open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
27.04.2009 N 169

Про затвердження національних

стандартів, змін до національних стандартів

та змін до міждержавних стандартів
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного

комітету України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 308 ( v0308609-09 ) від 26.08.2009

N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009

N 450 ( v0450609-10 ) від 06.10.2010 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
та на виконання Плану національної стандартизації Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 липня 2010 р.:
ДСТУ 7010:2009 Суріпиця. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 12098-76)
ДСТУ 7012:2009 Кунжут. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 12095-76).{ Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009, N 450
( v0450609-10 ) від 06.10.2010 }
1-1. Затвердити національний стандарт України з наданням
чинності з 1 липня 2011 р.
ДСТУ 7011:2009 Соняшник. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 22391-89).{ Пункт 1 доповнено підпунктом 1-1 згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 450 ( v0450609-10 ) від 06.10.2010 }
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з
наданням чинності: а) з 1 червня 2009 р.:
Зміна N 1 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні
ДСТУ 2717:2006 для перших і других обідніх страв.

Загальні технічні умови
Зміна N 1 Чіпси і снеки картопляні.
ДСТУ 4608:2006 Загальні технічні умови.
б) з 1 липня 2009 р.:
Зміна N 1 Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни
ДСТУ 2368:2004 та визначення понять

{ Позицію підпункту "б" пункту 2 вилучено на підставі Наказу
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 308 ( v0308609-09 ) від 26.08.2009 }

{ Підпункт "б" пункту 2 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 308 ( v0308609-09 ) від 26.08.2009 }
б-1) з 1 січня 2010 р.:
Зміна N 2 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови.
ДСТУ 4069:2002{ Пункт 2 доповнено підпунктом б-1) згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 308 ( v0308609-09 ) від 26.08.2009 }
в) з 1 січня 2011 р.:
Зміна N 2 Страховий фонд документації. Підготовка і
ДСТУ відправка на мікрофільмування документації на
33.105-2002 промислову продукцію. Технічні вимоги
Зміна N 1 Страховий фонд документації. Об'єкти культурної
ДСТУ спадщини. Документація на об'єкти архітектури
33.106-2005 та містобудування для створення страхового

фонду документації. Технічні вимоги
Зміна N 1 Страховий фонд документації. Документація на
ДСТУ об'єкти історичні та монументального мистецтва
33.107:2006 для створення страхового фонду документації.

Технічні вимоги
Зміна N 1 Страховий фонд документації. Документація на
ДСТУ рухомі предмети, пов'язані з нерухомими
33.109:2005 об'єктами культурної спадщини для створення

страхового фонду документації. Технічні вимоги.
3. Надати чинності в Україні змінам до чинних міждержавних
стандартів з 1 січня 2010 р.:
Національна Унификация изделий. Основные положения
зміна N 1
ГОСТ
23945.0-80
Національна Эксплуатация техники. Термины и определения.
зміна N 1
ГОСТ 25866-83
4. Скасувати чинність нормативних документів з 1 липня
2010 р.:
ГОСТ 12095-76 Кунжут для переработки. Технические условия
ГОСТ 12098-76 Сурепица для переработки. Технические условия
{ Пункт 4 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009, N 450
( v0450609-10 ) від 06.10.2010 }
4-1. Скасувати чинність в Україні нормативного документу з
1 липня 2011 р.
ГОСТ 22391-89 Подсолнечник. Требования при заготовках

и поставках.{ Пункт 4 доповнено підпунктом 4-1 згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 450 ( v0450609-10 ) від 06.10.2010 }
5. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов А.А.)
та ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем
стандартизації, сертифікації та якості" (Корчевна Л.О.)
забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-порталі
Держспоживстандарту України та опублікування у черговому виданні
щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
В.о. Голови С.Черепков

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: