open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
30.06.2005 N 157

Про затвердження національних стандартів,

зміни до національного стандарту, змін до наказів

Держспоживстандарту України та скасування

нормативних документів
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету

з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 ( v0190609-06 ) від 04.07.2006
N 278 ( v0278609-06 ) від 13.09.2006
N 306 ( v0306609-06 ) від 23.10.2006
N 367 ( v0367609-06 ) від 25.12.2006 }

N 367 ( v0367609-06 ) від 25.12.2006 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від
17 травня 2001 р. N 2408 ( 2408-14 ) і на виконання планів
державної стандартизації на 1999, 2003 та 2004 роки
Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності: а) з 1 січня 2006 р.
ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних

продуктів. Терміни та визначення понять

- Вперше
ДСТУ 4425:2005 Табличка реєстраційна

обліково-ідентифікаційна для

сільськогосподарської техніки та інших машин

і механізмів. Технічні умови - Вперше
б) з 1 липня 2006 р.
ДСТУ 4428:2005 Техніка сільськогосподарська мобільна. Методи

визначання дії ходових систем на грунт -

Вперше (зі скасуванням ГОСТ 26953-86)
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови - Вперше (зі

скасуванням ГОСТ 14032-68).
в) з 1 січня 2007 р.
ДСТУ 4426:2005 М'ясо яловичини у відрубах. Технічні умови -

Вперше
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні

технічні умови - На заміну РСТ УРСР 1824-83

(зі скасуванням ГОСТ 16131-86)
{ Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 ( v0190609-06 ) від 04.07.2006, N 278 ( v0278609-06 ) від
13.09.2006 }
2. Затвердити зміну до національного стандарту України з 1
жовтня 2005 р.:
зміна N 1 Кокс з розміром кусків 20 мм і більше.
ДСТУ 2206-93 Визначення механічної міцності
(ISO 556:1980).
жовтня 2005 р.:
зміна N 1 Кокс з розміром кусків 20 мм і більше.
ДСТУ 2206-93 Визначення механічної міцності
(ISO 556:1980).
3. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від
9 грудня 2004 року N 273, а саме: у пункті 4 термін скасування
чинності ГОСТ 17.2.2.03-87 та ГОСТ 21393-75 замінити "з 1 липня
2005 р." на "з 1 січня 2006 р."
4. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від
8 лютого 2005 року N 42 ( v0042609-05 ), а саме: у пункті 10
термін надання чинності ДСТУ 4260:2003 замінити з "01.03.2005" на
"01.01.2007".
5. Скасувати в Україні чинність нормативних документів: а) з 1 серпня 2005 р.
ДСТУ ISO 9000-1-95 Стандарти з управління якістю та забезпечення

якості. Частина 1. Настанови щодо вибору та

застосування
ДСТУ ISO 9000-2-96 Стандарти з управління якістю та забезпечення

якості. Частина 2. Настанови щодо

застосування ДСТУ ISO 9001-95, ДСТУ ISO

9002-95 та ДСТУ ISO 9003-95
ДСТУ ISO 9000-3-98 Стандарти з управління якістю та забезпечення

якості. Частина 3. Настанови щодо

застосування ДСТУ ISO 9001-95 під час

розроблення, постачання та супроводження

програмного забезпечення
ДСТУ ISO 9000-4-98 Стандарти з управління якістю та забезпечення

якості. Частина 4. Настанови щодо управління

програмою надійності
б) з 1 липня 2006 р.
ГОСТ 14032-68 Галеты. Технические условия
ГОСТ 26953-86 Техника сельскохозяйственная мобильная.

Методы определения воздействия движителей на

почву.
в) з 1 січня 2008 р.
РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови.
ГОСТ 16131-86 Колбасы сырокопченые. Технические условия.
{ Пункт 5 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 306 ( v0306609-06 ) від 23.10.2006, N 367
( v0367609-06 ) від 25.12.2006 }
6. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Задирайко В.Г.) забезпечити опублікування інформації щодо
затверджених національних стандартів, зміни до національного
стандарту України, змін до наказів Держспоживстандарту України і
скасування нормативних документів у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти".
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Вівчарика В.П.
Голова М.Негрич

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: