open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
23.10.2006 N 306

Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту

від 30.06.2005 N 157 та від 15.07.2005 N 175

У зв'язку з необхідністю перенесення терміну скасування в
Україні чинності нормативних документів, відповідно до Закону
України "Про стандартизацію" ( 2408-14 ) Н А К А З У Ю:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту:
1.1. У наказі Держспоживстандарту від 30 червня 2005 р. N 157
( v0157609-05 ) "Про затвердження національних стандартів, зміни
до національного стандарту, змін до наказів Держспоживстандарту
України та скасування нормативних документів": пункт 5 доповнити підпунктом такого змісту: "в) з 1 січня 2007 р.
РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови";
у підпункті "б" пункту 5 рядок "РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси
сирокопчені. Технічні умови" виключити.
1.2. У наказі Держспоживстандарту від 15 липня 2005 р. N 175
( v0175609-05 ) "Про затвердження національних стандартів, змін до
національних стандартів та скасування нормативних документів": а) увести пункт 4 такого змісту: "4. Скасувати в Україні чинність нормативних документів з 1
січня 2007 р.:
РСТ УРСР 950-89 Ковбаси варені, сосиски, сардельки

(український асортимент).

Загальні технічні умови
РСТ УРСР 1433-84 Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у

частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1825-84 Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони,

холодці. Загальні технічні умови (у частині

сальтисонів)
РСТ УРСР 1840-84 Ковбаси напівкопчені. Технічні умови";
б) у пункті 3 рядки
"РСТ УРСР 950-89 Квбаси варені, сосиски, сардельки

(український асортимент). Загальні технічні

умови
РСТ УРСР 1433-84 Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у

частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1825-84 Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони,

холодці. Загальні технічні умови (у

частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1840-84 Ковбаси напівкопчені. Технічні умови"

виключити;
в) пункти 4, 5 та 6 вважати пунктами 5, 6 та 7.
2. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити опублікування цього наказу у
черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика
"Стандарти".
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Т.в.о. Голови І.Саєвич

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: