open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст
Нечинна
                             
                             
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А

від 8 листопада 1996 р. N 1378

Київ
Про внесення змін до ставок ввізного

мита на окремі види товарів
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ

N 43 ( 43-97-п ) від 21.01.97
( Зміни в текст не внесені. Додатково див. Постанову КМ

N 359 ( 359-97-п ) від 18.04.97 )
( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ

N 552 ( 552-97-п ) від 09.06.97

N 721 ( 721-97-п ) від 09.07.97 )

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Внести зміни до ставок ввізного мита на окремі види
товарів згідно з додатком ( 4а-93, 4б-93, 4в-93 ). 2. Затвердити зміни, що вносяться до деяких постанов Кабінету
Міністрів України (додаються). 3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів після її
опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".

Прем'єр-міністр України П.ЛАЗАРЕНКО
Інд.40
Додаток

до постанови Кабінету Міністрів України

від 8 листопада 1996 р. N 1378
ПЕРЕЛІК

окремих видів товарів,

на які змінюються ставки ввізного мита ———————————————————————————————————————————————————————————————— Код товару | | Ставка мита згідно з ГС| Опис товару згідно з ГС|——————————————————————————— | | пільгова | повна ————————————————————————————————————————————————————————————————
————————————————— Тут і далі у відсотках до митної вартості товару.
2 Екю - тут і далі еквівалент у валюті України.

01.02.10000 Велика рогата худоба 0 0

жива чистопородна пле-

мінна
01.03.10000 Свині живі чистопородні 0 0

племінні
01.04.10100 Вівці живі чистопородні 0 0

племінні
01.04.20100 Кози живі чистопородні 0 0

племінні
01.05 Птиця жива домашня 5%, але не 5%, але не

(півні, кури, качки, менш як 0,04 менш як 0,04

гуси, індики і цесарки) екю за 1 кг екю за 1 кг
01.05.11000 Вагою не більш як 0,05 0,05

185 г: птиця виду

Gallus domesticus
01.05.19100 Гуси та індики 5%, але не 5%, але не

менш як 0,04 менш як 0,04

екю за 1 кг екю за 1 кг
01.05.19900 Качки та цесарки 5%, але не 5%, але не

менш як 0,04 менш як 0,04

екю за 1 кг екю за 1 кг
02.01 М'ясо великої рогатої 20%, але не 20%, але не

худоби, свіже або охо- менш як 0,25 менш як 0,25

лоджене екю за 1 кг екю за 1 кг
02.02 М'ясо великої рогатої 30%, але не 30%, але не

худоби, морожене менш як 0,4 менш як 0,4

екю за 1 кг екю за 1 кг
02.05 00000 М'ясо коней, ослів, му- 20%, але не 20%, але не

лів і лошаків, свіже, менш як 0,2 менш як 0,2

охолоджене або морожене екю за 1 кг екю за 1 кг
02.06 Субпродукти великої ро- 20%, але не 20%, але не

гатої худоби, свиней, менш як 0,1 менш як 0,1

дрібної рогатої худоби, екю за 1 кг екю за 1 кг

коней, ослів, мулів або

лошаків, харчові, сві-

жі, охолоджені або мо-

рожені
03.02 70000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не

менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 Риба морожена, за ви- 15%, але не 15%, але не

нятком рибного філе і менш як 0,15 менш як 0,15

м'яса риб, класифікова- екю за 1 кг екю за 1 кг

них в товарній позиції

03.04

03.03 79830 Путасу (некондиційна 5%, але не 5%, але не

для годівлі хутрових менш як 0,05 менш як 0,05

звірів) екю за 1 кг екю за 1 кг

03.03 79990 Інша (некондиційна для 5%, але не 5%, але не

годівлі хутрових зві- менш як 0,05 менш як 0,05

рів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 80000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не

менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за 1 кг
03.04 Філе рибне та інше 20%, але не 20%, але не

м'ясо риб (включаючи менш як 0,4 менш як 0,4

фарш), свіже, охолодже- екю за 1 кг екю за 1 кг

не або морожене
03.05 20000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не

рибні, сушені, копчені, менш як 0,8 менш як 0,8

солені чи у розсолі екю за 1 кг екю за 1 кг
03.06 Ракоподібні, оброблені 20%, але не 20%, але не

або необроблені, живі, менш як 0,8 менш як 0,8

свіжі, охолоджені, мо- екю за 1 кг екю за 1 кг

рожені, сушені, солені

або в розсолі; ракопо-

дібні необроблені варе-

ні у воді або на парі,

охолоджені або неохо-

лоджені, морожені, су-

шені, солені або в роз-

солі; борошно і гранули

з ракоподібних, харчові
04.01 Молоко і вершки незгу- 20%, але не 20%, але не

щені, без додавання менш як 0,1 менш як 0,1

цукру або інших підсо- екю за 1 л екю за 1 л

лоджуючих речовин

04.02 Молоко і вершки згуще- 30%, але не 30%, але не

ні, з додаванням цукру менш як 0,4 менш як 0,4

або інших підсолоджую- екю за 1 л екю за 1 л

чих речовин
04.02 10110 В упаковках масою нетто 30%, але не 30%, але не

не більш як 2,5 кг менш як 0,4 менш як 0,4

екю за 1 л екю за 1 л
04.02 10990 Інші 20%, але не 20%, але не

менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 л екю за 1 л
04.02 21110 Без додавання цукру або 20%, але не 20%, але не

інших підсолоджуючих менш як 0,2 менш як 0,2

речовин, в упаковках екю за 1 л екю за 1 л

масою нетто не більш як

2,5 кг
04.02 29990 Інші 30%, але не 30%, але не

менш як 0,4 менш як 0,4

екю за 1 л екю за 1 л
04.03 Маслянка, кисле молоко, 30%, але не 30%, але не

та вершки, йогурт, ке- менш як 0,45 менш як 0,45

фір та інші ферментова- екю за 1 л екю за 1 л

ні або скислі молоко та

вершки, згущені або

незгущені, з додаванням

або без додавання цукру

чи інших підсолоджуючих

і ароматизуючих речо-

вин, горіхів, какао або

фруктів
04.04 Сироватка молочна, згу- 30%, але не 30%, але не

щена або незгущена, з менш як 0,18 менш як 0,18

додаванням або без до- екю за 1 л екю за 1 л

давання цукру чи інших

підсолоджуючих речовин;

продукти з натуральних

компонентів молока з

додаванням або без до-

давання цукру чи інших

підсолоджуючих речовин,

не зазначені в іншому

місці
04.10 00 Продукти харчового тва- 30%, але не 30%, але не

ринного походження, не менш як 0,2 менш як 0,2

зазначені в іншому міс- екю за 1 кг екю за 1 кг

ці
05.02 Щетина свиняча або ка- 15%, але не 15%, але не

баняча, борсукове або менш як 0,9 менш як 0,9

інше волосся, яке вико- екю за 1 кг екю за 1 кг

ристовується для вироб-

ництва щіткових виро-

бів; їх відходи

05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки 15%, але не 15%, але не

тварин (крім риб'ячих), менш як 0,015 менш як 0,015

цілі або в кусках екю за 1 кг екю за 1 кг
05.05 Шкурки та інші частини 15%, але не 15%, але не

птиці з пір'ям або пу- менш як 0,015 менш як 0,015

хом; пір'я та його час- екю за 1 кг екю за 1 кг

тини (підрізані і не-

підрізані) і пух, нео-

чищені або очищені, де-

зинфіковані або оброб-

лені для збереження;

порошок або відходи

пір'я та його частин
05.11 Продукти тваринного по- 30%, але не 30%, але не

ходження, не зазначені менш як 0,03 менш як 0,03

в іншому місці, здохлі екю за 1 кг екю за 1 кг

тварини, вказані у гру-

пах 01 або 03, не при-

датні для споживання
05.11 10000 Сперма бугаїв 5%, але не 5%, але не

менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
05.11 99900 Інші 5%, але не 5%, але не

менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
06.01 Цибулини, бульби, буль- 15%, але не 15%, але не

бовидне коріння, розет- менш як 0,04 менш як 0,04

ки коренів, кореневища екю за 1 кг екю за 1 кг

квіткових і листяних

рослин у стані вегета-

тивного спокою, вегета-

ції, цвітіння; рослини

і коріння цикорію, крім

коріння, класифіковано-

го в товарній позиції

12.12
06.02 Рослини живі інші 15%, але не 15%, але не

(включаючи їх коріння), менш як 0,2 менш як 0,2

живець і прищепа; міце- екю за 1 кг екю за 1 кг

лій грибний
06.04 Листя, гілки та інші 15%, але не 15%, але не

частини рослин без кві- менш як 0,02 менш як 0,02

тів і бутонів; трави, екю за 1 кг екю за 1 кг

мохи, лишайники для бу-

кетів або декоративних

цілей, свіжі, засушені,

відбілені, пофарбовані,

просочені або оброблені

іншими способами
06.04 99900 Інші 15%, але не 15%, але не

менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
07.02 00 Томати свіжі або охоло- 30%, але не 30%, але не

джені менш як 0,3 менш як 0,3

екю за 1 кг екю за 1 кг
07.04 Капуста головчаста, 15%, але не 15%, але не

кольорова, махрова, менш як 0,15 менш як 0,15

кольрабі та інші харчо- екю за 1 кг екю за 1 кг

ві продукти роду

BRASSICA, свіжі або

охолоджені
07.04 90100 Капуста білоголова та 30%, але не 30%, але не

червоноголова менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за 1 кг
07.05 Салат-латук (Lactuca 15%, але не 15%, але не

Sativa) і цикорій менш як 0,15 менш як 0,15

(Cichorium Spp.), сві- екю за 1 кг екю за 1 кг

жий або охолоджений
07.06 Морква, ріпа, буряк 30%, але не 30%, але не

столовий, козелець, се- менш як 0,2 менш як 0,2

лера коренеплідна, ре- екю за 1 кг екю за 1 кг

дис та інші аналогічні

харчові коренеплоди,

свіжі або охолоджені
07.07 00 Огірки і корнішони, 30%, але не 30%, але не

свіжі або охолоджені менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за 1 кг
07.08 Бобові культури, в 30%, але не 30%, але не

стручках або очищені, менш як 0,25 менш як 0,25

свіжі або охолоджені екю за 1 кг екю за 1 кг
07.09 Овочі інші, свіжі або 30%, але не 30%, але не

охолоджені менш як 0,3 менш як 0,3

екю за 1 кг екю за 1 кг
07.10 Овочі (сирі або варені 30%, але не 30%, але не

у воді або на парі), менш як 0,06 менш як 0,06

заморожені екю за 1 кг екю за 1 кг
07.11 Овочі консервовані для 30%, але не 30%, але не

короткочасного збері- менш як 0,2 менш як 0,2

гання (наприклад, двоо- екю за 1 кг екю за 1 кг

кисом сірки, в розсолі,

сірчистій воді або в

іншій тимчасово консер-

вуючій рідині), але не

придатні для викорис-

тання в їжу
07.12 Овочі сушені, цілі, 30%, але не 30%, але не

розрізані, нарізані менш як 0,6 менш як 0,6

шматочками, подрібнені екю за 1 кг екю за 1 кг

або у вигляді порошку,

без подальшої обробки

іншим способом
07.13 Овочі, бобові сушені, в 30%, але не 30%, але не

стручках або без струч- менш як 0,6 менш як 0,6

ків, в тому числі луще- екю за 1 кг екю за 1 кг

ні або подрібнені
07.14 Маніок, маранта, салеп, 30%, але не 30%, але не

груші земляні, батат та менш як 0,1 менш як 0,1

інші аналогічні коре- екю за 1 кг екю за 1 кг

неплоди, бульбоплоди з

високим вмістом крохма-

лю або інгуліну, свіжі

або сушені, цілі, наст-

ругані, в гранулах;

серцевина сагової паль-

ми

08.03 00 Банани, включаючи бана- 20%, але не 20%, але не

ни райські, свіжі або менш як 0,1 менш як 0,1

сушені екю за 1 кг екю за 1 кг
08.05 Цитрусові свіжі або су- 20%, але не 20%, але не

шені менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за 1 кг
08.08 Яблука, груші та айва, 30%, але не 30%, але не

свіжі менш як 0,3 менш як 0,3

екю за 1 кг екю за 1 кг
08.10 Плоди свіжі інші 30%, але не 30%, але не

менш як 0,3 менш як 0,3

екю за 1 кг екю за 1 кг
08.12 Плоди і горіхи, тимча- 20%, але не 20%, але не

сово консервовані (нап- менш як 0,15 менш як 0,15

риклад двоокисом сірки, екю за 1 кг екю за 1 кг

у солоній або сірчистій

воді, чи в іншій тимча-

сово консервуючій ріди-

ні), але не готові для

безпосереднього спожи-

вання
08.14 00000 Шкурки цитрусових або 10%, але не 10%, але не

баштанних культур, сві- менш як 0,01 менш як 0,01

жі, морожені, сушені екю за 1 кг екю за 1 кг

або тимчасово консерво-

вані в солоній або сір-

чистій воді, чи в іншій

тимчасово консервуючій

рідині
09.02 Чай 5%, але не 5%, але не

менш як 0,04 менш як 0,04

екю за 1 кг екю за 1 кг
09.03 00000 Мате 10%, але не 10%, але не

менш як 0,08 менш як 0,08

екю за 1 кг екю за 1 кг
09.04 20900 Дроблений чи молотий 10%, але не 10%, але не

менш як 0,12 менш як 0,12

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 10100 Пшениця тверда насін- 0 0

нєва
10.01 90100 Пшениця інша: спельта 10%, але не 10%, але не

для сіяння менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 90990 Суміш для сіяння: інше 10%, але не 10%, але не

менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.02 00000 Жито 10%, але не 10%, але не

менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 Ячмінь 10%, але не 10%, але не

менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 00900 Ячмінь інший 20%, але не 20%, але не

менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.04 Овес 10%, але не 10%, але не

менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.04 00900 Овес інший 20%, але не 20%, але не

менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.05 Кукурудза 10%, але не 10%, але не

менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.05 10110 Подвійні гібриди та 0 0

топкросні
10.05 10130 Потрійні гібриди 0 0
10.05 10150 Прості гібриди 0 0
10.06 Рис 10%, але не 10%, але не

менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.07 00 Сорго 10%, але не 10%, але не

менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 Гречка, просо і канар- 10%, але не 10%, але не

кове насіння; інші зер- менш як 0,03 менш як 0,03

нові екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 10000 Гречка 20%, але не 20%, але не

менш як 0,06 менш як 0,06

екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 20000 Просо 30%, але не 30%, але не

менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за 1 кг
11.01 00000 Борошно пшеничне або 20%, але не 20%, але не

пшенично-житнє менш, як 0,04 менш, як 0,04

екю за 1 кг екю за 1 кг
11.04 Зерно, оброблене іншими 30%, але не 30%, але не

способами (наприклад менш як 0,06 менш як 0,06

лущене, плющене, пере- екю за 1 кг екю за 1 кг

робнене у пластівці,

обвалене, у вигляді

січки чи подріблене),

крім рису, зазначеного

в товарній позиції

10.06; зародки зерно-

вих, цілі, плющені, у

вигляді пластівців або

молоті
11.05 Борошно, крупа, плас- 30%, але не 30%, але не

тівці і гранули картоп- менш як 0,1 менш як 0,1

ляні екю за 1 кг екю за 1 кг
11.06 Борошно та крупа з су- 10%, але не 10%, але не

шених бобових культур менш як 0,04 менш як 0,04

(позиція 07.13), з сер- екю за 1 кг екю за 1 кг

цевини сагової пальми,

з коренеплодів або

бульбоплодів (07.14);

борошно, крупа і поро-

шок з продуктів, класи-

фікованих в групі 08
11.08 Крохмаль, інулін 10%, але не 10%, але не

менш як 0,06 менш як 0,06

екю за 1 кг екю за 1 кг
11.09 00000 Клейковина пшенична ви- 10%, але не 10%, але не

сушена або сира менш як 1 менш як 1

екю за 1 кг екю за 1 кг
12.04 00 Насіння льону подрібне- 5%, але не 5%, але не

не або неподрібнене менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
12.04 00100 Насіння льону для сіян- 0 0

ня
12.05 00 Насіння рапсу подрібне- 5%, але не 5%, але не

не або неподрібнене менш як 0,02 менш як 0,02

екю за 1 кг екю за 1 кг
12.05 00100 Насіння рапсу для сіян- 0 0

ня
12.06 00 Насіння соняшнику бите 20%, але не 20%, але не

або ціле менш як 0,01 менш як 0,01

екю за 1 кг екю за 1 кг
12.08 Борошно з насіння або 5%, але не 5%, але не

плодів олійних культур, менш як 0,05 менш як 0,05

крім гірчичного насіння екю за 1 кг екю за 1 кг
12.08 Тільки шрот з насіння 0 0

або плодів олійних

культур
12.09 Насіння, плоди і спори 0 0

для сіяння
12.11 Рослини, частини рос- 0 0

лин, насіння і плоди,

що використовуються в

парфюмерних, фармацев-

тичних, інсектицидних,

фунгіцидних і аналогіч-

них цілях, свіжі або

сушені, цілі чи розрі-

зані, подрібнені, моло-

ті
12.12 Плоди ріжкового дерева, 15%, але не 15%, але не

водяні рослини, буряк менш як 0,012 менш як 0,012

цукровий, цукрова трос- екю за 1 кг екю за 1 кг

тина, свіжі або сушені,

подрібнені або непод-

рібнені, кісточки і яд-

ра плодів, інші продук-

ти рослинного походжен-

ня (включаючи нежарене

коріння цикорію виду

"Cichorium Intubus

Sativum"), використову-

вані головним чином для

харчування людей, не

зазначені в іншому міс-

ці
12.12 92 000 Цукрова тростина 50%, але не 50%, але не

менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за 1 кг
12.13 00000 Солома і м'якуш зерно- 5%, але не 5%, але не

вих, необроблена, ціла менш як 0,005 менш як 0,005

або подрібнена, розме- екю за 1 кг екю за 1 кг

лена або нерозмелена,

пресована або в грану-

лах
12.14 Бруква, буряк листяний, 5%, але не 5%, але не

коренеплоди, кормові, менш як 0,003 менш як 0,003

сіно, люцерна, конюши- екю за 1 кг екю за 1 кг

на, еспарцет, капуста

кормова, люпин, вика і

аналогічні фуражні про-

дукти, гранульовані або

негранульовані
12.14 Тільки садівний матері- 0 0

ал
14.03 Матеріали рослинного 15%, але не 15%, але не

походження, що викорис- менш як 0,01 менш як 0,01

товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг

ном, для виробництва

щіткових виробів і мі-

телок (наприклад сорго,

пирій і тампіоко) у

в'язках, пучках або на-

валом
15.01 00 Лярд, інший жир свиня- 30%, але не 30%, але не

чий і жир домашньої менш як 0,15 менш як 0,15

птиці, топлений або не- екю за 1 кг екю за 1 кг

топлений, екстрагований

під тиском чи з допомо-

гою розчинників чи не-

екстрагований
15.02 00 Жир великої і дрібної 30%, але не 30%, але не

рогатої худоби, нетоп- менш як 0,15 менш як 0,15

лений чи топлений, екс- екю за 1 кг екю за 1 кг

трагований під тиском

чи з допомогою розчин-

ників чи неекстрагова-

ний
15.03 00 Стеарин із жиру свиня- 30%, але не 30%, але не

чого, яловичого або ба- менш як 0,15 менш як 0,15

ранячого і олеостеарин, екю за 1 кг екю за 1 кг

олеомаргарин із свиня-

чого сала, яловичого чи

баранячого жиру, нес-

мульгований, незмішаний

або неприготовлений

будь-яким іншим спосо-

бом
15.05 Овечий жиропіт і жирові 30%, але не 30%, але не

речовини, одержувані з менш як 0,1 менш як 0,1

нього (включаючи лано- екю за 1 кг екю за 1 кг

лін)
15.05 90000 Інші 10%, але не 10%, але не

менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
15.06 Жири і масла тварин та 30%, але не 30%, але не

їх фракції, в тому чис- менш як 0,1 менш як 0,1

лі нерафіновані, або екю за 1 кг екю за 1 кг

рафіновані, але без

зміни їх хімічного

складу
15.09 Олія маслинова та її 30%, але не 30%, але не

фракції, нерафіновані менш як 1,5 менш як 1,5

або рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг

зміни їх хімічного

складу
15.10 00 Інші види олії та фрак- 30%, але не 30%, але не

цій, отримані тільки із менш як 1,5 менш як 1,5

маслин, нерафіновані чи екю за 1 кг екю за 1 кг

рафіновані, але без

зміни їх хімічного

складу, суміші цих ви-

дів олій або фракцій з

олією або фракціями,

класифікованими в то-

варній позиції 15.09
15.14 Олія ріпакова, свиріпо- 30%, але не 30%, але не

ва або гірчична та їх менш як 0,15 менш як 0,15

фракції, нерафіновані екю за 1 кг екю за 1 кг

або рафіновані, але без

зміни їх хімічного

складу
15.15 Жири і олія рослинні, 30%, але не 30%, але не

інші (включаючи олію менш як 0,15 менш як 0,15

жожоба) та їх фракції, екю за 1 кг екю за 1 кг

нерафіновані або рафі-

новані, але без зміни

їх хімічного складу
15.20 Гліцерин, включаючи 0 0

чистий; гліцеринова во-

да і щолок
16.01 00990 Ковбаси і аналогічні 30%, але не 30%, але не

продукти з м'яса, м'яс- менш як 0,9 менш як 0,9

них субпродуктів або екю за 1 кг екю за 1 кг

крові; харчові продук-

ти, виготовлені на їх

основі, інші: інші
16.02 Вироби і консерви з 30%, але не 30%, але не

м'яса, м'ясних субпро- менш як 0,4 менш як 0,4

дуктів або крові, інші екю за 1 кг екю за 1 кг
16.03 00 Екстракти та соки з 10%, але не 10%, але не

м'яса, риби або ракопо- менш як 0,3 менш як 0,3

дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг

інших водних безхребет-

них
16.04, крім Готові продукти і кон- 20%, але не 20%, але не
16.04 30100, серви з риби; ікра менш як 0,2 менш як 0,2
16.04 30900 осетрових (чорна ікра) екю за 1 кг екю за 1 кг

та її замінники, виго-

товлені з ікринок інших

риб
17.01 Цукор тростинний або з 50%, але не 50%, але не

цукрового буряку і хі- менш як 0,2 менш як 0,2

мічно чиста сахароза в екю за 1 кг екю за 1 кг

твердому стані
17.02 Інші види цукру, вклю- 30%, але не 30%, але не

чаючи хімічно чисті менш як 0,3 менш як 0,3

лактозу, мальтозу, глю- екю за 1 кг екю за 1 кг

козу і фруктозу в твер-

дому стані; сиропи цук-

рові без додавання аро-

матизуючих або фарбую-

чих речовин; штучний

мед, змішаний чи незмі-

шаний з натуральним,

карамельний кулер
17.03 Меляса, отримана в ре- 30%, але не 30%, але не

зультаті екстракції або менш як 0,03 менш як 0,03

рафінування цукру екю за 1 кг екю за 1 кг
17.04 Кондитерські вироби з 30%, але не 30%, але не

цукру, що не містять менш як 1 менш як 1

какао (включаючи білий екю за 1 кг екю за 1 кг

шоколад)
18.02 00000 Шкаралупа, плівка, 5%, але не 5%, але не

шкірка та інші відходи менш як 0,02 менш як 0,02

какао екю за 1 кг екю за 1 кг
18.03 Какао-паста, в тому 30%, але не 30%, але не

числі знежирена або менш як 1 менш як 1

незнежирена екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06, крім Шоколад та інші харчові 30%, але не 30%, але не
18.06 31000- продукти із вмістом ка- менш як 0,7 менш як 0,7
18.06 32000, као екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06 90110-
18.06 90390
19.01 Екстракт солодовий; 30%, але не 30%, але не

харчові продукти з бо- менш як 0,1 менш як 0,1

рошна, крупи, крохмалю екю за 1 кг екю за 1 кг

або солодового екстрак-

ту без вмісту або з

вмістом за масою менше

як 50% какао, не зазна-

чені в іншому місці,

харчові продукти із си-

ровини, вказаної в по-

зиціях 04.01 - 04.04,

без вмісту або з вміс-

том за масою менше 40%

какао
19.01 10000 Дитяче харчування, роз- 10%, але не 10%, але не

фасоване для продажу менш як 0,15 менш як 0,15

вроздріб екю за 1 кг екю за 1 кг
19.02 Вироби макаронні, в то- 30%, але не 30%, але не

му числі варені або не- менш як 0,15 менш як 0,15

варені, з начинкою (з екю за 1 кг екю за 1 кг

м'яса або інших продук-

тів) і без неї або при-

готовлені іншим спосо-

бом; кускус
19.03 00000 Тапіока та її замінни- 30%, але не 30%, але не

ки, приготовлені з менш як 0,45 менш як 0,45

крохмалю у формі плас- екю за 1 кг екю за 1 кг

тівців, зерен, крупи

або висівок, або анало-

гічних формах
19.04 Готові харчові продук- 30%, але не 30%, але не

ти, отримані шляхом менш як 0,5 менш як 0,5

здуття або обжарювання екю за 1 кг екю за 1 кг

зернових (наприклад,

кукурудзяні пластівці);

інші зернові, крім ку-

курудзи у вигляді зе-

рен, попередньо відва-

рені, обжарені або при-

готовлені іншим спосо-

бом
19.05 Хлібобулочні і борошня- 30%, але не 30%, але не

ні кондитерські вироби, менш як 0,4 менш як 0,4

тістечка, печиво та ін- екю за 1 кг екю за 1 кг

ші продукти хлібопе-

карського виробництва

без вмісту або із вміс-

том какао; вафельні

диски, порожні капсули,

придатні для викорис-

тання в фармацевтичних

цілях, вафлі, рисовий

папір і аналогічні про-

дукти
20.03 Гриби, включаючи трюфе- 20%, але не 20%, але не

лі, приготовлені або менш як 0,3 менш як 0,3

консервовані без оцту екю за 1 кг екю за 1 кг

або оцтової кислоти
20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка 30%, але не 30%, але не

плодів та інші частини менш як 0,5 менш як 0,5

рослин, консервовані в екю за 1 кг екю за 1 кг

цукрі (сушені, зацукро-

вані, або глазуровані)
20.09
(крім Соки фруктові 30%, але не 30%, але не
20.09 11190 (включаючи менш як 0,3 екю менш як 0,3
20.09 11990 виноградне сусло), за 1 л екю за 1 л
20.09 19190 соки овочеві,
20.09 19990 незброджені
20.09 20190 та без додавання
20.09 20990 спирту, з
20.09 30190 додаванням або без
20.09 30390 додавання цукру
20.09 30590 чи інших
20.09 30990 підсолоджуючих
20.09 40190 речовин
20.09 40990
20.09 60190
20.09 60510
20.09 60710
20.09 80320
20.09 80340
20.09 80390
20.09 80950
20.09 80990
20.09 90290
20.09 90490
20.09 90590
20.09 90790
20.09 90990)
20.09 11190 Соки фруктові та овочеві, 2% 2%
20.09 11990 концентровані
20.09 19190
20.09 19990
20.09 20190
20.09 20990
20.09 30190
20.09 30390
20.09 30590
20.09 30990
20.09 40190
20.09 40990
20.09 60190
20.09 60510
20.09 60710
20.09 80320
20.09 80340
20.09 80390
20.09 80950
20.09 80990
20.09 90290
20.09 90490
20.09 90590
20.09 90790
20.09 90990
21.01, крім Екстракти, есенції, 30%, але не 30%, але не
21.01 10110 концентрати кави, чаю менш як 0,4 менш як 0,4

або мате і вироби на екю за 1 кг екю за 1 кг

таких основах чи на ос-

нові кави, чаю або ма-

те; цикорій обсмажений

та інші обсмажені за-

мінники кави і екстрак-

ти, есенції та концент-

рати з них
21.02 Дріжджі (активні і не- 20%, але не 20%, але не

активні); інші неактив- менш як 0,1 менш як 0,1

ні одноклітинні мікро- екю за 1 кг екю за 1 кг

організми (крім вакцин,

класифікованих у товар-

ній позиції 30.02); го-

тові пекарські порошки
21.05 Морозиво, інші види 30%, але не 30%, але не

харчового льоду, без менш як 2,4 менш як 2,4

вмісту або із вмістом екю за 1 кг екю за 1 кг

какао
21.06 Харчові продукти, не 30%, але не 30%, але не

зазначені в іншому міс- менш як 0,3 менш як 0,3

ці екю за 1 кг екю за 1 кг
23.01 10000 Борошно, мучка і грану- 20%, але не 20%, але не

ли з м'яса або м'ясних менш як 0,1 менш як 0,1

субпродуктів, шкварки екю за 1 кг екю за 1 кг
23.01 20000 Борошно, мучка і грану- 2%, але не 2%, але не

ли з риби або ракопо- менш як 0,02 менш як 0,02

дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг

інших водних безхребет-

них
23.09 Продукти, що використо- 5%, але не 5%, але не

вуються для годівлі менш як 0,04 менш як 0,04

тварин екю за 1 кг екю за 1 кг
Які не містять крохмалю

або містять не більш як

10% маси крохмалю:
23.09 10110 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не

продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08

тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг

молочних продуктів;
23.09 10130 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не

50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10150 які містять від 50% до 10%, але не 10%, але не

75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10190 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не

75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
Які містять більш як

10%, але не більш як

30% маси крохмалю:
23.09 10310 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не

продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08

тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг

молочних продуктів;
23.09 10330 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не

10%, але менш як 50% менш як 0,08 менш як 0,08

маси молочних продук- екю за 1 кг екю за 1 кг

тів;
23.09 10390 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не

50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
Які містять більш як

30% крохмалю:
23.09 10510 які не містять молочних 10%, але не 10%, але не

продуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08

тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг

молочних продуктів;
23.09 10530 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не

50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10590 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не

50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08

дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10700 Які не містять крохма- 10%, але не 10%, але не

лю, глюкози, глюкозного менш як 0,08 менш як 0,08

сиропу, мальтодекстри- екю за 1 кг екю за 1 кг

ну, мальтодекстринового

сиропу, але які містять

молочні продукти
23.09 10900 Інші 10%, але не 10%, але не

менш як 0,08 менш як 0,08

екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 90100 Розчинні рибні продукти 10%, але не 10%, але не

чи продукти з інших менш як 0,08 менш як 0,08

морських ссавців екю за 1 кг екю за 1 кг
( Перелік із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 43
( 43-97-п ) від 21.01.97, N 552 ( 552-97-п ) від 09.06.97, N 721
( 721-97-п ) від 09.07.97 )

Міністр

Кабінету Міністрів України В. ПУСТОВОЙТЕНКО

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 8 листопада 1996 р. N 1378
ЗМІНИ,
що вносяться до деяких постанов Кабінету Міністрів України
1. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 3 травня 1994 р. N 285 ( 285-94-п ) "Про зміни ставок
ввізного мита на окремі види товарів" (ЗП України, 1994 р. N 11,
ст. 266) такі цифри та слова:
"01.02 10000 Живі тварини (племінні) 0 10
01.03 10000 0 10
01.04 10100 0 10
01.04 20100 0 10
02.01 М'ясо великої рогатої худоби, 15 30

свіже або охолоджене
02.02 М'ясо великої рогатої худоби, 20 50

морожене
02.03 М'ясо свиней свіже, охолоджене або 20 50

морожене
02.04 М'ясо дрібної рогатої худоби, 15 30

свіже, охолоджене або морожене
02.05 М'ясо коней, ослів, мулів і лоша- 15 30

ків, свіже, охолоджене або морожене
02.06 Субпродукти великої рогатої худоби, 20 50

свиней, дрібної рогатої худоби, ко-

ней, ослів, лошаків, харчові, свіжі,

охолоджені або морожені
02.08 Інші м'ясо і субпродукти харчові, 5 30

свіжі, охолоджені або морожені
02.09 Свиняче сало, свинячий і пташиний 20 50

жир (нетоплений), свіжі, охолодже-

ні, морожені, солені в розсолі,

сушені або копчені
02.10 М'ясо і субпродукти харчові, солені 20 50

в розсолі, сушені або копчені, хар-

чова мука і порошки з м'яса або

субпродуктів
03.02 70000 Ікра осетрових і лососевих риб, 20 70
03.03 80000 делікатесна продукція з цінних видів
03.05 20000 риб та морепродуктів
04.01 Молоко і вершки незгущені, без 20 50

додавання цукру або інших підсолод-

жуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згущені, з додатком 20 50
крім цукру або інших підсолоджуючих

речовин
04.02 10110 Дитяче харчування розфасоване 0 5
04.02 10990 для роздрібного продажу 0 5
04.02 21110 0 5
04.02 29990 0 5
04.07 Яйця птиць, в шкаралупі, свіжі, 20 50

консервовані або варені
10.01 10100 Посадковий матеріал (насіння) 0 20
10.05 10110 0 20
10.05 10130 0 20
10.05 10150 0 20
12.04 00100 0 5
12.05 00100 0 5
12.08 Шроти із насіння олійних культур 0 5
12.09 Посадковий матеріал (насіння) 0 5
12.11 Рослини, частини рослин, плоди і 0 10

насіння, що використовуються в

фармацевтичних цілях
12.14 Посадковий матеріал (насіння) 0 10
15.16 Жири і масла тваринні або олія 20 50

рослинна та їх фракції, повністю

або частково гідрогенізовані
15.20 Гліцерин, включаючи чистий, 0 20

гліцеринова вода і луг
16.01 00990 Ковбаси варені 50 100
17.01 Цукор тростинний або з цукрового 30 60

буряку і хімічно чиста сахароза в

твердому стані
18.01 00000 Какао, боби в зернах або мелені 0 10
18.06 Шоколад і шоколадні вироби 50 100".
2. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 17 лютого 1995 р. N 124 ( 124-95-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів" (ЗП України,
1995 р., N 5, ст. 123) такі цифри та слова:
"01.05.11000 Птиця жива домашня (півні, кури, 0,05 50
01.05 19100 качки, гуси, індики і цесарки)
01.05 19900 масою не більше 185 г
04.07 00110 Яйця птиці в шкаралупі для 0,05 50".
04.07 00190 інкубації
3. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 22 лютого 1995 р. N 139 ( 139-95-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на товари, яких достатньо
виробляється у країні" (ЗП України, 1995 р., N 5, ст. 128) такі
цифри та слова:
"07.02 00900 Томати свіжі і охолоджені

(з 15 травня по 31 жовтня) 30 40
07.04 90100 Капуста білокачанна та червонока- 30 40

чанна
07.06 Морква, ріпа, буряк столовий, 30 40

козелець, селера коренеплідна, редис

і інші аналогічні харчові коренепло-

ди, свіжі або охолоджені
07.07 00190 Огірки і корнішони свіжі або охолод- 30 40

жені (з 16 травня по 31 жовтня)
10.03 00900 Ячмінь інший 20 30
10.04 00900 Овес інший 20 30
10.08 10000 Гречка 20 30
10.08 20000 Просо 30 40".
4. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 18 липня 1995 р. N 531 ( 531-95-п ) "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких рішень
Уряду України" (ЗП України, 1995 р., N 10, ст. 246) такі цифри та
слова:
"05.10 Жовч 0 10
06.04 99900 Коріння елеутерокока 0 20
09.04 20900 Перець роду Capsicum або роду 0 10

Pimenta
15.04 20900 Риб'ячий жир трісковий 0 20
15.05 90000 Ланолін безводний 0 20".
5. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 28 грудня 1995 р. N 1054 ( 1054-95-п ) "Про зміни
ставок ввізного мита на окремі види товарів, які не виробляються
або виробляються в недостатній кількості в Україні" (ЗП України,
1996 р., N 4, ст. 139) такі цифри та слова:
"05.11 10000 Сперма бугаїв 0.05 10
05.11 99900 Сперма жеребців, кнурів, баранів 0.05 10".

і цапів, а також ембріони коней,

великої рогатої худоби, свиней

овець і кіз
6. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 19 лютого 1996 р. N 212 ( 212-96-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів" такі цифри та
слова:
"23.09 10 Корм для собак або котів, 20 20".

розфасований для роздрібної торгівлі
7. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 27 березня 1996 р. N 360 ( 360-96-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких
рішень Уряду України" такі цифри та слова:
"03.03 79830 Риба морожена, за винятком рибного 2 10

філе і м'яса риб, класифікованих у

товарній позиції 03.04; путасу

(некондиційна для годівлі хутрових

звірів)
03.03 79990 Риба морожена, за винятком рибного 2 10

філе і м'яса риб, класифікованих у

товарній позиції 03.04; інша (некон-

диційна для годівлі хутрових звірів)
23.01 10000 Борошно, мучка і гранули з м'яса 2 10

або м'ясних субпродуктів; шкварки
23.01 20000 Борошно, мучка і гранули з риби 2 10

або ракоподібних, молюсків чи

інших водних безхребетних
23.09 90100 Розчинні рибні продукти або 20 20".

продукти з інших морських ссавців,

тварин

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: