ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н О Р М И
N 80 від 08.07.99 Зареєстровано в Міністерствім.Київ юстиції України
2 вересня 1999 р.
vd990708 vn80 за N 596/3889
ЗатвердженоНаказ Державного департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
Норманалежності майна продовольчої служби дитячих закладів
Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень------------------------------------------------------------------ | N | Найменування виду |Одиниця|Їдальні оздо- |Їдальні дитячих| | з/п | майна |виміру |ровчих таборів| чих садків | | | | | | | | | | |--------------+---------------| | | | | кіль- | на | кіль- | на | | | | | кість |скіль-| кість |скіль- | | | | | пред- | ки | пред- | ки | | | | |метів | осіб |метів | осіб | |-----+-------------------+-------+-------+------+-------+-------| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ------------------------------------------------------------------ 1.1. Блюдця фарфорові шт. 1 1 1 1чайні
1.2. Виделки столові " 1 1 1 1алюмінієві або з
нержавіючої сталі
1.3. Клейонка столова м - - 0,3 1
1.4. Чашки фарфорові шт. 1 1 1 1без ручок або
стакани скляні " 1 1 - -
стовщені
1.5. Ложки столові " 1 1 - -алюмінієві або
десертні з " - - 1 1
нержавіючої сталі
1.6. Ложки чайні шт. 1 1 - -алюмінієві
1.7. Ложки чайні з " 1 1 1 1нержавіючої сталі
1.8. Миски з " 1 1 1 1нержавіючої сталі
1.9. Ножі столові з " 1 1 1 4нержавіючої сталі
1.10. Підноси для " 1 20 1 20подавання їжі
1.11. Прибор скляний для компл. - - два на обіднюводи (графин або залу
глечик, дві
склянки, піднос)
1.12. Серветки паперові шт. 1 1 1 1з розрахунку на
один день
1.13. Цукорниці " 2 на 1 4фарфорові загін
1.14. Судки для спецій з " 2 10 1 123 - 5 предметів
1.15. Тарілки неглибокі " 1 1 1 1(баранчики) з
нержавіючої сталі
1.16. Тарілки фарфорові:а) глибокі " 1 1 1 1
діаметром 200 мм
б) неглибокі " - - 1 4
діаметром 240 мм
для хліба
в) неглибокі " 1 1 1 1
діаметром 200 мм
г) неглибокі " 1 1 1 1
діаметром 175 мм
1.17. Хлібниці металеві, " 2 10 - -пластмасові
1.18. Чайники емальовані " 1 10 1 10ємністю 2 - 4 л
1.19. Чашки чайні з компл. - - 1 1блюдцями
1.20. Салатники фарфорові шт. 2 10 1 4
Розділ 2. Обладнання, посуд, інвентар для кухонь іпродовольчих складів ----------------------------------------------------------------- N |Найменування виду майна |Одиниця | Кількість предметів з/п | |виміру | | | |------------------------ | | |до 100 |від 101 |від 401 | | | осіб |до 400 |до 750 | | | |осіб |осіб -----+-------------------------+--------+-------+--------+------- 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ----------------------------------------------------------------- 2.1. Ваги настільні циферблатні
від 2 до 10 кг для:
а) кухонних комор шт. 1 1 1
б) обробних приміщень " 1 1 1
в) приміщень для " 1 1 1
нарізання хліба
г) приміщень готових " 1 1 1
виробів
2.2. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1100 до 200 кг для
кухонних комор
2.3. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1500 кг для продовольчих
складів на кожне окреме
приміщення (комору)
зберігання
2.4. Кип'ятильникибезперервної дії для
приготування окропу:
- для чаю " з розрахунку 0,5 л води
на одну людину
- для миття посуду і " з розрахунку 10,0 л води
столових приборів на одну людину
2.5. Котли стравоварильніелектричні або, при
наявності, парові для
приготування:
- перших страв " з розрахунку 1,0 л
ємності на одну людину
- других страв " з розрахунку 0,6 л води
на одну людину
- третіх страв " з розрахунку 0,3 л води
на одну людину
2.6. Картоплечистки механічні " - 1 1на 250 - 350 кг/год
2.7. М'ясорубки " - 2 2електромеханічні на 150
кг/год
2.8. М'ясорубки ручні " 3 2 2побутові
2.9. Машини посудомийні на шт. - 1 1700 - 1000 тарілок на
годину
2.10. Приводи універсальні з компл. - 1 1комплектами змінних
механізмів загального
призначення або
універсальні кухонні
машини
2.11. Хліборізки шт. - 1 1електромеханічні
2.12. Пристрій для чищення " - 1 2риби
2.13. Плити кухонні з " 1 2 3поверхнею розігріву до
2 кв.м
2.14. Сковороди електричні з " 1 1 1чашами ємністю 25-75 л
2.15. Шафи " 1 1 2смажильно-кондитерські
2.16. Камери холодильні для " 3 1 1продовольчих складів
об'ємом 6 - 12 куб. м
2.17. Шафи холодильні длякухонь:
- об'ємом 0,32 - 0,4 " 3 4 2
куб. м
- об'ємом 0,56 - 0,8 " - 1 4
куб. м
- об'ємом 1,2-1,4 куб.м " - - 1
2.18. Холодильники побутові " 1 1 2
2.19. Візки вантажні " - 1 1вантажністю 130-400 кг
2.20. Візки для перевезення " - 1 1діжок
2.21. Ванни для холодної " 3 4 6обробки продуктів
2.22. Ванни мийні металеві:- трисекційні " 1 2 3
- двосекційні " 1 1 2
- односекційні " 1 1 1
2.23. Столи обробні металевідля:
а) м'яса " 2 3 3
б) риби " 2 2 2
в) овочів шт. 2 2 2
г) готової продукції " 2 2 2
2.24. Столи виробничі " 5 7 10
2.25. Стелажі для зберігання " за фактичною потребоюхліба, посуду,
кондитерських виробів
2.26. Колоди для розрубким'яса для:
- продскладів " 1 1 1
- їдалень " 1 1 1
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
2.27. Відра оцинковані " 5 7 10
2.28. Відра емальовані " 5 7 10
2.29. Виделки кухарські " 1 1 2котлові
2.30. Виделки транжирні " 1 2 2
2.31. Каструлі з нержавіючої " 15 20 25сталі або емальовані,
або алюмінієві ємністю
від 2 до 8 літрів
2.32. Каструлі (сотейники) " 2 3 4ємністю 10 - 15 л
2.33. Котли наплитні ємністю20 - 40 л для:
а) перших страв " з розрахунку 1,0 л
ємності на одну людину
б) других страв " з розрахунку 0,6 л
ємності на одну людину
г) третіх страв " з розрахунку 0,3 л
ємності на одну людину
ґ) для інших потреб " 10 15 20
їдальні
2.34. Ложки розливальні знержавіючої сталі
- ємністю 0,2 л " 3 5 7
- ємністю 0,5 - 0,75 л " 3 5 7
2.35. Ножі жолобкові, " 3 5 7корінчасті для чищення
картоплі і овочів
2.36. Ножі консервні або шт. 5 7 10пристрої для відкривання
консервних банок
2.37. Ножі "Кухарська трійка" компл. один на кожного кухаря,але не менше двох на
кухню
2.38. Ножі кухонні загальногопризначення:
а) для обробки м'яса шт. 2 2 2
б) для обробки риби " 2 2 2
в) для обробки овочів " 2 2 2
г) для різання масла " 1 1 2
2.39. Ножі-сікачі (рубаки) " 1 1 1
2.40. Ножі хліборізні " 2 3 4
2.41. Насоси ручні для олії " 1 1 1рослинної
2.42. Психрометри для " 2 2 2продовольчих складів на
кожне окреме приміщення
(комору) зберігання
2.43. Сковороди чавунні " за фактичною потребою
2.44. Тази овальні оцинковані " 2 3 5
2.45. Сокири для розрубування " 2 2 2м'яса
2.46. Термометри складські для " 2 2 2продовольчих складів на
кожне окреме приміщення
(комору) зберігання
2.47. Фляги для молока ємністю " 3 5 836 - 38 л
2.48. Черпаки кухарські " 1 2 3ємністю 2 л
2.49. Шумівки з нержавіючої " 2 3 4сталі
2.50. Цідилки (друшляки) " 2 3 4алюмінієві ємністю 7,0 л
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби В.М.Романенко
ЗатвердженоНаказ Державного департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
Норманалежності майна продовольчої служби для кухонь
розплідників службових собак
------------------------------------------------------------------ | N | Найменування виду | Одиниця | Кількість | | з/п | майна | виміру | предметів | | | | |----------------------| | | | | до 50 | понад | | | | | собак | 50 | | | | | | собак | |------+----------------------+-----------+-----------+----------| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ------------------------------------------------------------------ Обладнання, посуд та інвентар
1. Ваги товарні шт. - 1вантажністю до 500 кг
з комплектом гир
2. Ваги настільні " 1 2вантажністю 10 кг з
комплектом гир
3. Ванни мийні металеві " 1 1
4. Відра оцинковані " 2 3
5. Виделки кухарські " 1 1котлові
6. Дошки обробні " 2 2
7. Котли наплитні " 3 3алюмінієві ємністю
від 20 до 40 літрів
8. Котли стравоварильні з розрахунку 5,0 л ємності наелектричні або одного собаку
чавунні
9. Годівниці-поїлки (з шт. 2 2розрахунку на одного
собаку)
10. Мішки лляні " 4 5
11. Ножі кухонні загального " 2 3призначення
12. Рукомийники алюмінієві " 1 1однососкові
13. Стелажі металеві для " 1 1посуду та інвентарю
14. Столи обробні " 1 1металеві
15. Тази оцинковані круглі " 2 3
16. Тази оцинковані " 1 1овальні
17. Сокири для розрубуван- " 1 1ня м'яса (на малих
кухнях - ножі-сікачі
або рубаки)
18. Шафи холодильні " 1 1ємністю 0,4-1,12 куб.м
19. Черпаки кухарські " 1 1алюмінієві ємністю
2,0 л
Примітки. 1. При потребі доставки готового корму службовимсобакам, які є на постах, використовуються термоси з
числа таких, що були в користуванні, спеціально
замарковані для цієї мети.
2. Майно за даною нормою видається нове або таке, що
було в користуванні, у безстрокове використання до
повного зношення.
Начальник управління матеріально-технічного
забезпечення полковник внутрішньої служби В.М.Романенко
Джерело:Офіційний портал ВРУ