open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Нечинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
30.06.2009 N 237
{ Наказ скасовано на підставі Наказу Державного комітету

України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 317 ( v0317609-09 ) від 07.09.2009 }
Про продовження дії нормативних документів

З метою задоволення потреб підприємств України щодо
сертифікації систем управління безпекою та гігієною праці,
відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
Н А К А З У Ю:
1. Продовжити термін дії нормативних документів, чинність
яких обмежена підпунктом "г" пункту 1 наказу Держспоживстандарту
України від 07.09.2006 N 273 ( v0273609-06 ), до 1 жовтня
2009 року:
ДСТУ-П OHSAS 18001:2006 Системи управління безпекою

та гігієною праці. Вимоги

(OHSAS 18001:1999, IDT)

- Вперше
ДСТУ-П OHSAS 18002:2006 Системи управління безпекою

та гігієною праці. Основні принципи

виконання вимог OHSAS 18001

(OHSAS 18001:2000, IDT)

- Вперше.
2. ДП "УкрНДНЦ" доопрацювати ДСТУ-П OHSAS 18001:2006 та
ДСТУ-П OHSAS 18002:2006 з урахуванням зауважень та пропозицій за
період їх застосування та представити на затвердження в
установленому порядку не пізніше 15 вересня 2009 року.
3. Департаменту стандартизації та метрології (Нелепов А.А.)
та ДП "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем
стандартизації, сертифікації та якості" (Корчевна Л.О.)
забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-порталі
Держспоживстандарту України та опублікування наказу у черговому
виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Голова Л.Лосюк

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: