open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст
Нечинна
                             
                             
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А

від 9 липня 1997 р. N 721

Київ
Про внесення змін до ставок ввізного

мита на окремі види товарів

( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ

N 916 ( 916-97-п ) від 22.08.97

N 352 ( 352-98-п ) від 20.03.98

N 1798 ( 1798-99-п ) від 27.09.99

N 121 ( 121-2000-п ) від 24.01.2000

N 751 ( 751-2000-п ) від 04.05.2000 )

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Внести зміни до ставок ввізного мита ( 4а-93, 4б-93 ) на
окремі види товарів згідно з додатком.
2. Затвердити зміни, що вносяться до деяких постанов Кабінету
Міністрів України (додаються).
3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів з дня її
опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".

Виконуючий обов'язки Прем'єр-міністра України В. ДУРДИНЕЦЬ
Інд.52
Додаток

до постанови Кабінету Міністрів України

від 9 липня 1997 р. N 721

ПЕРЕЛІК

окремих видів товарів,

на які змінюються ставки ввізного мита ———————————————————————————————————————————————————————————————— од товару | | Ставка мита гідно з ГС| Опис товару згідно з ГС |————————————————————— | |пільгова| повна ———————————————————————————————————————————————————————————————— 1.01 Коні, осли, мули і лошаки живі 10%-1 10%, але не

менш як 0,06

екю-2 за 1 кг ——————————————— - Тут і далі - у відсотках до митної вартості товару.
2 - Екю - тут і далі еквівалент у валюті України.
01.02 Велика рогата худоба жива 10% 10%, але не

менш як 0,1

екю за 1 кг
01.03 Свині живі 10% 10%, але не

менш як 0,1

екю за 1 кг
01.04 Вівці і кози живі 5% 5%, але не

менш як 0,04

екю за 1 кг
01.06 00 Інші тварини живі 10% 10%, але не

менш як 0,3

екю за 1 кг
02.03 М'ясо свиней свіже, охолоджене 30% 30%, але не

або морожене менш як 0,5

екю за 1 кг
02.04 М'ясо дрібної рогатої худоби, 30% 30%, але не

свіже, охолоджене або морожене менш як 0,3

екю за 1 кг
02.08 Інше м'ясо і субпродукти харчові, 20% 20%, але не

свіжі, охолоджені або морожені менш як 2

екю за 1 кг
02.09 00 Свиняче сало, свинячий і пташиний 30% 30%, але не

жир (нетоплений), свіжі, охолоджені, менш як 0,3

морожені, солені в розсолі, сушені екю за 1 кг

або копчені 2.10 М'ясо і субпродукти харчові, 30% 30%, але не

солені, в розсолі, сушені або менш як 0,3

копчені; харчове борошно і порошки екю за 1 кг

з м'яса або субпродуктів 3.01 Риба жива 5% 5%, але не

менш як 0,03

екю за 1 кг
03.02 Риба свіжа або охолоджена, 15% 15%, але не

крім рибного філе і м'яса риб, менш як 0,15

класифікованих у товарній екю за 1 кг

позиції 03.04 3.05 Риба в'ялена, солена або в 20% 20%, але не

розсолі; риба гарячого або менш як 0,3

холодного копчення; борошно і екю за 1 кг

гранули рибні, харчові 3.07 Молюски, оброблені або 20% 20%, але не

необроблені, живі, свіжі, менш як 0,8

охолоджені, морожені, сушені, екю за 1 кг

солені або в розсолі; інші

водні безхребетні (крім

ракоподібних і молюсків),

живі, свіжі, охолоджені,

морожені, сушені, солені або в

розсолі; борошно і гранули з

інших водних безхребетних,

харчові 4.05 Масло вершкове 30% 30%, але не

менш як 1

екю за 1 кг
04.06 Сири тверді 30% 30%, але не

менш як 0,8

екю за 1 кг
04.07 00 Яйця птиці, в шкаралупі, 20% 20%, але не

свіжі, консервовані або варені менш як 0,12

екю за 1 кг
04.07 00110 Індичі або гусячі 20% 20%, але не

менш як 0,12

екю за 1 кг
04.07 00190 Інші 20% 20%, але не

менш як 0,12

екю за 1 кг
04.08 Яйця птиці без шкаралупи і 20% 20%, але не

жовтки свіжі, сушені, варені менш як 0,6

або на парі, формовані, екю за 1 кг

морожені або консервовані

іншим методом, з додаванням

або без додавання цукру або

інших підсолоджуючих речовин 5.01 00000 Людське волосся необроблене, 5% 5%, але не

мите або немите, очищене або менш як 0,4

неочищене; його відходи екю за 1 кг
05.03 00000 Кінський волос і його відходи, 15% 15%, але не

в тому числі у вигляді полотна менш як 1

на підкладці або без неї екю за 1 кг
05.06 Кістки і роговий стержень, 15% 15%, але не

необроблені, знежирені, менш як 0,015

первинно оброблені (але не екю за 1 кг

вирізані за формою), оброблені

кислотою або дежелатинізовані;

їх відходи і борошно кісткове

та відходи цих продуктів 5.07 Кістка слонова, панцирі 15% 15% але не

черепах, вус китовий або інших менш як 0,09

морських ссавців, роги, екю за 1 кг

копита, кігті, клюви

необроблені або первинно

оброблені, але не вирізані за

формою; порошок і відходи цих

продуктів 5.08 00000 Корали і аналогічні матеріали, 5% 5%, але не

необроблені або первинно менш як 0,1

оброблені; раковини і панцирі екю за 1 кг

молюсків, ракоподібних або

голкошкірих, скелетні пластини

каракатиць, необроблені або

первинно оброблені, але не

вирізані за формою; порошок і

відходи цих продуктів 5.09 Губки натуральні тваринного 5% 5%, але не

походження менш як 0,03

екю за 1 кг
05.10 00000 Амбра сіра, струмина боброва, 5% 5%, але не

цивета і мускус; шпанки; жовч, менш як 0,03

в тому числі суха; залози та екю за 1 кг

інші речовини тваринного

походження, що

використовуються у

фармацевтиці, свіжі,

охолоджені, морожені або

оброблені 8.04 Фініки, інжир, ананаси, 30% 30%, але не

авокадо, гуаява, манго і менш як 0,3

мангостан, свіжі або сушені екю за 1 кг
08.06 Виноград свіжий або сушений 20% 20%, але не

менш як 0,2

екю за 1 кг
08.07 Дині, кавуни і папайя, свіжі 20% 20%, але не

менш як 0,2

екю за 1 кг
08.09 Абрикоси, вишня і черешня, 30% 30%, але не

персики (включаючи нектарини), менш як 0,3

сливи і терен, свіжі екю за 1 кг
08.11 Плоди і горіхи, свіжі або 30% 30%, але не

варені у воді або на парі, менш як 0,3

морожені, з додаванням або без екю за 1 кг

додавання цукру або інших

підсолоджуючих речовин 8.13 Плоди сушені, крім 20% 20%, але не

класифікованих у товарних менш як 0,1

позиціях 08.01-08.06; суміші екю за 1 кг

сушених плодів або горіхів,

класифікованих у даній групі 9.04 Перець роду Piper; перець роду 10% 10%, але не

Capsicum або перець роду менш як 0,12

Pimenta, сушений, дроблений екю за 1 кг

або молотий 9.05 Ванілін 10% 10%, але не

менш як 0,12

екю за 1 кг
09.06 Кориця і квіти коричного 10% 10%, але не

дерева менш як 0,12

екю за 1 кг
09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, квіти, 10% 10%, але не

стебло) менш як 0,1

екю за 1 кг
09.08 Мускатний горіх, лушпиння 10% 10%, але не

мускатного горіха, мацис і менш як 0,06

кардамон екю за 1 кг
09.09 Насіння анісу, ясенця, 5% 5%, але не

фенхелю, кропу, коріандру, менш як 0,03

тмину або ягоди ялівцю екю за 1 кг
09.10 Імбир, шафран, куркума, 10% 10%, але не

чебрець, лавровий лист, керрі менш як 0,04

та інші прянощі екю за 1 кг
11.02 Борошно з інших зернових, крім 20% 20%, але не

пшеничного або менш як 0,03

пшенично-житнього екю за 1 кг
11.03 Крупи і гранули зернових 10% 10%, але не

менш як 0,02

екю за 1 кг
12.01 00 Соя, в тому числі подрібнена 10% 10%, але не

менш як 0,02

екю за 1 кг
12.03 00000 Копра 2% 2%, але не

менш як 0,01

екю за 1 кг
12.07 Насіння і плоди олійних 30% 30%, але не

культур, інші, подрібнені або менш як 0,3

неподрібнені екю за 1 кг
13.01 Шелак, природні камеді, смоли, 5% 5%, але не

гумосмоли і бальзами менш як 0,25

екю за 1 кг
13.02 (крім Соки і екстракти рослинні; пектини, 30% 30%,
13.02 20 пектинати і пектати; агар-агар, клеї та але
13.02 31000) інші згущувачі рослинного походження, не

видозмінені або невидозмінені менш

як

0,9

екю

за 1

кг
13.02 20 Пектинові речовини, пектинати та 15% 15%

пектати
13.02 31000 Агар-агар 15% 15%
14.01 Матеріали рослинного 10% 10%, але не

походження, що менш як 0,005

використовуються, головним екю за 1 кг

чином, для плетіння (наприклад

бамбук, ротанг, очерет,

ситник, верба, раффія,

очищена, відбілена і

пофарбована солома зернових і

липова кора) 4.02 Матеріали рослинного 10% 10%, але не

походження, що менш як 0,005

використовуються, головним екю за 1 кг

чином, для набивки (капок,

луїзіанський мох, морські

водорості), в тому числі у

вигляді полотнищ на підкладці

з інших матеріалів або без неї 4.04 Сировина рослинна, не 20% 20%, але не

зазначена в іншому місці менш як 0,01

екю за 1 кг
15.04 Жири, масла та їх фракції з 10% 10%, але не

риб або морських ссавців, менш як 0,04

нерафіновані або рафіновані, екю за 1 кг

але без зміни їх хімічного

складу 5.04 20900 Риб'ячий жир, масло з риб та 10% 10%, але не

їх фракції, крім масла з менш як 0,04

печінки риб'ячої, інші екю за 1 кг
15.07 Олія соєва та її фракції, 30% 30%, але не

нерафіновані або рафіновані, менш як 0,3

але без зміни їх хімічного екю за 1 кг

складу 5.08 Олія арахісова та її фракції, 30% 30%, але не

нерафіновані або рафіновані, менш як 0,4

але без зміни їх хімічного екю за 1 кг

складу 5.12 Олія соняшникова 30% 30%, але не

менш як 0,5

екю за 1 кг
15.16 Жири і масла тваринні або олія 30% 30%, але не

рослинна та їх фракції, менш як 0,12

повністю або частково екю за 1 кг

гідрогенізовані,

перестерифіковані,

реетерифіковані або

елідинізовані, нерафіновані чи

рафіновані, але які не зазнали

подальшої обробки 5.17 Маргарин 30% 30%, але не

менш як 1

екю за 1 кг
15.18 00 Тваринні або рослинні жири і 30% 30%, але не

масла (олія), їх фракції, менш як 0,1

топлені, окислені, екю за 1 кг

дегідровані, сульфовані,

продуті або полімеризовані

теплом у вакуумі чи в

інертному газі або перероблені

іншим способом, крім

класифікованих в товарній

позиції 15.16; нехарчові

суміші тваринних або рослинних

жирів і масел (олії) та їх

фракцій, не зазначені в іншому

місці 5.19 Кислоти промислові, жирні 10% 10%, але не

монокарбонові; олія окислена менш як 0,03

рафінована; спирти промислові, екю за 1 кг

жирні 5.21 Воски рослинні (крім 30% 30%, але не

тригліцеридів), віск бджолиний менш як 1,2

та інших комах і спермацет, екю за 1 кг

підфарбовані або

непідфарбовані, рафіновані чи

нерафіновані 5.22 00 Дегра; залишки після обробки 10% 10%, але не

жирних речовин, тваринних або менш як 0,1

рослинних восків екю за 1 кг
18.04 00000 Масло-какао, жир і рідке масло 5% 5%, але не

з какао менш як 0,25

екю за 1 кг
18.05 00000 Какао-порошок без додавання 5% 5%, але не

цукру або інших підсолоджуючих менш як 0,2

речовин екю за 1 кг
20.01 Овочі, фрукти, горіхи та інші 20% 20%, але не

їстівні частини рослин, менш як 0,2

приготовлені або консервовані екю за туб

в оцті або оцтовій кислоті 0.05 Інші овочі, приготовлені або 20% 20%, але не

консервовані, без оцту або менш як 0,2

оцтової кислоти, незаморожені екю за туб 0.07 Джеми, желе плодово-ягідне, 20% 20%, але не

мармелади, пюре плодово-ягідні менш як 0,2

чи горіхові, паста екю за туб

плодово-ягідна чи горіхова,

які пройшли теплову обробку, в

тому числі з додаванням цукру

або інших підсолоджуючих

речовин 0.08 Плоди, горіхи та інші їстівні 30% 30%, але не

частини рослин, приготовлені менш як 0,5

або консервовані будь-яким екю за 1 кг

способом, в тому числі з

додаванням цукру або інших

підсолоджуючих речовин чи

спирту, не зазначені в іншому

місці 1.03 Продукти для соусів і соуси 30% 30%, але не

готові; добавки і приправи менш як 0,25

змішані; гірчичний порошок і екю за 1 кг

готова гірчиця 1.04 Супи і бульйони готові і 30% 30%, але не

заготовки для їх приготування; менш як 1,5

гомогенізовані суміші харчових екю за 1 кг

продуктів 2.09 Оцет та його замінники, 20% 20%, але не

отримані з оцтової кислоти менш як 0,15

екю за 1 кг
23.02 Висівки та інші відходи 5% 5%, але не

просівання, помолу або інших менш як 0,01

видів обробки зернових чи екю за 1 кг

бобових культур,

негранульовані або

гранульовані 3.03 Відходи виробництва крохмалю і 5% 5%, але не

аналогічні відходи; буряковий менш як 0,003

жом, жмихи цукрової тростини екю за 1 кг

та інші відходи виробництва

цукру; нива чи брага,

негранульовані або

гранульовані 3.04 00000 Жмихи та інші тверді відходи, 5% 5%, але не

отримані внаслідок екстракції менш як 0,003

соєвої олії, неподрібнені або екю за 1 кг

подрібнені, негранульовані або

гранульовані 3.05 00000 Жмихи та інші тверді відходи, 5% 5%, але не

отримані внаслідок екстракції менш як 0,003

арахісової олії, неподрібнені екю за 1 кг

або подрібнені, негранульовані

або гранульовані 3.06 Жмихи або інші тверді відходи, 5% 5%, але не

отримані внаслідок екстракції менш як 0,003

рослинних жирів або олії, крім екю за 1 кг

класифікованих у товарних

позиціях 23.04 або 23.05,

неподрібнені або подрібнені,

негранульовані або

гранульовані 3.07 00000 Винний відстій і винний камінь 30% 30%, але не

менш як 0,3

екю за 1 кг
23.08 Продукти рослинного походження 5% 5%, але не

і рослинні відходи, менш як 0,003

напівфабрикати, негранульовані екю за 1 кг

або гранульовані, що

використовуються для годівлі

тварин, не зазначені в іншому

місці

( Додаток із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 916
( 916-97-п ) від 22.08.97, N 352 ( 352-98-п ) від 20.03.98, N 1798
( 1798-99-п ) від 27.09.99, N 121 ( 121-2000-п ) від 24.01.2000,
N 751 ( 751-2000-п ) від 04.05.2000 )

Міністр

Кабінету Міністрів України В.ПУСТОВОЙТЕНКО

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 9 липня 1997 р. N 721

ЗМІНИ,
що вносяться до деяких постанов Кабінету Міністрів України

1. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 16 січня 1996 р. N 94 ( 94-96-п )"Про внесення змін до
ставок ввізного мита на окремі види товарів і до деяких рішень
Уряду України" (ЗП України, 1996 р., N 6, ст. 184) такі цифри та
слова:
"04.05 Масло вершкове 30%, але не 30%, але не

менш як 1 менш як 1

екю за кг екю за кг
04.06 Сири тверді 30%, але не 30%, але не

менш як 0,8 менш як 0,8

екю за кг екю за кг";
"15.12 Олія соняшникова 30%, але не 30%, але не

менш як 0,5 менш як 0,5

екю за кг екю за кг
15.17 Маргарин 30%, але не 30%, але не

менш як 1 менш як 1

екю за кг екю за кг";
"20.01 Овочі і фрукти консервовані 20%, але не 20%, але не
20.02 менш як 0,2 менш як 0,2
20.04 екю за туб екю за туб"
20.05
20.07
2. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 27 березня 1996 р. N 360 ( 360-96-п )"Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів та до деяких
рішень Уряду України" (ЗП України, 1996 р., N 9, ст. 274) такі
цифри та слова:
"57.01 - Килими та інші текстильні 30 (але не 30 (але не
57.03 покриття для підлоги менше суми, менше су-

еквівалентної ми, екві-

3 доларам валентної

США за 3 доларам

1 кв.метр) США за 1

кв.метр)."
3. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1376 ( 1376-96-п ) "Про внесення змін до
ставок ввізного мита на окремі види товарів" такі цифри та слова:
"60.01 Полотно ворсове (в тому 15 відсотків, 15 відсот-

числі з довгим ворсом) і але не менш ків, але

махрове полотно, як 0,5 екю не менш як

трикотажне машинного та за кілограм 0,5 екю за

ручного в'язання кілограм";
"60.02 41000 з вовни або тонкого волосу 15 відсотків, 15 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 0,5 екю не менш як

за кілограм 0,5 екю за

кілограм

з бавовняної пряжі:
60.02 42100 сурове або відбілене 15 відсотків, 15 відсот-

але не менш ків, але

як 0,5 екю не менш як

за кілограм 0,5 екю за

кілограм 0.02 42300 фарбоване 15 відсотків, 15 відсот-

але не менш ків, але

як 0,5 екю не менш як

за кілограм 0,5 екю за

кілограм 0.02 42900 надруковане 15 відсотків, 15 відсот-

але не менш ків, але

як 0,5 екю не менш як

за кілограм 0,5 екю за

кілограм";
"61.04 11000 з вовни або тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 4 екю за не менш як

штуку 4 екю за

штуку 1.04 12000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,5 екю не менш як

за штуку 1,5 екю за

штуку"; 61.04 21000 з вовни або тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 3 екю за не менш як

штуку 3 екю за

штуку 1.04 22000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 3 екю за не менш як

штуку 3 екю за

штуку"; 61.04 31000 з вовни або тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 3 екю за не менш як

штуку 3 екю за

штуку 1.04 32000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку"; 61.04 41000 з вовни або тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 4 екю за не менш як

штуку 4 екю за

штуку 1.04 42000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку"; 61.04 51000 з вовни або тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку 1.04 52000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку";

"з вовни або тонкого

волосу тварин:
61.04 61100 брюки і бриджі 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,7 екю не менш як

за штуку 0,7 екю за

штуку

з бавовни:
61.04 62100 брюки і бриджі 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,8 екю не менш як

за штуку 0,8 екю за

штуку"; 61.05 10000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,2 екю не менш як

за штуку 1,2 екю за

штуку"; 61.06 10000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,2 екю не менш як

за штуку 1,2 екю за

штуку"; 61.07 11000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,25 екю не менш як

за штуку 0,25 екю

за штуку";
"61.07 22000 з хімічних ниток 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку"; 61.07 91000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку";

"з інших текстильних

матеріалів:
61.08 19100 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,3 екю не менш як

за штуку 0,3 екю за

штуку"; 61.08 21000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,3 екю не менш як

за штуку 0,3 екю за

штуку";

"нічні сорочки та піжами з

бавовни:
61.08 31100 нічні сорочки 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,8 екю не менш як

за штуку 1,8 екю за

штуку 1.08 31900 піжами 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,8 екю не менш як

за штуку 1,8 екю за

штуку"; 61.08 91000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку"; 61.09 10000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,3 екю не менш як

за штуку 0,3 екю за

штуку

з інших текстильних

матеріалів
61.09 90100 з вовни чи тонкого волосу 30 відсотків, 30 відсот-

тварин але не менш ків, але

як 1,2 екю не менш як

за штуку 1,2 екю за

штуку";

"інші:

для чоловіків і хлопчиків:
61.10 10310 з вовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 3 екю за не менш як

штуку 3 екю за

штуку 1.10 10390 з тонкого волосу тварин 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 0,8 екю не менш як

за штуку 0,8 екю за

штуку

для жінок і дівчаток:
61.10 10910 з вовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку 1.10 10990 з тонкого волосу тварин 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 2,5 екю не менш як

за штуку 2,5 екю за

штуку

з бавовни:
61.10 20100 легкі джемпери і пуловери 30 відсотків, 30 відсот-

тонкі з м'яким або високим але не менш ків, але

коміром як 0,8 екю не менш як

за штуку 0,8 екю за

штуку"; 61.12 11000 з бавовни 30 відсотків, 30 відсот-

але не менш ків, але

як 1,8 екю не менш як

за штуку 1,8 екю за

штуку"; 62.09 Дитячий одяг та речі до 30 відсотків, 30 відсот-

нього але не менш ків, але

як 1 екю за не менш як

штуку 1 екю за

штуку."
4. Виключити з додатка до постанови Кабінету Міністрів
України від 8 листопада 1996 р. N 1378 ( 1378-96-п ) "Про внесення
змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів" такі цифри і
слова:
"01.01 Коні, осли, мули і лошаки 10%-1, але не 10%, але не

живі менш як 0,06 менш як 0,06

екю-2 за 1 кг екю за 1 кг
01.02 Велика рогата худоба жива 10%, але не 10%, але не

менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за

1 кг";
"01.03 Свині живі 10%, але не 10%, але не

менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за

1 кг";
"01.04 Вівці і кози живі 5%, але не 5%, але не

менш як менш як 0,04

0,04 екю за екю за

1 кг 1 кг";

"01.06 00 Інші тварини живі 10%, але не 10%, але не

менш як 0,3 менш як 0,3

екю за 1 кг екю за

1 кг";
"02.03 М'ясо свиней свіже, 30%, але не 30%, але не

охолоджене або морожене менш як 0,5 менш як 0,5

екю за 1 кг екю за 1 кг
02.04 М'ясо дрібної рогатої 30%, але не 30%, але не

худоби, свіже, охолоджене менш як 0,3 менш як 0,3

або морожене екю за 1 кг екю за

1 кг";
"02.08 Інше м'ясо і субпродукти 20%, але не 20%, але не

харчові, свіжі, охолоджені менш як 2 менш як 2

або морожені екю за 1 кг екю за 1 кг
02.09 00 Свиняче сало, свинячий і 30%, але не 30%. але не

пташиний жир (нетоплений), менш як 0,3 менш як 0,3

свіжі, охолоджені, екю за 1 кг екю за 1 кг

морожені, солені в

розсолі, сушені або

копчені
02.10 М'ясо і субпродукти 30%, але не 30%, але не

харчові, солені, в менш як 0,3 менш як 0,3

розсолі, сушені або екю за 1 кг екю за 1 кг

копчені; харчове борошно і

порошки з м'яса або

субпродуктів
03.01 Риба жива 5%, але не 5%, але не

менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
03.02 Риба свіжа або охолоджена, 15%, але не 15%, але не

крім рибного філе і м'яса менш як 0,15 менш як 0,15

риб, класифікованих в екю за 1 кг екю за

товарній позиції 03.04 1 кг";
"03.05 Риба в'ялена, солена або в 20%, але не 20%, але не

розсолі; риба гарячого або менш як 0,3 менш як 0,3

холодного копчення; екю за 1 кг екю за

борошно і гранули рибні, 1 кг";

харчові
"03.07 Молюски, оброблені або 20%, але не 20%, але не

необроблені, живі, свіжі, менш як 0,8 менш як 0,8

охолоджені, морожені, екю за 1 кг екю за

сушені, солені або в 1 кг";

розсолі; інші водні

безхребетні (крім

ракоподібних і молюсків),

живі, свіжі, охолоджені,

морожені, сушені, солені

або в розсолі; борошно і

гранули з інших водних

безхребетних, харчові
"04.07 00 Яйця птиці, в шкаралупі, 20%, але не 20%, але не

свіжі, консервовані або менш як 0,12 менш як 0,12

варені екю за 1 кг екю за 1 кг
04.07 00110 Індичі або гусячі 20%, але не 20%, але не

менш як 0,12 менш як 0,12

екю за 1 кг екю за 1 кг
04.07 00190 Інші 20%, але не 20%, але не

менш як 0,12 менш як 0,12

екю за 1 кг екю за 1 кг
04.08 Яйця птиці без шкаралупи і 20%, але не 20%, але не

жовтки свіжі, сушені, менш як 0,6 менш як 0,6

варені або на парі, екю за 1 кг екю за

формовані, морожені або 1 кг";

консервовані іншим

методом, з додаванням або

без додавання цукру або

інших підсолоджуючих

речовин
"05.0100000 Людське волосся 5%, але не 5%, але не

необроблене, мите або менш як 0,4 менш як 0,4

немите, очищене або екю за 1 кг екю за

неочищене; його відходи 1 кг";
"05.0300000 Кінський волос і його 15%, але не 15%, але не

відходи, в тому числі у менш як 1 менш як 1

вигляді полотна на екю за 1 кг екю за

підкладці або без неї 1 кг";
"05.06 Кістки і роговий стержень, 15%, але не 15%, але не

необроблені, знежирені, менш як менш як

первинно оброблені (але не 0,015 екю за 0,015 екю

вирізані за формою), 1 кг за 1 кг

оброблені кислотою або

дежелатинізовані; їх

відходи і борошно кісткове

та відходи цих продуктів
05.07 Кістка слонова, панцирі 15%, але не 15%, але не

черепах, вус китовий або менш як 0,09 менш як 0,09

інших морських ссавців, екю за 1 кг екю за 1 кг

роги, копита, кігті, клюви

необроблені або первинно

оброблені, але не вирізані

за формою; порошок і

відходи цих продуктів
05.08 00000 Корали і аналогічні 5%, але не 5%, але не

матеріали, необроблені або менш як 0,1 менш як 0,1

первинно оброблені; екю за 1 кг екю за 1 кг

раковини і панцирі

молюсків, ракоподібних або

голкошкірих, скелетні

пластини каракатиць,

необроблені або первинно

оброблені, але не вирізані

за формою: порошок і

відходи цих продуктів
05.09 Губки натуральні 5%, але не 5%, але не

тваринного походження менш як 0,03 менш як 0,03

екю за 1 кг екю за 1 кг
05.10 00000 Амбра сіра, струмина 5%, але не 5%, але не

боброва, цивета і мускус; менш як 0,03 менш як 0,03

шпанки; жовч, в тому числі екю за 1 кг екю за

суха; залози та інші 1 кг";

речовини тваринного

походження, що

використовуються у

фармацевтиці, свіжі,

охолоджені, морожені або

оброблені
"08.04 Фініки, інжир, ананаси, 30%, але не 30%, але не

авокадо, гуаява, манго і менш як 0,3 менш як 0,3

мангостан, свіжі або екю за 1 кг екю за

сушені 1 кг";
"08.06 Виноград свіжий або 20%, але не 20%, але не

сушений менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за 1 кг
08.07 Дині, кавуни і папайя, 20%, але не 20%, але не

свіжі менш як 0,2 менш як 0,2

екю за 1 кг екю за

1 кг";
"08.09 Абрикоси, вишня і черешня, 30%, але не 30%, але не

персики (включаючи менш як 0,3 менш як 0,3

нектарини), сливи і терен, екю за 1 кг екю за

свіжі 1 кг";
"08.11 Плоди і горіхи, свіжі або 30%, але не 30%, але не

варені у воді або на парі, менш як 0,3 менш як 0,3

морожені, з додаванням або екю за 1 кг екю за

без додавання цукру або 1 кг";

інших підсолоджуючих

речовин
"08.13 Плоди сушені, крім 20%, але не 20%, але не

класифікованих у товарних менш як 0,1 менш як 0,1

позиціях 08.01-08.06; екю за 1 кг екю за

суміші сушених плодів або 1 кг";

горіхів, класифікованих у

даній групі
"09.04 Перець роду Piper; перець 10%, але не 10%, але не

роду Capsicum або перець менш як менш як 0,12

роду Pimenta, сушений, 0,12 екю за екю за

дроблений або молотий 1 кг 1 кг";
"09.05 Ванілін 10%, але не 10%, але не

менш як менш як 0,12

0,12 екю за екю за 1 кг

1 кг
09.06 Кориця і квіти коричного 10%, але не 10%, але не

дерева менш як 0,12 менш як 0,12

екю за 1 кг екю за 1 кг
09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, 10%, але не 10%, але не

квіти, стебло) менш як 0,1 менш як 0,1

екю за 1 кг екю за 1 кг
09.08 Мускатний горіх, лушпиння 10%, але не 10%, але не

мускатного горіха, мацис і менш як менш як 0,06

кардамон 0,06 екю за екю за 1 кг

1 кг
09.09 Насіння анісу, ясенця, 5%, але не 5%, але не

фенхелю, кропу, коріандру, менш як менш як

тмину або ягоди ялівцю 0,03 екю за 0,03 екю за

1 кг 1 кг
09.10 Імбир, шафран, куркума, 10%, але не 10%, але не

чебрець, лавровий лист, менш як менш як

керрі та інші пряності 0,04 екю за 0,04 екю за

1 кг 1 кг";
"11.02 Борошно з інших зернових, 20%, але не 20%, але не

крім пшеничного або менш як менш як

пшенично-житнього 0,03 екю за 0,03 екю за

1 кг 1 кг
11.03 Крупи і гранули зернових 10%, але не 10%, але не

менш як менш як

0,02 екю за 0,02 екю за

1 кг 1 кг";
"12.01 00 Соя, в тому числі 10%, але не 10%, але не

подрібнена менш як менш як

0,02 екю за 0,02 екю за

1 кг 1 кг
12.03 00000 Копра 2%, але не 2%, але не

менш як менш як

0,01 екю за 0,01 екю за

1 кг 1 кг";
"12.07 Насіння і плоди олійних 30%, але не 30%, але не

культур, інші, подрібнені менш як менш як 0,3

або неподрібнені 0,3 екю за екю за

1 кг 1 кг";
"13.01 Шелак, природні камеді, 05%, але не 5%, але не

смоли, гумосмоли і менш як менш як

бальзами 0,25 екю за 0,25 екю за

1 кг 1 кг
13.02 Соки і екстракти рослинні; 30%, але не 30%, але не

пектини, пектинати і менш як менш як 0,5

пектати; агар-агар, клеї 0,9 екю за екю за 1 кг

та інші згущувачі 1 кг

рослинного походження,

видозмінені або

невидозмінені
14.01 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але не

походження, що менш як менш як

використовуються, головним 0,005 екю за 0,005 екю за

чином, для плетіння 1 кг 1 кг

(наприклад бамбук, ротанг,

очерет, ситник, верба,

раффія, очищена, відбілена

і пофарбована солома

зернових і липова кора)
14.02 Матеріали рослинного 10%, але не 10%, але не

походження, що менш як менш як

використовуються, головним 0,005 екю за 0,005 екю за

чином, для набивки (капок, 1 кг 1 кг

луїзіанський мох, морські

водорості), в тому числі у

вигляді полотнищ на

підкладці з інших

матеріалів або без неї
14.04 Сировина рослинна, не 20%, але не 20%, але не

зазначена в іншому місці менш як менш як

0,01 екю за 0,01 екю за

1 кг 1 кг";
"15.04 Жири, масла та їх фракції 10%, але не 10%, але не

з риб або морських менш як менш як

ссавців, нерафіновані або 0,04 екю за 0,04 екю за

рафіновані, але без зміни 1 кг 1 кг

їх хімічного складу
15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з риб 10%, але не 10%, але не

та їх фракції, крім масла менш як менш як

з печінки риб'ячої, інші 0,04 екю за 0,04 екю за

1 кг 1 кг";
"15.07 Олія соєва та її фракції, 30%, але не 30%, але не

нерафіновані або менш як менш як 0,3

рафіновані, але без зміни 0,3 екю за екю за 1 кг

їх хімічного складу 1 кг
15.08 Олія арахісова та її 30%, але не 30%, але не

фракції, нерафіновані або менш як менш як 0,4

рафіновані, але без зміни 0,4 екю за екю за

їх хімічного складу 1 кг 1 кг";
"15.16 Жири і масла тваринні або 30%, але не 30%, але не

олія рослинна та їх менш як менш як

фракції, повністю або 0,12 екю за 0,12 екю за

частково гідрогенізовані, 1 кг 1 кг

перестерифіковані,

реетерифіковані або

елідинізовані,

нерафіновані чи

рафіновані, але які не

зазнали подальшої обробки
15.18 00 Тваринні або рослинні жири 30%, але не 30%, але не

і масла (олія), їх менш як 0,1 менш як 0,1

фракції, топлені, екю за 1 кг екю за 1 кг

окислені, дегідровані,

сульфовані, продуті або

полімеризовані теплом у

вакуумі чи в інертному

газі або перероблені іншим

способом, крім

класифікованих в товарній

позиції 15.16; нехарчові

суміші тваринних або

рослинних жирів і масел

(олії) та їх фракцій, не

зазначені в іншому місці
15.19 Кислоти промислові, жирні 10%, але не 10%, але не

монокарбонові; олія менш як менш як

окислена рафінована; 0,03 екю за 0,03 екю за

спирти промислові, жирні 1 кг 1 кг";
"15.21 Воски рослинні (крім 30%, але не 30%, але не

тригліцеридів), віск менш як менш як 1,2

бджолиний та інших комах і 1,2 екю за екю за 1 кг

спермацет, підфарбовані 1 кг

або непідфарбовані,

рафіновані чи нерафіновані
15.22 00 Дегра; залишки після 10%, але не 10%, але не

обробки жирних речовин, менш як менш як 0,1

тваринних або рослинних 0,1 екю за екю за

восків 1 кг 1 кг";
"18.0400000 Масло-какао, жир і рідке 5%, але не 5%, але не

масло з какао менш як менш як

0,25 екю за 0,25 екю за

1 кг 1 кг
18.05 00000 Какао-порошок без 5%, але не 5%, але не

додавання цукру або інших менш як менш як 0,2

підсолоджуючих речовин 0,2 екю за екю за

1 кг 1 кг";
"20.08 Плоди, горіхи та інші 30%, але не 30%, але не

їстівні частини рослин, менш як менш як 0,5

приготовлені або 0,5 екю за екю за

консервовані будь-яким 1 кг 1 кг";

способом, в тому числі з

додаванням цукру або інших

підсолоджуючих речовин чи

спирту, не зазначені в

іншому місці

"21.03 Продукти для соусів і 30%, але не 30%, але не

соуси готові; добавки і менш як менш як

приправи змішані; 0,25 екю за 0,25 екю за

гірчичний порошок і готова 1 кг 1 кг

гірчиця 1.04 Супи і бульйони готові і 30%, але не 30%, але не

заготовки для їх менш як 1,5 менш як 1,5

приготування; екю за 1 кг екю за

гомогенізовані суміші 1 кг";

харчових продуктів
"22.09 Оцет та його замінники, 20%, але не 20%, але не

отримані з оцтової кислоти менш як менш як

0,15 екю за 0,15 екю за

1 кг 1 кг";
"23.02 Висівки та інші відходи 5%, але не 5%, але не

просівання, помолу або менш як менш як

інших видів обробки 0,01 екю за 0,01 екю за

зернових чи бобових 1 кг 1 кг

культур, негранульовані

або гранульовані
23.03 Відходи виробництва 5%, але не 5%, але не

крохмалю і аналогічні менш як менш як

відходи, буряковий жом, 0,003 екю за 0,003 екю за

жмихи цукрової тростини та 1 кг 1 кг

інші відходи виробництва

цукру; нива чи брага,

негранульовані або

гранульовані
23.04 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але не

відходи, отримані менш як менш як

внаслідок екстракції 0,003 екю за 0,003 екю за

соєвої олії, неподрібнені 1 кг 1 кг

або подрібнені,

негранульовані або

гранульовані
23.05 00000 Жмихи та інші тверді 5%, але не 5%, але не

відходи, отримані менш як менш як

внаслідок екстракції 0,003 екю за 0,003 екю за

арахісової олії, 1 кг 1 кг

неподрібнені або

подрібнені, негранульовані

або гранульовані
23.06 Жмихи або інші тверді 5%, але не 5%, але не

відходи, отримані менш як менш як

внаслідок екстракції 0,003 екю за 0,003 екю за

рослинних жирів або олії, 1 кг 1 кг

крім класифікованих у

товарних позиціях 23.04

або 23.05, неподрібнені

або подрібнені,

негранульовані або

гранульовані
23.07 00000 Винний відстій і винний 30%, але не 30%, але не

камінь менш як менш як 0,3

0,3 екю за екю за 1 кг

1 кг
23.08 Продукти рослинного 5%, але не 5%, але не

походження і рослинні менш як менш як

відходи, напівфабрикати, 0,003 екю за 0,003 екю за

негранульовані або 1 кг 1 кг."

гранульовані, що

використовуються для

годівлі тварин, не

зазначені в іншому місці

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: