open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
12.09.2007 N 220

Про затвердження національних стандартів України

та скасування міждержавного стандарту
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету

України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009 }

N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
та на виконання Плану національної стандартизації на
2007 рік Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 січня 2009 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ ISO 2173:2007 |Продукти з фруктів та овочів. | | |Визначення розчинних сухих речовин | | |рефрактометричним методом | | |(ISO 2173:2003, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 4254-6:2007 |Сільськогосподарські машини. Вимоги | | |безпеки. Частина 6. Обладнання для | | |захисту рослин | | |(ISO 4254-6:1995, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 4254-7:2007 |Сільськогосподарські машини. Вимоги | | |безпеки. Частина 7. Збиральні | | |комбайни, машини для збирання | | |кормових культур та бавовни | | |(ISO 4254-7:1995, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 5515:2007 |Фрукти, овочі та продукти їх | | |перероблення. Розкладання органічної | | |речовини перед аналізом вологим | | |методом | | |(ISO 5515:1979, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 5516:2007 |Фрукти, овочі та продукти їх | | |перероблення. Розкладання органічної | | |речовини перед аналізом методом | | |обзолювання | | |(ISO 5516:1978, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 5517:2007 |Фрукти, овочі та продукти їх | | |перероблення. Визначення вмісту | | |заліза фотометричним методом із | | |застосуванням 1.10-фенантроліну | | |(ISO 5517:1978, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 5520:2007 |Фрукти, овочі та продукти їх | | |перероблення. Методи визначення | | |лужності загальної та водорозчинної | | |золи | | |(ISO 5520:1981, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 5523:2007 |Продукти плодоовочеві рідинні. | | |Визначення вмісту діоксиду сірки | | |загальним методом | | |(ISO 5523:1981, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 6731:2007 |Молоко, вершки та згущене молоко. | | |Визначення масової частки сухих | | |речовин (контрольний метод) | | |(ISO 6731:1989, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 7932:2007 |Мікробіологія харчових продуктів і | | |кормів для тварин. Горизонтальний | | |метод визначення кількості ймовірно | | |Bacillus cereus. Техніка підрахунку | | |за температури 30 град.С | | |(ISO 7932:2004, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 8381:2007 |Продукти дитячого харчування на | | |основі молока. Визначення вмісту жиру| | |гравіметричним методом (контрольний | | |метод) | | |(ISO 8381:2000, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 10272-1:2007 |Мікробіологія харчових продуктів і | | |кормів для тварин. Горизонтальний | | |метод виявлення і підрахунку | | |кампілобактерій (Campylobacter spp) | | |Частина 1. Метод виявлення | | |(ISO 10272-1:2006, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 10273:2007 |Мікробіологія харчових продуктів і | | |кормів для тварин. Горизонтальний | | |метод виявлення умовно патогенних | | |Yersinia enterocolitica | | |(ISO 10273:2003, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 10470:2007 |Кава зелена. Контрольна карта | | |дефектів | | |(ISO 10470:2004, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 11870:2007 |Молоко і молочні продукти. Визначення| | |масової частки жиру. Загальні | | |рекомендації щодо використання | | |методів із застосуванням жиромірів | | |(ISO 11870:2000, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ISO 12080-1:2007 |Молоко сухе знежирене. Визначення | | |вмісту вітаміну А. Частина 1. | | |Колориметричний метод | | |(ISO 12080-1:2000, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ EN 12014-5:2007 |Продукти харчові. Визначення вмісту | | |нітратів і (або) нітритів. Частина 5.| | |Ферментативний метод визначення | | |вмісту нітратів в овочевих продуктах | | |для дитячого харчування | | |(EN 12014-5:1997, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ ETSI EN 300 386:2007 |Електромагнітна сумісність та | | |радіочастотний спектр. Устатковання | | |телекомунікаційних мереж. Вимоги до | | |електромагнітної сумісності | | |(ETSI EN 300 386:2005, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ OIML D 13:2007 |Метрологія. Рекомендації з укладання | | |двосторонніх або багатосторонніх угод| | |щодо визнання результатів | | |випробувань, затвердження типу, | | |повірки засобів вимірювальної | | |техніки | | |(OIML D 13:1986:1986, IDT) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ 4832:2007 |Протипожежна техніка. Напівжорсткі | | |рукави для пожежних кран-комплектів. | | |Загальні вимоги | | |(EN 694:2001, MOD) | | |- Вперше | |--------------------------+-------------------------------------| |ДСТУ 4833:2007 |Протипожежні покривала. Загальні | | |вимоги | | |(EN 1869:1997, MOD) | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------{ Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009 }
1-1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 жовтня 2010 р.:
ДСТУ ISO Кукурудза. Визначення вмісту вологи
6540:2007 (в цілих та подрібнених зернах)

(ISO 6540:1980, IDT)

- Вперше

(зі скасуванням чинності в Україні

ГОСТ 29305-92 (ИСО 6540-80))
ДСТУ ISO Продукти харчові. Визначення афлатоксину
16050:2007 B , B , G та G у зернових культурах,

1 2 1 2

горіхах та продуктах їх перероблення.

Метод високоефективної рідинної

хроматографії

(ISO 16050:2003, IDT)

- Вперше
{ Пункт 1 доповнено пунктом 1-1 згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009 }
2. Скасувати в Україні чинність міждержавного стандарту
з 1 жовтня 2010 р.:
------------------------------------------------------------------ |ГОСТ 29305-92 |Кукуруза. Метод определения влажности| |(ИСО 6540-80) |(измельченных и целых зерен) | ------------------------------------------------------------------{ Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 496 ( v0496609-09 ) від 30.12.2009 }
3. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити: опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти"; видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності
затверджених цим наказом національних стандартів.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора
Департаменту стандартизації та метрології Нелепова А.А.
Голова О.Шнипко

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: