ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
28.12.2010 N 603
Про внесення змін до деяких наказівДержспоживстандарту України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
та за пропозиціями Міністерства аграрної політики України (лист
від 06.12.2010 N 37-14-4-10/20728) і Національної асоціації
виробників м'яса та м'ясопродуктів України "Укрм'ясо" (лист від
07.12.2010 N 46-01/238) Н А К А З У Ю:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту України:
1.1. У підпункті "д" пункту 1 та підпункті "г" пункту 3
наказу Держспоживстандарту України від 15.08.2006 N 242
( v0242609-06 ) "Про затвердження національних стандартів, зміни
до національного класифікатора України та скасування нормативних
документів" (із змінами, внесеними згідно з наказами
Держспоживстандарту України від 07.09.2006 N 273 ( v0273609-06 ),
від 05.07.2007 N 144 ( v0144609-07 ), від 30.07.2007 N 170
( v0170609-07 ), від 12.12.2007 N 357 ( v0357609-07 ) та від
30.12.2009 N 483) ( v0483609-09 ) слово "січня" замінити словом
"липня".
1.2. У підпункті "г" пункту 1 та підпункті "г" пункту 4
наказу Держспоживстандарту України від 29.01.2007 N 4
( v0004609-07 ) "Про затвердження національних стандартів, змін до
національних стандартів, зміни до національного класифікатора
України, скасування нормативних документів та внесення змін до
наказів Держспоживстандарту" (із змінами, внесеними згідно з
наказами Держспоживстандарту України від 12.12.2007 N 357
( v0357609-07 ), від 14.08.2008 N 284 ( v0284609-08 ) та від
30.12.2009 N 483) ( v0483609-09 ) слово "січня" замінити словом
"липня".
1.3. У пункті 2 наказу Держспоживстандарту України від
30.07.2007 N 170 ( v0170609-07 ) "Про запровадження перехідного
періоду дії нормативних документів": абзац другий викласти у такій редакції: "у підпункті "б" пункту 3 слова та цифри:
"РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальнітехнічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Техническиеусловия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Техническиеусловия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.Технические условия"
вилучити"; доповнити абзацом такого змісту: "доповнити підпунктом "в-1" у такій редакції: "в-1) з 1 липня 2008 р.:
РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальнітехнічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Техническиеусловия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Техническиеусловия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.Технические условия".
1.4. У підпункті "в" пункту 1 та підпункті "в" пункту 3
наказу Держспоживстандарту України від 22.12.2008 N 485
( v0485609-08 ) "Про затвердження національних стандартів, змін до
національних стандартів та скасування нормативних документів" (із
змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України
від 27.10.2009 N 395 ( v0395609-09 ), від 03.11.2009 N 399
( v0399609-09 ) та від 30.12.2009 N 483) ( v0483609-09 ) слово
"січня" замінити словом "липня".
1.5. У пункті 1 наказу Держспоживстандарту України від
03.11.2009 N 399 ( v0399609-09 ) "Про внесення змін до наказу
Держспоживстандарту від 22.12.2008 N 485": абзац другий викласти у такій редакції: "у підпункті "б" пункту 1 слова та цифри
"ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови- Вперше"
вилучити"; доповнити абзацом такого змісту: "доповнити підпунктом "а-1" в такій редакції: "а-1) з 1 червня 2010 р.
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови- Вперше".
1.6. У підпункті "б" пункту 1 та підпункті "б" пункту 3
наказу Держспоживстандарту України від 11.03.2010 N 85
( v0085609-10 ) "Про затвердження національних стандартів України,
змін до національних стандартів України та скасування чинності
нормативних документів" (із змінами, внесеними згідно з наказом
Держспоживстандарту України від 30.08.2010 N 395) ( v0395609-10 )
слово "січня" замінити словом "липня".
2. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов А.А.)
забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-порталі
Держспоживстандарту України.
3. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні
щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного
опублікування.
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова О.С.Матвійчук
Джерело:Офіційний портал ВРУ