open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А

від 13 квітня 2005 р. N 288

Київ
Про внесення змін до постанови Кабінету

Міністрів України від 13 червня 2002 р. N 803

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня
2002 р. N 803 ( 803-2002-п ) "Про заходи щодо проведення
моніторингу цін і тарифів на споживчому ринку" (Офіційний вісник
України, 2002 р., N 24, ст. 1161) зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 18

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 квітня 2005 р. N 288
ЗМІНИ,

що вносяться до постанови

Кабінету Міністрів України

від 13 червня 2002 р. N 803

( 803-2002-п )

1. У розділі "Продукти харчування" переліку соціально
значущих товарів і послуг, за яким проводитиметься постійний
моніторинг цін і тарифів на споживчому ринку регіонів,
затвердженого зазначеною постановою:
1) доповнити розділ після позиції "Хліб з борошна пшеничного
I сорту" позицією "Хліб житньо-пшеничний", а після позиції
"Сметана жирністю 20 відсотків" - позицією "Сир м'який";
2) позиції "Крупи ячні", "Крупи манні", "Пшоно", "Сир",
"Капуста білоголова", "Морква", "Буряки", "Цибуля ріпчаста",
"Яблука*" виключити.
2. У Порядку проведення моніторингу цін і тарифів на
споживчому ринку, затвердженому зазначеною постановою:
1) пункт 2 викласти в такій редакції:
"2. Моніторинг цін і тарифів - це оперативне дослідження
рівня цін і тарифів на окремі товари та послуги у регіонах, аналіз
і визначення їх динаміки, що здійснюється на підставі інформації
та первинних документів підприємств і не є перевіркою дотримання
ними державної дисципліни цін.
Метою проведення моніторингу цін і тарифів є вивчення рівня,
структури та динаміки цін і тарифів на окремі товари та послуги і
внесення на підставі отриманих даних Кабінетові Міністрів України,
центральним та місцевим органам виконавчої влади пропозицій щодо
стабілізації цінової ситуації на споживчому ринку";
2) пункт 7 доповнити абзацом такого змісту:
"У разі зміни рівня оптово-відпускних цін проводиться аналіз
структури та складових ціни за економічними елементами
собівартості - матеріальних витрат, витрат на оплату праці,
відрахувань на соціальні заходи, амортизації основних фондів тощо,
а також податків, зборів та інших обов'язкових відрахувань і
розміру прибутку";
3) пункт 11 викласти в такій редакції:
"11. Інформація про результати моніторингу цін і тарифів у
розрізі регіонів подається:
Мінекономіки, Антимонопольному комітетові та Національному
банку з відповідними висновками і пропозиціями щодо поліпшення
цінової ситуації в електронному та паперовому вигляді;
Держкомстату з метою поглиблення аналізу даних щодо зміни цін
і тарифів на споживчі товари та послуги, які надходять від
територіальних органів державної статистики".

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: