open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст
Нечинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н О Р М И
N 80 від 08.07.99 Зареєстровано в Міністерстві

м.Київ юстиції України

2 вересня 1999 р.

за N 596/3889

Затверджено

Наказ Державного департаменту

України з питань виконання покарань

08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
{ Документ втратив чинність на підставі Наказу

Міністерства юстиції

N 848/5 ( z0964-12 ) від 08.06.2012 }
Норма

належності майна продовольчої служби дитячих закладів

Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень------------------------------------------------------------------ | N | Найменування виду |Одиниця|Їдальні оздо- |Їдальні дитячих| | з/п | майна |виміру |ровчих таборів| чих садків | | | | | | | | | | |--------------+---------------| | | | | кіль- | на | кіль- | на | | | | | кість |скіль-| кість |скіль- | | | | | пред- | ки | пред- | ки | | | | |метів | осіб |метів | осіб | |-----+-------------------+-------+-------+------+-------+-------| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ------------------------------------------------------------------ 1.1. Блюдця фарфорові шт. 1 1 1 1

чайні
1.2. Виделки столові " 1 1 1 1

алюмінієві або з

нержавіючої сталі
1.3. Клейонка столова м - - 0,3 1
1.4. Чашки фарфорові шт. 1 1 1 1

без ручок або

стакани скляні " 1 1 - -

стовщені
1.5. Ложки столові " 1 1 - -

алюмінієві або

десертні з " - - 1 1

нержавіючої сталі
1.6. Ложки чайні шт. 1 1 - -

алюмінієві
1.7. Ложки чайні з " 1 1 1 1

нержавіючої сталі
1.8. Миски з " 1 1 1 1

нержавіючої сталі
1.9. Ножі столові з " 1 1 1 4

нержавіючої сталі
1.10. Підноси для " 1 20 1 20

подавання їжі
1.11. Прибор скляний для компл. - - два на обідню

води (графин або залу

глечик, дві

склянки, піднос)
1.12. Серветки паперові шт. 1 1 1 1

з розрахунку на

один день
1.13. Цукорниці " 2 на 1 4

фарфорові загін
1.14. Судки для спецій з " 2 10 1 12

3 - 5 предметів
1.15. Тарілки неглибокі " 1 1 1 1

(баранчики) з

нержавіючої сталі
1.16. Тарілки фарфорові:

а) глибокі " 1 1 1 1

діаметром 200 мм

б) неглибокі " - - 1 4

діаметром 240 мм

для хліба

в) неглибокі " 1 1 1 1

діаметром 200 мм

г) неглибокі " 1 1 1 1

діаметром 175 мм
1.17. Хлібниці металеві, " 2 10 - -

пластмасові
1.18. Чайники емальовані " 1 10 1 10

ємністю 2 - 4 л
1.19. Чашки чайні з компл. - - 1 1

блюдцями
1.20. Салатники фарфорові шт. 2 10 1 4
Розділ 2. Обладнання, посуд, інвентар для кухонь і

продовольчих складів ----------------------------------------------------------------- N |Найменування виду майна |Одиниця | Кількість предметів з/п | |виміру | | | |------------------------ | | |до 100 |від 101 |від 401 | | | осіб |до 400 |до 750 | | | |осіб |осіб -----+-------------------------+--------+-------+--------+------- 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ----------------------------------------------------------------- 2.1. Ваги настільні циферблатні

від 2 до 10 кг для:

а) кухонних комор шт. 1 1 1

б) обробних приміщень " 1 1 1

в) приміщень для " 1 1 1

нарізання хліба

г) приміщень готових " 1 1 1

виробів
2.2. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1

100 до 200 кг для

кухонних комор
2.3. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1

500 кг для продовольчих

складів на кожне окреме

приміщення (комору)

зберігання
2.4. Кип'ятильники

безперервної дії для

приготування окропу:

- для чаю " з розрахунку 0,5 л води

на одну людину

- для миття посуду і " з розрахунку 10,0 л води

столових приборів на одну людину
2.5. Котли стравоварильні

електричні або, при

наявності, парові для

приготування:

- перших страв " з розрахунку 1,0 л

ємності на одну людину

- других страв " з розрахунку 0,6 л води

на одну людину

- третіх страв " з розрахунку 0,3 л води

на одну людину
2.6. Картоплечистки механічні " - 1 1

на 250 - 350 кг/год
2.7. М'ясорубки " - 2 2

електромеханічні на 150

кг/год
2.8. М'ясорубки ручні " 3 2 2

побутові
2.9. Машини посудомийні на шт. - 1 1

700 - 1000 тарілок на

годину
2.10. Приводи універсальні з компл. - 1 1

комплектами змінних

механізмів загального

призначення або

універсальні кухонні

машини
2.11. Хліборізки шт. - 1 1

електромеханічні
2.12. Пристрій для чищення " - 1 2

риби
2.13. Плити кухонні з " 1 2 3

поверхнею розігріву до

2 кв.м
2.14. Сковороди електричні з " 1 1 1

чашами ємністю 25-75 л
2.15. Шафи " 1 1 2

смажильно-кондитерські
2.16. Камери холодильні для " 3 1 1

продовольчих складів

об'ємом 6 - 12 куб. м
2.17. Шафи холодильні для

кухонь:

- об'ємом 0,32 - 0,4 " 3 4 2

куб. м

- об'ємом 0,56 - 0,8 " - 1 4

куб. м

- об'ємом 1,2-1,4 куб.м " - - 1
2.18. Холодильники побутові " 1 1 2
2.19. Візки вантажні " - 1 1

вантажністю 130-400 кг
2.20. Візки для перевезення " - 1 1

діжок
2.21. Ванни для холодної " 3 4 6

обробки продуктів
2.22. Ванни мийні металеві:

- трисекційні " 1 2 3

- двосекційні " 1 1 2

- односекційні " 1 1 1
2.23. Столи обробні металеві

для:

а) м'яса " 2 3 3

б) риби " 2 2 2

в) овочів шт. 2 2 2

г) готової продукції " 2 2 2
2.24. Столи виробничі " 5 7 10
2.25. Стелажі для зберігання " за фактичною потребою

хліба, посуду,

кондитерських виробів
2.26. Колоди для розрубки

м'яса для:

- продскладів " 1 1 1

- їдалень " 1 1 1
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
2.27. Відра оцинковані " 5 7 10
2.28. Відра емальовані " 5 7 10
2.29. Виделки кухарські " 1 1 2

котлові
2.30. Виделки транжирні " 1 2 2
2.31. Каструлі з нержавіючої " 15 20 25

сталі або емальовані,

або алюмінієві ємністю

від 2 до 8 літрів
2.32. Каструлі (сотейники) " 2 3 4

ємністю 10 - 15 л
2.33. Котли наплитні ємністю

20 - 40 л для:

а) перших страв " з розрахунку 1,0 л

ємності на одну людину

б) других страв " з розрахунку 0,6 л

ємності на одну людину

г) третіх страв " з розрахунку 0,3 л

ємності на одну людину

ґ) для інших потреб " 10 15 20

їдальні
2.34. Ложки розливальні з

нержавіючої сталі

- ємністю 0,2 л " 3 5 7

- ємністю 0,5 - 0,75 л " 3 5 7
2.35. Ножі жолобкові, " 3 5 7

корінчасті для чищення

картоплі і овочів
2.36. Ножі консервні або шт. 5 7 10

пристрої для відкривання

консервних банок
2.37. Ножі "Кухарська трійка" компл. один на кожного кухаря,

але не менше двох на

кухню
2.38. Ножі кухонні загального

призначення:

а) для обробки м'яса шт. 2 2 2

б) для обробки риби " 2 2 2

в) для обробки овочів " 2 2 2

г) для різання масла " 1 1 2
2.39. Ножі-сікачі (рубаки) " 1 1 1
2.40. Ножі хліборізні " 2 3 4
2.41. Насоси ручні для олії " 1 1 1

рослинної
2.42. Психрометри для " 2 2 2

продовольчих складів на

кожне окреме приміщення

(комору) зберігання
2.43. Сковороди чавунні " за фактичною потребою
2.44. Тази овальні оцинковані " 2 3 5
2.45. Сокири для розрубування " 2 2 2

м'яса
2.46. Термометри складські для " 2 2 2

продовольчих складів на

кожне окреме приміщення

(комору) зберігання
2.47. Фляги для молока ємністю " 3 5 8

36 - 38 л
2.48. Черпаки кухарські " 1 2 3

ємністю 2 л
2.49. Шумівки з нержавіючої " 2 3 4

сталі
2.50. Цідилки (друшляки) " 2 3 4

алюмінієві ємністю 7,0 л
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби В.М.Романенко
Затверджено

Наказ Державного департаменту

України з питань виконання покарань

08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
Норма

належності майна продовольчої служби для кухонь

розплідників службових собак
------------------------------------------------------------------ | N | Найменування виду | Одиниця | Кількість | | з/п | майна | виміру | предметів | | | | |----------------------| | | | | до 50 | понад | | | | | собак | 50 | | | | | | собак | |------+----------------------+-----------+-----------+----------| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ------------------------------------------------------------------ Обладнання, посуд та інвентар
1. Ваги товарні шт. - 1

вантажністю до 500 кг

з комплектом гир
2. Ваги настільні " 1 2

вантажністю 10 кг з

комплектом гир
3. Ванни мийні металеві " 1 1
4. Відра оцинковані " 2 3
5. Виделки кухарські " 1 1

котлові
6. Дошки обробні " 2 2
7. Котли наплитні " 3 3

алюмінієві ємністю

від 20 до 40 літрів
8. Котли стравоварильні з розрахунку 5,0 л ємності на

електричні або одного собаку

чавунні
9. Годівниці-поїлки (з шт. 2 2

розрахунку на одного

собаку)
10. Мішки лляні " 4 5
11. Ножі кухонні загального " 2 3

призначення
12. Рукомийники алюмінієві " 1 1

однососкові
13. Стелажі металеві для " 1 1

посуду та інвентарю
14. Столи обробні " 1 1

металеві
15. Тази оцинковані круглі " 2 3
16. Тази оцинковані " 1 1

овальні
17. Сокири для розрубуван- " 1 1

ня м'яса (на малих

кухнях - ножі-сікачі

або рубаки)
18. Шафи холодильні " 1 1

ємністю 0,4-1,12 куб.м
19. Черпаки кухарські " 1 1

алюмінієві ємністю

2,0 л
Примітки. 1. При потребі доставки готового корму службовим

собакам, які є на постах, використовуються термоси з

числа таких, що були в користуванні, спеціально

замарковані для цієї мети.

2. Майно за даною нормою видається нове або таке, що

було в користуванні, у безстрокове використання до

повного зношення.
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби В.М.Романенко

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: