КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В Авід 8 листопада 1996 р. N 1378
Київ
Про внесення змін до ставок ввізногомита на окремі види товарів
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМN 43 ( 43-97-п ) від 21.01.97 )
( Зміни в текст не внесені. Додатково див. Постанову КМN 359 ( 359-97-п ) від 18.04.97 )
Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Внести зміни до ставок ввізного мита на окремі види
товарів згідно з додатком ( 4а-93, 4б-93, 4в-93 ). 2. Затвердити зміни, що вносяться до деяких постанов Кабінету
Міністрів України (додаються). 3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів після її
опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".
Прем'єр-міністр України П.ЛАЗАРЕНКО
Інд.40
Додатокдо постанови Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
ПЕРЕЛІКокремих видів товарів,
на які змінюються ставки ввізного мита ———————————————————————————————————————————————————————————————— Код товару | | Ставка мита згідно з ГС| Опис товару згідно з ГС|——————————————————————————— | | пільгова | повна ———————————————————————————————————————————————————————————————— 1.01 Коні, осли, мули і лоша- 10%-1, але не 10% , але не
ки живі менш як 0,06 менш як 0,06
екю-2 за 1 кг екю за 1 кг
—————————————————— Тут і далі у відсотках до митної вартості товару.
2 Екю - тут і далі еквівалент у валюті України.
01.02 Велика рогата худоба 10%, але не 10%, але нежива менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.02.10000 Велика рогата худоба 0 0жива чистопородна пле-
мінна
01.03 Свині живі 10%, але не 10%, але неменш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.03.10000 Свині живі чистопородні 0 0племінні
01.04 Вівці і кози живі 5%, але не 5%, але неменш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.04.10100 Вівці живі чистопородні 0 0племінні
01.04.20100 Кози живі чистопородні 0 0племінні
01.05 Птиця жива домашня 5%, але не 5%, але не(півні, кури, качки, менш як 0,04 менш як 0,04
гуси, індики і цесарки) екю за 1 кг екю за 1 кг
01.05.11000 Вагою не більш як 0,05 0,05185 г: птиця виду
Gallus domesticus
01.05.19100 Гуси та індики 5%, але не 5%, але неменш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.05.19900 Качки та цесарки 5%, але не 5%, але неменш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
01.06 00 Інші тварини живі 10%, але не 10%, але неменш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
02.01 М'ясо великої рогатої 20%, але не 20%, але нехудоби, свіже або охо- менш як 0,25 менш як 0,25
лоджене екю за 1 кг екю за 1 кг
02.02 М'ясо великої рогатої 30%, але не 30%, але нехудоби, морожене менш як 0,4 менш як 0,4
екю за 1 кг екю за 1 кг
02.03 М'ясо свиней свіже, 30%, але не 30%, але неохолоджене або морожене менш як 0,5 менш як 0,5
екю за 1 кг екю за 1 кг
02.04 М'ясо дрібної рогатої 30%, але не 30%, але нехудоби, свіже, охолод- менш як 0,3 менш як 0,3
жене або морожене екю за 1 кг екю за 1 кг
02.05 00000 М'ясо коней, ослів, му- 20%, але не 20%, але нелів і лошаків, свіже, менш як 0,2 менш як 0,2
охолоджене або морожене екю за 1 кг екю за 1 кг
02.06 Субпродукти великої ро- 20%, але не 20%, але негатої худоби, свиней, менш як 0,1 менш як 0,1
дрібної рогатої худоби, екю за 1 кг екю за 1 кг
коней, ослів, мулів або
лошаків, харчові, сві-
жі, охолоджені або мо-
рожені
02.08 Інші м'ясо і субпродук- 20%, але не 20%, але нети харчові, свіжі, охо- менш як 2 менш як 2
лоджені або морожені екю за 1 кг екю за 1 кг
02.09 00 Свиняче сало, свинячий 30%, але не 30%, але неі пташиний жир (нетоп- менш як 0,3 менш як 0,3
лений), свіжі, охолод- екю за 1 кг екю за 1 кг
жені, морожені, солені
в розсолі, сушені або
копчені
02.10 М'ясо і субпродукти 30%, але не 30%, але нехарчові, солені, в роз- менш як 0,3 менш як 0,3
солі, сушені або копче- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні; харчове борошно і
порошки з м'яса або
субпродуктів
03.01 Риба жива 5%, але не 5%, але неменш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.02 Риба свіжа або охолод- 15%, але не 15%, але нежена, крім рибного філе менш як 0,15 менш як 0,15
і м'яса риб, класифіко- екю за 1 кг екю за 1 кг
ваних в товарній пози-
ції 03.04
03.02 70000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але неменш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 Риба морожена, за ви- 15%, але не 15%, але ненятком рибного філе і менш як 0,15 менш як 0,15
м'яса риб, класифікова- екю за 1 кг екю за 1 кг
них в товарній позиції
03.04
03.03 79830 Путасу (некондиційна 5%, але не 5%, але недля годівлі хутрових менш як 0,05 менш як 0,05
звірів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 79990 Інша (некондиційна для 5%, але не 5%, але негодівлі хутрових зві- менш як 0,05 менш як 0,05
рів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 80000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але неменш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.04 Філе рибне та інше 20%, але не 20%, але нем'ясо риб (включаючи менш як 0,4 менш як 0,4
фарш), свіже, охолодже- екю за 1 кг екю за 1 кг
не або морожене
03.05 Риба в'ялена, солена 20%, але не 20%, але неабо в розсолі; риба га- менш як 0,3 менш як 0,3
рячого або холодного екю за 1 кг екю за 1 кг
копчення; борошно і
гранули рибні, харчові
03.05 20000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але нерибні, сушені, копчені, менш як 0,8 менш як 0,8
солені чи у розсолі екю за 1 кг екю за 1 кг
03.06 Ракоподібні, оброблені 20%, але не 20%, але неабо необроблені, живі, менш як 0,8 менш як 0,8
свіжі, охолоджені, мо- екю за 1 кг екю за 1 кг
рожені, сушені, солені
або в розсолі; ракопо-
дібні необроблені варе-
ні у воді або на парі,
охолоджені або неохо-
лоджені, морожені, су-
шені, солені або в роз-
солі; борошно і гранули
з ракоподібних, харчові
03.07 Молюски, оброблені або 20%, але не 20%, але ненеоброблені, живі, сві- менш як 0,8 менш як 0,8
жі, охолоджені, мороже- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні, сушені, солені або
в розсолі; інші водні
безхребетні (крім рако-
подібних і молюсків),
живі, свіжі, охолодже-
ні, морожені, сушені,
солені або в розсолі;
борошно і гранули з ін-
ших водних безхребет-
них, харчові
04.01 Молоко і вершки незгу- 20%, але не 20%, але нещені, без додавання менш як 0,1 менш як 0,1
цукру або інших підсо- екю за 1 л екю за 1 л
лоджуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згуще- 30%, але не 30%, але нені, з додаванням цукру менш як 0,4 менш як 0,4
або інших підсолоджую- екю за 1 л екю за 1 л
чих речовин
04.02 10110 В упаковках масою нетто 30%, але не 30%, але нене більш як 2,5 кг менш як 0,4 менш як 0,4
екю за 1 л екю за 1 л
04.02 10990 Інші 20%, але не 20%, але неменш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 л екю за 1 л
04.02 21110 Без додавання цукру або 20%, але не 20%, але неінших підсолоджуючих менш як 0,2 менш як 0,2
речовин, в упаковках екю за 1 л екю за 1 л
масою нетто не більш як
2,5 кг
04.02 29990 Інші 30%, але не 30%, але неменш як 0,4 менш як 0,4
екю за 1 л екю за 1 л
04.03 Маслянка, кисле молоко, 30%, але не 30%, але нета вершки, йогурт, ке- менш як 0,45 менш як 0,45
фір та інші ферментова- екю за 1 л екю за 1 л
ні або скислі молоко та
вершки, згущені або
незгущені, з додаванням
або без додавання цукру
чи інших підсолоджуючих
і ароматизуючих речо-
вин, горіхів, какао або
фруктів
04.04 Сироватка молочна, згу- 30%, але не 30%, але нещена або незгущена, з менш як 0,18 менш як 0,18
додаванням або без до- екю за 1 л екю за 1 л
давання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин;
продукти з натуральних
компонентів молока з
додаванням або без до-
давання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин,
не зазначені в іншому
місці
04.07 00 Яйця птиці, в шкаралу- 20%, але не 20%, але непі, свіжі, консервовані менш як 0,12 менш як 0,12
або варені екю за 1 кг екю за 1 кг
04.07 00110 Індичі або гусячі 20%, але не 20%, але неменш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
04.07 00190 Інші 20%, але не 20%, але неменш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
04.08 Яйця птиці без шкаралу- 20%, але не 20%, але непи і жовтки свіжі, су- менш як 0,6 менш як 0,6
шені, варені або на па- екю за 1 кг екю за 1 кг
рі, формовані, морожені
або консервовані іншим
методом, з додаванням
або без додавання цукру
або інших підсолоджую-
чих речовин
04.10 00 Продукти харчового тва- 30%, але не 30%, але неринного походження, не менш як 0,2 менш як 0,2
зазначені в іншому міс- екю за 1 кг екю за 1 кг
ці
05.01 00000 Людське волосся необ- 5%, але не 5%, але нероблене, мите або неми- менш як 0,4 менш як 0,4
те, очищене або неочи- екю за 1 кг екю за 1 кг
щене; його відходи
05.02 Щетина свиняча або ка- 15%, але не 15%, але небаняча, борсукове або менш як 0,9 менш як 0,9
інше волосся, яке вико- екю за 1 кг екю за 1 кг
ристовується для вироб-
ництва щіткових виро-
бів; їх відходи
05.03 00000 Кінський волос і його 15%, але не 15%, але невідходи, в тому числі у менш як 1 менш як 1
вигляді полотна на екю за 1 кг екю за 1 кг
підкладці або без неї
05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки 15%, але не 15%, але нетварин (крім риб'ячих), менш як 0,015 менш як 0,015
цілі або в кусках екю за 1 кг екю за 1 кг
05.05 Шкурки та інші частини 15%, але не 15%, але нептиці з пір'ям або пу- менш як 0,015 менш як 0,015
хом; пір'я та його час- екю за 1 кг екю за 1 кг
тини (підрізані і не-
підрізані) і пух, нео-
чищені або очищені, де-
зинфіковані або оброб-
лені для збереження;
порошок або відходи
пір'я та його частин
05.06 Кістки і роговий стер- 15%, але не 15%, але нежень, необроблені, зне- менш як 0,015 менш як 0,015
жирені, первинно оброб- екю за 1 кг екю за 1 кг
лені (але не вирізані
за формою), оброблені
кислотою або дежелати-
нізовані; їх відходи і
борошно кісткове та
відходи цих продуктів
05.07 Кістка слонова, панцирі 15%, але не 15%, але нечерепах, вус китовий менш як 0,09 менш як 0,09
або інших морських екю за 1 кг екю за 1 кг
ссавців, роги, копита,
кігті, клюви необробле-
ні або первинно оброб-
лені, але не вирізані
за формою; порошок і
відходи цих продуктів
05.08 00000 Корали і аналогічні ма- 5%, але не 5%, але нетеріали, необроблені менш як 0,1 менш як 0,1
або первинно оброблені; екю за 1 кг екю за 1 кг
раковини і панцирі мо-
люсків, ракоподібних
або голкошкірних, ске-
летні пластини карака-
тиць, необроблені або
первинно оброблені, але
не вирізані за формою;
порошок і відходи цих
продуктів
05.09 Губки натуральні тва- 5%, але не 5%, але неринного походження менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
05.10 00000 Амбра сіра, струмина 5%, але не 5%, але небоброва, цивета і мус- менш як 0,03 менш як 0,03
кус; шпанки; жовч, в екю за 1 кг екю за 1 кг
тому числі суха; залози
та інші речовини тва-
ринного походження, що
використовуються у фар-
мацевтиці, свіжі, охо-
лоджені, морожені або
оброблені
05.11 Продукти тваринного по- 30%, але не 30%, але неходження, не зазначені менш як 0,03 менш як 0,03
в іншому місці, здохлі екю за 1 кг екю за 1 кг
тварини, вказані у гру-
пах 01 або 03, не при-
датні для споживання
05.11 10000 Сперма бугаїв 5%, але не 5%, але неменш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
05.11 99900 Інші 5%, але не 5%, але неменш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
06.01 Цибулини, бульби, буль- 15%, але не 15%, але небовидне коріння, розет- менш як 0,04 менш як 0,04
ки коренів, кореневища екю за 1 кг екю за 1 кг
квіткових і листяних
рослин у стані вегета-
тивного спокою, вегета-
ції, цвітіння; рослини
і коріння цикорію, крім
коріння, класифіковано-
го в товарній позиції
12.12
06.02 Рослини живі інші 15%, але не 15%, але не(включаючи їх коріння), менш як 0,2 менш як 0,2
живець і прищепа; міце- екю за 1 кг екю за 1 кг
лій грибний
06.04 Листя, гілки та інші 15%, але не 15%, але нечастини рослин без кві- менш як 0,02 менш як 0,02
тів і бутонів; трави, екю за 1 кг екю за 1 кг
мохи, лишайники для бу-
кетів або декоративних
цілей, свіжі, засушені,
відбілені, пофарбовані,
просочені або оброблені
іншими способами
06.04 99900 Інші 15%, але не 15%, але неменш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.02 00 Томати свіжі або охоло- 30%, але не 30%, але неджені менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.04 Капуста головчаста, 15%, але не 15%, але некольорова, махрова, менш як 0,15 менш як 0,15
кольрабі та інші харчо- екю за 1 кг екю за 1 кг
ві продукти роду
BRASSICA, свіжі або
охолоджені
07.04 90100 Капуста білоголова та 30%, але не 30%, але нечервоноголова менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.05 Салат-латук (Lactuca 15%, але не 15%, але неSativa) і цикорій менш як 0,15 менш як 0,15
(Cichorium Spp.), сві- екю за 1 кг екю за 1 кг
жий або охолоджений
07.06 Морква, ріпа, буряк 30%, але не 30%, але нестоловий, козелець, се- менш як 0,2 менш як 0,2
лера коренеплідна, ре- екю за 1 кг екю за 1 кг
дис та інші аналогічні
харчові коренеплоди,
свіжі або охолоджені
07.07 00 Огірки і корнішони, 30%, але не 30%, але несвіжі або охолоджені менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.08 Бобові культури, в 30%, але не 30%, але нестручках або очищені, менш як 0,25 менш як 0,25
свіжі або охолоджені екю за 1 кг екю за 1 кг
07.09 Овочі інші, свіжі або 30%, але не 30%, але неохолоджені менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.10 Овочі (сирі або варені 30%, але не 30%, але неу воді або на парі), менш як 0,06 менш як 0,06
заморожені екю за 1 кг екю за 1 кг
07.11 Овочі консервовані для 30%, але не 30%, але некороткочасного збері- менш як 0,2 менш як 0,2
гання (наприклад, двоо- екю за 1 кг екю за 1 кг
кисом сірки, в розсолі,
сірчистій воді або в
іншій тимчасово консер-
вуючій рідині), але не
придатні для викорис-
тання в їжу
07.12 Овочі сушені, цілі, 30%, але не 30%, але нерозрізані, нарізані менш як 0,6 менш як 0,6
шматочками, подрібнені екю за 1 кг екю за 1 кг
або у вигляді порошку,
без подальшої обробки
іншим способом
07.13 Овочі, бобові сушені, в 30%, але не 30%, але нестручках або без струч- менш як 0,6 менш як 0,6
ків, в тому числі луще- екю за 1 кг екю за 1 кг
ні або подрібнені
07.14 Маніок, маранта, салеп, 30%, але не 30%, але негруші земляні, батат та менш як 0,1 менш як 0,1
інші аналогічні коре- екю за 1 кг екю за 1 кг
неплоди, бульбоплоди з
високим вмістом крохма-
лю або інгуліну, свіжі
або сушені, цілі, наст-
ругані, в гранулах;
серцевина сагової паль-
ми
08.03 00 Банани, включаючи бана- 20%, але не 20%, але нени райські, свіжі або менш як 0,1 менш як 0,1
сушені екю за 1 кг екю за 1 кг
08.04 Фініки, інжир, ананаси, 30%, але не 30%, але неавокадо, гуаява, манго менш як 0,3 менш як 0,3
і мангостан, свіжі або екю за 1 кг екю за 1 кг
сушені
08.05 Цитрусові свіжі або су- 20%, але не 20%, але нешені менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
08.06 Виноград свіжий або су- 20%, але не 20%, але нешений менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
08.07 Дині, кавуни і папайя, 20%, але не 20%, але несвіжі менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
08.08 Яблука, груші та айва, 30%, але не 30%, але несвіжі менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
08.09 Абрикоси, вишня і че- 30%, але не 30%, але нерешня, персики (включа- менш як 0,3 менш як 0,3
ючи нектарини), сливи і екю за 1 кг екю за 1 кг
терен, свіжі
08.10 Плоди свіжі інші 30%, але не 30%, але неменш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
08.11 Плоди і горіхи, свіжі 30%, але не 30%, але неабо варені у воді або менш як 0,3 менш як о,3
на парі, морожені, з екю за 1 кг екю за 1 кг
додаванням або без до-
давання цукру або інших
підсолоджуючих речовин
08.12 Плоди і горіхи, тимча- 20%, але не 20%, але несово консервовані (нап- менш як 0,15 менш як 0,15
риклад двоокисом сірки, екю за 1 кг екю за 1 кг
у солоній або сірчистій
воді, чи в іншій тимча-
сово консервуючій ріди-
ні), але не готові для
безпосереднього спожи-
вання
08.13 Плоди сушені, крім кла- 20%, але не 20%, але несифікованих у товарних менш як 0,1 менш як 0,1
позиціях 08.01-08.06; екю за 1 кг екю за 1 кг
суміші сушених плодів
або горіхів, класифіко-
ваних у данія групі
08.14 00000 Шкурки цитрусових або 10%, але не 10%, але небаштанних культур, сві- менш як 0,01 менш як 0,01
жі, морожені, сушені екю за 1 кг екю за 1 кг
або тимчасово консерво-
вані в солоній або сір-
чистій воді, чи в іншій
тимчасово консервуючій
рідині
09.02 Чай 5%, але не 5%, але неменш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.03 00000 Мате 10%, але не 10%, але неменш як 0,08 менш як 0,08
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.04 Перець роду Piper; пе- 10%, але не 10%, але нерець роду Capsicum або менш як 0,12 менш як 0,12
перець роду Pimenta, екю за 1 кг екю за 1 кг
сушений, дроблений або
молотий
09.04 20900 Дроблений чи молотий 10%, але не 10%, але неменш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.05 Ванілін 10%, але не 10%, але неменш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.06 Кориця і квіти корично- 10%, але не 10%, але него дерева менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, 10%, але не 10%, але неквіти, стебло) менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.08 Мускатний горіх, луш- 10%, але не 10%, але непиння мускатного горі- менш як 0,06 менш як 0,06
ха, мацис і кардамон екю за 1 кг екю за 1 кг
09.09 Насіння анісу, ясенця, 5%, але не 5%, але нефенхелю, кропу, коріан- менш як 0,03 менш як 0,03
дру, тмину або ягоди екю за 1 кг екю за 1 кг
ялівцю
09.10 Імбир, шафран, куркума, 10%, але не 10%, але нечебрець, лавровий лист, менш як 0,04 менш як 0,04
керрі та інші пряності екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 10100 Пшениця тверда насін- 0 0нєва
10.01 90100 Пшениця інша: спельта 10%, але не 10%, але недля сіяння менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 90990 Суміш для сіяння: інше 10%, але не 10%, але неменш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.02 00000 Жито 10%, але не 10%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 Ячмінь 10%, але не 10%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 00900 Ячмінь інший 20%, але не 20%, але неменш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.04 Овес 10%, але не 10%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.04 00900 Овес інший 20%, але не 20%, але неменш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.05 Кукурудза 10%, але не 10%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.05 10110 Подвійні гібриди та 0 0топкросні
10.05 10130 Потрійні гібриди 0 0
10.05 10150 Прості гібриди 0 0
10.06 Рис 10%, але не 10%, але неменш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.07 00 Сорго 10%, але не 10%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 Гречка, просо і канар- 10%, але не 10%, але некове насіння; інші зер- менш як 0,03 менш як 0,03
нові екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 10000 Гречка 20%, але не 20%, але неменш як 0,06 менш як 0,06
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 20000 Просо 30%, але не 30%, але неменш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.01 00000 Борошно пшеничне або 20%, але не 20%, але непшенично-житнє менш, як 0,04 менш, як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.02 Борошно з інших зерно- 20%, але не 20%, але невих, крім пшеничного менш як 0,03 менш як 0,03
або пшенично-житнього екю за 1 кг екю за 1 кг
11.03 Крупи і гранули зерно- 10%, але не 10%, але невих менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.04 Зерно, оброблене іншими 30%, але не 30%, але неспособами (наприклад менш як 0,06 менш як 0,06
лущене, плющене, пере- екю за 1 кг екю за 1 кг
робнене у пластівці,
обвалене, у вигляді
січки чи подріблене),
крім рису, зазначеного
в товарній позиції
10.06; зародки зерно-
вих, цілі, плющені, у
вигляді пластівців або
молоті
11.05 Борошно, крупа, плас- 30%, але не 30%, але нетівці і гранули картоп- менш як 0,1 менш як 0,1
ляні екю за 1 кг екю за 1 кг
11.06 Борошно та крупа з су- 10%, але не 10%, але нешених бобових культур менш як 0,04 менш як 0,04
(позиція 07.13), з сер- екю за 1 кг екю за 1 кг
цевини сагової пальми,
з коренеплодів або
бульбоплодів (07.14);
борошно, крупа і поро-
шок з продуктів, класи-
фікованих в групі 08
11.08 Крохмаль, інулін 10%, але не 10%, але неменш як 0,06 менш як 0,06
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.09 00000 Клейковина пшенична ви- 10%, але не 10%, але несушена або сира менш як 1 менш як 1
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.01 00 Соя, в тому числі по- 10%, але не 10%, але недрібнена менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.03 00000 Копра 2%, але не 2%, але неменш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.04 00 Насіння льону подрібне- 5%, але не 5%, але нене або неподрібнене менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.04 00100 Насіння льону для сіян- 0 0ня
12.05 00 Насіння рапсу подрібне- 5%, але не 5%, але нене або неподрібнене менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.05 00100 Насіння рапсу для сіян- 0 0ня
12.06 00 Насіння соняшнику бите 20%, але не 20%, але неабо ціле менш як 0,01 менш як 0,01
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.07 Насіння і плоди олійних 30%, але не 30%, але некультур, інші, подріб- менш як 0,3 менш як 0,3
нені або неподрібнені екю за 1 кг екю за 1 кг
12.08 Борошно з насіння або 5%, але не 5%, але неплодів олійних культур, менш як 0,05 менш як 0,05
крім гірчичного насіння екю за 1 кг екю за 1 кг
12.08 Тільки шрот з насіння 0 0або плодів олійних
культур
12.09 Насіння, плоди і спори 0 0для сіяння
12.11 Рослини, частини рос- 0 0лин, насіння і плоди,
що використовуються в
парфюмерних, фармацев-
тичних, інсектицидних,
фунгіцидних і аналогіч-
них цілях, свіжі або
сушені, цілі чи розрі-
зані, подрібнені, моло-
ті
12.12 Плоди ріжкового дерева, 15%, але не 15%, але неводяні рослини, буряк менш як 0,012 менш як 0,012
цукровий, цукрова трос- екю за 1 кг екю за 1 кг
тина, свіжі або сушені,
подрібнені або непод-
рібнені, кісточки і яд-
ра плодів, інші продук-
ти рослинного походжен-
ня (включаючи нежарене
коріння цикорію виду
"Cichorium Intubus
Sativum"), використову-
вані головним чином для
харчування людей, не
зазначені в іншому міс-
ці
12.12 92 000 Цукрова тростина 50%, але не 50%, але неменш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.13 00000 Солома і м'якуш зерно- 5%, але не 5%, але невих, необроблена, ціла менш як 0,005 менш як 0,005
або подрібнена, розме- екю за 1 кг екю за 1 кг
лена або нерозмелена,
пресована або в грану-
лах
12.14 Бруква, буряк листяний, 5%, але не 5%, але некоренеплоди, кормові, менш як 0,003 менш як 0,003
сіно, люцерна, конюши- екю за 1 кг екю за 1 кг
на, еспарцет, капуста
кормова, люпин, вика і
аналогічні фуражні про-
дукти, гранульовані або
негранульовані
12.14 Тільки садівний матері- 0 0ал
13.01 Шелак, природні камеді, 5%, але не 5%, але несмоли, гумосмоли і менш як 0,25 менш як 0,25
бальзами екю за 1 кг екю за 1 кг
13.02 Соки і екстракти рос- 30%, але не 30%, але нелинні; пектини, пекти- менш як 0,9 менш як 0,9
нати і пектати; екю за 1 кг екю за 1 кг
агар-агар, клеї та інші
згущувачі рослинного
походження, видозмінені
або невидозмінені
14.01 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але непоходження, що викорис- менш як 0,005 менш як 0,005
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для плетіння (нап-
риклад бамбук, ротанг,
очерет, ситник, верба,
раффія, очищена, відбі-
лена і пофарбована со-
лома зернових і липова
кора)
14.02 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але непоходження, що викорис- менш як 0,005 менш як 0,005
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для набивки (ка-
пок, луїзіанський мох,
морські водорості), в
тому числі у вигляді
полотнищ на підкладці з
інших матеріалів або
без неї
14.03 Матеріали рослинного 15%, але не 15%, але непоходження, що викорис- менш як 0,01 менш як 0,01
товуються, головним чи- екю за 1 кг екю за 1 кг
ном, для виробництва
щіткових виробів і мі-
телок (наприклад сорго,
пирій і тампіоко) у
в'язках, пучках або на-
валом
14.04 Сировина рослинна, не 20%, але не 20%, але незазначена в іншому міс- менш як 0,01 менш як 0,01
ці екю за 1 кг екю за 1 кг
15.01 00 Лярд, інший жир свиня- 30%, але не 30%, але нечий і жир домашньої менш як 0,15 менш як 0,15
птиці, топлений або не- екю за 1 кг екю за 1 кг
топлений, екстрагований
під тиском чи з допомо-
гою розчинників чи не-
екстрагований
15.02 00 Жир великої і дрібної 30%, але не 30%, але нерогатої худоби, нетоп- менш як 0,15 менш як 0,15
лений чи топлений, екс- екю за 1 кг екю за 1 кг
трагований під тиском
чи з допомогою розчин-
ників чи неекстрагова-
ний
15.03 00 Стеарин із жиру свиня- 30%, але не 30%, але нечого, яловичого або ба- менш як 0,15 менш як 0,15
ранячого і олеостеарин, екю за 1 кг екю за 1 кг
олеомаргарин із свиня-
чого сала, яловичого чи
баранячого жиру, нес-
мульгований, незмішаний
або неприготовлений
будь-яким іншим спосо-
бом
15.04 Жири, масла та їх фрак- 10%, але не 10%, але неції з риб або морських менш як 0,04 менш як 0,04
ссавців, нерафіновані екю за 1 кг екю за 1 кг
або рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу
15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з 10%, але не 10%, але нериб та їх фракції, крім менш як 0,04 менш як 0,04
масла з печінки риб'- екю за 1 кг екю за 1 кг
ячої, інші
15.05 Овечий жиропіт і жирові 30%, але не 30%, але неречовини, одержувані з менш як 0,1 менш як 0,1
нього (включаючи лано- екю за 1 кг екю за 1 кг
лін)
15.05 90000 Інші 10%, але не 10%, але неменш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
15.06 Жири і масла тварин та 30%, але не 30%, але неїх фракції, в тому чис- менш як 0,1 менш як 0,1
лі нерафіновані, або екю за 1 кг екю за 1 кг
рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу
15.07 Олія соєва та її фрак- 30%, але не 30%, але неції, нерафіновані або менш як 0,3 менш як 0,3
рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу
15.08 Олія арахісова та її 30%, але не 30%, але нефракції, нерафіновані менш як 0,4 менш як 0,4
або рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу
15.09 Олія маслинова та її 30%, але не 30%, але нефракції, нерафіновані менш як 1,5 менш як 1,5
або рафіновані, але без екю за 1 кг екю за 1 кг
зміни їх хімічного
складу
15.10 00 Інші види олії та фрак- 30%, але не 30%, але нецій, отримані тільки із менш як 1,5 менш як 1,5
маслин, нерафіновані чи екю за 1 кг екю за 1 кг
рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу, суміші цих ви-
дів олій або фракцій з
олією або фракціями,
класифікованими в то-
варній позиції 15.09
15.14 Олія ріпакова, свиріпо- 30%, але не 30%, але нева або гірчична та їх менш як 0,15 менш як 0,15
фракції, нерафіновані екю за 1 кг екю за 1 кг
або рафіновані, але без
зміни їх хімічного
складу
15.15 Жири і олія рослинні, 30%, але не 30%, але неінші (включаючи олію менш як 0,15 менш як 0,15
жожоба) та їх фракції, екю за 1 кг екю за 1 кг
нерафіновані або рафі-
новані, але без зміни
їх хімічного складу
15.16 Жири і масла тваринні 30%, але не 30%, але неабо олія рослинна та менш як 0,12 менш як 0,12
їх фракції, повністю екю за 1 кг екю за 1 кг
або частково гідроге-
нізовані, перестери-
фіковані, реетерифі-
ковані або елаідині-
зовані, нерафіновані
чи рафіновані, але
які не зазнали по-
дальшої обробки
15.18 00 Тваринні або рослинні 30%, але не 30%, але нежири і масла (олія), їх менш як 0,1 менш як 0,1
фракції, топлені, окис- екю за 1 кг екю за 1 кг
лені, дегідровані,
сульфовані, продуті або
полімеризовані теплом у
вакуумі чи в інертному
газі або перероблені
іншим способом, крім
класифікованих в товар-
ній позиції 15.16; не-
харчові суміші тварин-
них або рослинних жирів
і масел (олії) та їх
фракцій, не зазначені в
іншому місці
15.19 Кислоти промислові, 10%, але не 10%, але нежирні монокарбонові; менш як 0,03 менш як 0,03
олія окислена рафінова- екю за 1 кг екю за 1 кг
на; спирти промислові,
жирні
15.20 Гліцерин, включаючи 0 0чистий; гліцеринова во-
да і щолок
15.21 Воски рослинні (крім 30%, але не 30%, але нетригліцеридів), віск менш як 1,2 менш як 1,2
бджолиний та інших ко- екю за 1 кг екю за 1 кг
мах і спермацет, під-
фарбовані або непідфар-
бовані, рафіновані чи
нерафіновані
15.22 00 Дегра; залишки після 10%, але не 10%, але необробки жирних речовин, менш як 0,1 менш як 0,1
тваринних або рослинних екю за 1 кг екю за 1 кг
восків
16.01 00990 Ковбаси і аналогічні 30%, але не 30%, але непродукти з м'яса, м'яс- менш як 0,9 менш як 0,9
них субпродуктів або екю за 1 кг екю за 1 кг
крові; харчові продук-
ти, виготовлені на їх
основі, інші: інші
16.02 Вироби і консерви з 30%, але не 30%, але нем'яса, м'ясних субпро- менш як 0,4 менш як 0,4
дуктів або крові, інші екю за 1 кг екю за 1 кг
16.03 00 Екстракти та соки з 10%, але не 10%, але нем'яса, риби або ракопо- менш як 0,3 менш як 0,3
дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг
інших водних безхребет-
них
16.04, крім Готові продукти і кон- 20%, але не 20%, але не
16.04 30100, серви з риби; ікра менш як 0,2 менш як 0,2
16.04 30900 осетрових (чорна ікра) екю за 1 кг екю за 1 кгта її замінники, виго-
товлені з ікринок інших
риб
17.01 Цукор тростинний або з 50%, але не 50%, але нецукрового буряку і хі- менш як 0,2 менш як 0,2
мічно чиста сахароза в екю за 1 кг екю за 1 кг
твердому стані
17.02 Інші види цукру, вклю- 30%, але не 30%, але нечаючи хімічно чисті менш як 0,3 менш як 0,3
лактозу, мальтозу, глю- екю за 1 кг екю за 1 кг
козу і фруктозу в твер-
дому стані; сиропи цук-
рові без додавання аро-
матизуючих або фарбую-
чих речовин; штучний
мед, змішаний чи незмі-
шаний з натуральним,
карамельний кулер
17.03 Меляса, отримана в ре- 30%, але не 30%, але незультаті екстракції або менш як 0,03 менш як 0,03
рафінування цукру екю за 1 кг екю за 1 кг
17.04 Кондитерські вироби з 30%, але не 30%, але нецукру, що не містять менш як 1 менш як 1
какао (включаючи білий екю за 1 кг екю за 1 кг
шоколад)
18.02 00000 Шкаралупа, плівка, 5%, але не 5%, але нешкірка та інші відходи менш як 0,02 менш як 0,02
какао екю за 1 кг екю за 1 кг
18.03 Какао-паста, в тому 30%, але не 30%, але нечислі знежирена або менш як 1 менш як 1
незнежирена екю за 1 кг екю за 1 кг
18.04 00000 Масло-какао, жир і рід- 5%, але не 5%, але неке масло з какао менш як 0,25 менш як 0,25
екю за 1 кг екю за 1 кг
18.05 00000 Какао-порошок без дода- 5%, але не 5%, але невання цукру або інших менш як 0,2 менш як 0,2
підсолоджуючих речовин екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06, крім Шоколад та інші харчові 30%, але не 30%, але не
18.06 31000- продукти із вмістом ка- менш як 0,7 менш як 0,7
18.06 32000, као екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06 90110-
18.06 90390
19.01 Екстракт солодовий; 30%, але не 30%, але нехарчові продукти з бо- менш як 0,1 менш як 0,1
рошна, крупи, крохмалю екю за 1 кг екю за 1 кг
або солодового екстрак-
ту без вмісту або з
вмістом за масою менше
як 50% какао, не зазна-
чені в іншому місці,
харчові продукти із си-
ровини, вказаної в по-
зиціях 04.01 - 04.04,
без вмісту або з вміс-
том за масою менше 40%
какао
19.01 10000 Дитяче харчування, роз- 10%, але не 10%, але нефасоване для продажу менш як 0,15 менш як 0,15
вроздріб екю за 1 кг екю за 1 кг
19.02 Вироби макаронні, в то- 30%, але не 30%, але нему числі варені або не- менш як 0,15 менш як 0,15
варені, з начинкою (з екю за 1 кг екю за 1 кг
м'яса або інших продук-
тів) і без неї або при-
готовлені іншим спосо-
бом; кускус
19.03 00000 Тапіока та її замінни- 30%, але не 30%, але неки, приготовлені з менш як 0,45 менш як 0,45
крохмалю у формі плас- екю за 1 кг екю за 1 кг
тівців, зерен, крупи
або висівок, або анало-
гічних формах
19.04 Готові харчові продук- 30%, але не 30%, але нети, отримані шляхом менш як 0,5 менш як 0,5
здуття або обжарювання екю за 1 кг екю за 1 кг
зернових (наприклад,
кукурудзяні пластівці);
інші зернові, крім ку-
курудзи у вигляді зе-
рен, попередньо відва-
рені, обжарені або при-
готовлені іншим спосо-
бом
19.05 Хлібобулочні і борошня- 30%, але не 30%, але нені кондитерські вироби, менш як 0,4 менш як 0,4
тістечка, печиво та ін- екю за 1 кг екю за 1 кг
ші продукти хлібопе-
карського виробництва
без вмісту або із вміс-
том какао; вафельні
диски, порожні капсули,
придатні для викорис-
тання в фармацевтичних
цілях, вафлі, рисовий
папір і аналогічні про-
дукти
20.03 Гриби, включаючи трюфе- 20%, але не 20%, але нелі, приготовлені або менш як 0,3 менш як 0,3
консервовані без оцту екю за 1 кг екю за 1 кг
або оцтової кислоти
20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка 30%, але не 30%, але неплодів та інші частини менш як 0,5 менш як 0,5
рослин, консервовані в екю за 1 кг екю за 1 кг
цукрі (сушені, зацукро-
вані, або глазуровані)
20.08 Плоди, горіхи та інші 30%, але не 30%, але неїстівні частини рослин, менш як 0,5 менш як 0,5
приготовлені або кон- екю за 1 кг екю за 1 кг
сервовані будь-яким
способом, в тому числі
з додаванням цукру або
інших підсолоджуючих
речовин чи спирту, не
зазначені в іншому міс-
ці
20.09 Соки фруктові, (включа- 30%, але не 30%, але неючи виноградне сусло), менш як 0,3 менш як 0,3
соки овочеві, незброд- екю за 1 л екю за 1 л
жені та без додавання
спирту, з додаванням
або без додавання цукру
чи інших підсолоджуючих
речовин
20.09 50 Сік томатний 30%, але не 30%, але неменш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л
20.09 60 Сік виноградний (вклю- 30%, але не 30%, але нечаючи виноградне сусло) менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л
20.09 70 Сік яблучний 30%, але не 30%, але неменш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 л екю за 1 л
21.01, крім Екстракти, есенції, 30%, але не 30%, але не
21.01 10110 концентрати кави, чаю менш як 0,4 менш як 0,4або мате і вироби на екю за 1 кг екю за 1 кг
таких основах чи на ос-
нові кави, чаю або ма-
те; цикорій обсмажений
та інші обсмажені за-
мінники кави і екстрак-
ти, есенції та концент-
рати з них
21.02 Дріжджі (активні і не- 20%, але не 20%, але неактивні); інші неактив- менш як 0,1 менш як 0,1
ні одноклітинні мікро- екю за 1 кг екю за 1 кг
організми (крім вакцин,
класифікованих у товар-
ній позиції 30.02); го-
тові пекарські порошки
21.03 Продукти для соусів і 30%, але не 30%, але несоуси готові; добавки і менш як 0,25 менш як 0,25
приправи змішані; гір- екю за 1 кг екю за 1 кг
чичний порошок і готова
гірчиця
21.04 Супи і бульйони готові 30%, але не 30%, але неі заготовки для їх при- менш як 1,5 менш як 1,5
готування; гомогенізо- екю за 1 кг екю за 1 кг
вані суміші харчових
продуктів
21.05 Морозиво, інші види 30%, але не 30%, але нехарчового льоду, без менш як 2,4 менш як 2,4
вмісту або із вмістом екю за 1 кг екю за 1 кг
какао
21.06 Харчові продукти, не 30%, але не 30%, але незазначені в іншому міс- менш як 0,3 менш як 0,3
ці екю за 1 кг екю за 1 кг
22.09 Оцет та його замінники, 20%, але не 20%, але неотримані з оцтової кис- менш як 0,15 менш як 0,15
лоти екю за 1 кг екю за 1 кг
23.01 10000 Борошно, мучка і грану- 20%, але не 20%, але нели з м'яса або м'ясних менш як 0,1 менш як 0,1
субпродуктів, шкварки екю за 1 кг екю за 1 кг
23.01 20000 Борошно, мучка і грану- 2%, але не 2%, але нели з риби або ракопо- менш як 0,02 менш як 0,02
дібних, молюсків або екю за 1 кг екю за 1 кг
інших водних безхребет-
них
23.02 Висівки та інші відходи 5%, але не 5%, але непросівання, помолу або менш як 0,01 менш як 0,01
інших видів обробки екю за 1 кг екю за 1 кг
зернових чи бобових
культур, негранульовані
або гранульовані
23.03 Відходи виробництва 5%, але не 5%, але некрохмалю і аналогічні менш як 0,003 менш як 0,003
відходи; буряковий жом, екю за 1 кг екю за 1 кг
жмихи цукрової тростини
та інші відходи вироб-
ництва цукру; нива чи
брага, негранульовані
або гранульовані
23.04 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але невідходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції соєвої екю за 1 кг екю за 1 кг
олії, неподрібнені або
подрібнені, неграну-
льовані або гранульова-
ні
23.05 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але невідходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції арахі- екю за 1 кг екю за 1 кг
сової олії, неподрібне-
ні або подрібнені, не-
гранульовані або гра-
нульовані
23.06 Жмихи або інші тверді 5%, але не 5%, але невідходи, отримані внас- менш як 0,003 менш як 0,003
лідок екстракції рос- екю за 1 кг екю за 1 кг
линних жирів або олії,
крім класифікованих у
товарних позиціях 23.04
або 23.05, неподрібнені
або подрібнені, негра-
нульовані або грану-
льовані
23.07 00000 Винний відстій і винний 30%, але не 30%, але некамінь менш як 0,3 менш як 0,3
екю за 1 кг екю за 1 кг
23.08 Продукти рослинного по- 5%, але не 5%, але неходження і рослинні менш як 0,003 менш як 0,003
відходи, напівфабрика- екю за 1 кг екю за 1 кг
ти, негранульовані або
гранульовані, що вико-
ристовуються для годів-
лі тварин, не зазначені
в іншому місці
23.09 Продукти, що використо- 5%, але не 5%, але невуються для годівлі менш як 0,04 менш як 0,04
тварин екю за 1 кг екю за 1 кг
Які не містять крохмалюабо містять не більш як
10% маси крохмалю:
23.09 10110 які не містять молочних 10%, але не 10%, але непродуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;
23.09 10130 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10150 які містять від 50% до 10%, але не 10%, але не75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10190 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не75% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
Які містять більш як10%, але не більш як
30% маси крохмалю:
23.09 10310 які не містять молочних 10%, але не 10%, але непродуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;
23.09 10330 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не10%, але менш як 50% менш як 0,08 менш як 0,08
маси молочних продук- екю за 1 кг екю за 1 кг
тів;
23.09 10390 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
Які містять більш як30% крохмалю:
23.09 10510 які не містять молочних 10%, але не 10%, але непродуктів або які міс- менш як 0,08 менш як 0,08
тять менш як 10% маси екю за 1 кг екю за 1 кг
молочних продуктів;
23.09 10530 які містять від 10% до 10%, але не 10%, але не50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів; екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10590 які містять не менш як 10%, але не 10%, але не50% маси молочних про- менш як 0,08 менш як 0,08
дуктів екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 10700 Які не містять крохма- 10%, але не 10%, але нелю, глюкози, глюкозного менш як 0,08 менш як 0,08
сиропу, мальтодекстри- екю за 1 кг екю за 1 кг
ну, мальтодекстринового
сиропу, але які містять
молочні продукти
23.09 10900 Інші 10%, але не 10%, але неменш як 0,08 менш як 0,08
екю за 1 кг екю за 1 кг
23.09 90100 Розчинні рибні продукти 10%, але не 10%, але нечи продукти з інших менш як 0,08 менш як 0,08
морських ссавців екю за 1 кг екю за 1 кг
( Перелік із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 43
( 43-97-п ) від 21.01.97 )
МіністрКабінету Міністрів України В. ПУСТОВОЙТЕНКО
ЗАТВЕРДЖЕНОпостановою Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
ЗМІНИ,
що вносяться до деяких постанов Кабінету Міністрів України
1. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 3 травня 1994 р. N 285 ( 285-94-п ) "Про зміни ставок
ввізного мита на окремі види товарів" (ЗП України, 1994 р. N 11,
ст. 266) такі цифри та слова:
"01.02 10000 Живі тварини (племінні) 0 10
01.03 10000 0 10
01.04 10100 0 10
01.04 20100 0 10
02.01 М'ясо великої рогатої худоби, 15 30свіже або охолоджене
02.02 М'ясо великої рогатої худоби, 20 50морожене
02.03 М'ясо свиней свіже, охолоджене або 20 50морожене
02.04 М'ясо дрібної рогатої худоби, 15 30свіже, охолоджене або морожене
02.05 М'ясо коней, ослів, мулів і лоша- 15 30ків, свіже, охолоджене або морожене
02.06 Субпродукти великої рогатої худоби, 20 50свиней, дрібної рогатої худоби, ко-
ней, ослів, лошаків, харчові, свіжі,
охолоджені або морожені
02.08 Інші м'ясо і субпродукти харчові, 5 30свіжі, охолоджені або морожені
02.09 Свиняче сало, свинячий і пташиний 20 50жир (нетоплений), свіжі, охолодже-
ні, морожені, солені в розсолі,
сушені або копчені
02.10 М'ясо і субпродукти харчові, солені 20 50в розсолі, сушені або копчені, хар-
чова мука і порошки з м'яса або
субпродуктів
03.02 70000 Ікра осетрових і лососевих риб, 20 70
03.03 80000 делікатесна продукція з цінних видів
03.05 20000 риб та морепродуктів
04.01 Молоко і вершки незгущені, без 20 50додавання цукру або інших підсолод-
жуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згущені, з додатком 20 50
крім цукру або інших підсолоджуючихречовин
04.02 10110 Дитяче харчування розфасоване 0 5
04.02 10990 для роздрібного продажу 0 5
04.02 21110 0 5
04.02 29990 0 5
04.07 Яйця птиць, в шкаралупі, свіжі, 20 50консервовані або варені
10.01 10100 Посадковий матеріал (насіння) 0 20
10.05 10110 0 20
10.05 10130 0 20
10.05 10150 0 20
12.04 00100 0 5
12.05 00100 0 5
12.08 Шроти із насіння олійних культур 0 5
12.09 Посадковий матеріал (насіння) 0 5
12.11 Рослини, частини рослин, плоди і 0 10насіння, що використовуються в
фармацевтичних цілях
12.14 Посадковий матеріал (насіння) 0 10
15.16 Жири і масла тваринні або олія 20 50рослинна та їх фракції, повністю
або частково гідрогенізовані
15.20 Гліцерин, включаючи чистий, 0 20гліцеринова вода і луг
16.01 00990 Ковбаси варені 50 100
17.01 Цукор тростинний або з цукрового 30 60буряку і хімічно чиста сахароза в
твердому стані
18.01 00000 Какао, боби в зернах або мелені 0 10
18.06 Шоколад і шоколадні вироби 50 100".
2. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 17 лютого 1995 р. N 124 ( 124-95-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів" (ЗП України,
1995 р., N 5, ст. 123) такі цифри та слова:
"01.05.11000 Птиця жива домашня (півні, кури, 0,05 50
01.05 19100 качки, гуси, індики і цесарки)
01.05 19900 масою не більше 185 г
04.07 00110 Яйця птиці в шкаралупі для 0,05 50".
04.07 00190 інкубації
3. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 22 лютого 1995 р. N 139 ( 139-95-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на товари, яких достатньо
виробляється у країні" (ЗП України, 1995 р., N 5, ст. 128) такі
цифри та слова:
"07.02 00900 Томати свіжі і охолоджені(з 15 травня по 31 жовтня) 30 40
07.04 90100 Капуста білокачанна та червонока- 30 40чанна
07.06 Морква, ріпа, буряк столовий, 30 40козелець, селера коренеплідна, редис
і інші аналогічні харчові коренепло-
ди, свіжі або охолоджені
07.07 00190 Огірки і корнішони свіжі або охолод- 30 40жені (з 16 травня по 31 жовтня)
10.03 00900 Ячмінь інший 20 30
10.04 00900 Овес інший 20 30
10.08 10000 Гречка 20 30
10.08 20000 Просо 30 40".
4. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 18 липня 1995 р. N 531 ( 531-95-п ) "Про внесення змін
до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких рішень
Уряду України" (ЗП України, 1995 р., N 10, ст. 246) такі цифри та
слова:
"05.10 Жовч 0 10
06.04 99900 Коріння елеутерокока 0 20
09.04 20900 Перець роду Capsicum або роду 0 10Pimenta
15.04 20900 Риб'ячий жир трісковий 0 20
15.05 90000 Ланолін безводний 0 20".
5. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 28 грудня 1995 р. N 1054 ( 1054-95-п ) "Про зміни
ставок ввізного мита на окремі види товарів, які не виробляються
або виробляються в недостатній кількості в Україні" (ЗП України,
1996 р., N 4, ст. 139) такі цифри та слова:
"05.11 10000 Сперма бугаїв 0.05 10
05.11 99900 Сперма жеребців, кнурів, баранів 0.05 10".і цапів, а також ембріони коней,
великої рогатої худоби, свиней
овець і кіз
6. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 19 лютого 1996 р. N 212 ( 212-96-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів" такі цифри та
слова:
"23.09 10 Корм для собак або котів, 20 20".розфасований для роздрібної торгівлі
7. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 27 березня 1996 р. N 360 ( 360-96-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких
рішень Уряду України" такі цифри та слова:
"03.03 79830 Риба морожена, за винятком рибного 2 10філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; путасу
(некондиційна для годівлі хутрових
звірів)
03.03 79990 Риба морожена, за винятком рибного 2 10філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; інша (некон-
диційна для годівлі хутрових звірів)
23.01 10000 Борошно, мучка і гранули з м'яса 2 10або м'ясних субпродуктів; шкварки
23.01 20000 Борошно, мучка і гранули з риби 2 10або ракоподібних, молюсків чи
інших водних безхребетних
23.09 90100 Розчинні рибні продукти або 20 20".продукти з інших морських ссавців,
тварин
Джерело:Офіційний портал ВРУ