open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
04.07.2006 N 191

Про затвердження національних стандартів,

змін до національних стандартів

та скасування нормативних документів
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного

комітету України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 19 ( v0019609-07 ) від 07.02.2007

N 64 ( v0064609-07 ) від 26.03.2007

N 105 ( v0105609-07 ) від 18.05.2007

N 169 ( v0169609-07 ) від 30.07.2007

N 176 ( v0176609-07 ) від 02.08.2007 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від
17 травня 2001 р. N 2408-III ( 2408-14 ) та на виконання планів
державної стандартизації на 2005 та 2006 роки Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності: а) з 1 грудня 2006 р.:
ДСТУ 4122:2006 Метрологія. Державна повірочна схема для

засобів вимірювання електричної напруги від

0,1 В до 1000 В змінного струму в діапазоні

частот від 10 Гц до 1 МГц

- Вперше (зі скасуванням МИ 1935-88 у частині

засобів вимірювання електричної напруги

в діапазоні частот від 20 Гц до 1 МГц)
б) з 1 січня 2007 р.:
ДСТУ 4278:2006 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних

засобів. Загальні вимоги. Правила застосування

- На заміну ДСТУ 4278:2004
{ Термін надання чинності ДСТУ 4645:2005 встановлено з 1 липня
2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 64 ( v0064609-07 )
від 26.03.2007 }
ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови

- На заміну РСТ УРСР 1905-81
в) з 1 липня 2007 р.:
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні

умови

- На заміну ДСТУ 2450-94
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для

перших і других обідніх страв. Загальні

технічні умови

- На заміну ДСТУ 2717-94
ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з

борошна. Загальні технічні умови

- На заміну ДСТУ 2900 -94
ДСТУ 4633:2006 Олії. Методи визначання густини

- Вперше
ДСТУ 4634:2006 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Пластівці

круп'яні. Загальні технічні умови

- Вперше
ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови

- На заміну ДСТУ 1434-92
ДСТУ 4636:2006 Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови

- На заміну РСТ УРСР 1636-80
{ Термін надання чинності ДСТУ 4637:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 )
від 02.08.2007 }
ДСТУ 4637:2006 Зелень консервована. Технічні умови

- На заміну РСТ УРСР 1528-84
{ Термін надання чинності ДСТУ 4638:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 105 ( v0105609-07 )
від 18.05.2007 }
ДСТУ 4638:2006 Шрот соняшниковий. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 11246-96)
ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 17626-81)
ДСТУ 4640:2006 Продукти перероблення субтропічних культур.

Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа.

Технічні умови

- Вперше
ДСТУ 4641:2006 Консерви. Соуси фруктові з субтропічних

плодових культур. Загальні технічні умови

- Вперше
ДСТУ 4642:2006 Консерви. Варення з плодів зизифуса. Технічні

умови

- Вперше
ДСТУ 4643:2006 Декстрини. Технічні умови

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 6034-74)
ДСТУ 4644:2006 Крохмаль. Правила приймання та методи

відбирання проб

- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7698-93

(ИСО 1666-73, ИСО 3188-78, ИСО 3593-81,

ИСО 3946-82, ИСО 3947-77, ИСО 5378-78,

ИСО 5379-83, ИСО 5809-82, ИСО 5810-82)

в частині правил приймання та відбирання проб)
ДСТУ 4646:2006 Спирт етиловий, горілки, напої

лікеро-горілчані. Газохроматографічний метод

визначання справжності

- Вперше
ДСТУ 4647:2006 Жом сушений. Технічні умови

- Вперше
ДСТУ 4648:2006 Шини пневматичні для будівельних, дорожніх,

приймально-транспортних і рудникових машин.

Загальні вимоги щодо експлуатації

- Вперше
ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови

- Вперше{ Підпункт "в" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 19 ( v0019609-07 ) від 07.02.2007 }
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з
наданням чинності: а) з 1 жовтня 2006 р.:
зміна N 1 Прокат із якісної конструкційної нелегованої та
ДСТУ 3684-98 легованої сталі для холодного видавлювання та

висаджування. Технічні умови
б) з 1 січня 2007 р.:
зміна N 2 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних
ДСТУ 3650:2004 засобів. Загальні технічні умови
3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів: а) з 1 грудня 2006 р.:
МИ 1935-88 ГСИ. Государственная поверочная схема для

средств измерения электрического напряжения до

-2 9

1000 В в диапазоне частот 1*10 - 3*10 Гц

у частині засобів вимірювання електричної

напруги в діапазоні частот від 20 Гц до 1 МГц
б) з 1 січня 2007 р.:
{ Термін скасування РСТ УССР 1905-81 встановлено з 1 липня 2007 р.
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 64 ( v0064609-07 ) від
26.03.2007 }
РСТ УССР 1905-81 Виноматеріали коньячні. Технічні умови
ДСТУ 4278:2004 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних

засобів. Загальні вимоги. Правила застосування
в) з 1 липня 2007 р.:
{ Термін скасування ДСТУ 1434-92 встановлено з 1 січня 2008 р.
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 169 ( v0169609-07 ) від
30.07.2007 }
ДСТУ 1434-92 Сири плавлені (український асортимент).

Загальні технічні умови

{ Термін скасування РСТ УРСР 1528-84 встановлено з 1 січня 2008 р.
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 176 ( v0176609-07 ) від
02.08.2007 }
РСТ УРСР 1528-84 Зелень консервована. Технічні умови
РСТ УРСР 1636-80 Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови
ДСТУ 2450-94 Оцет спиртовий харчовий натуральний. Технічні

умови
ДСТУ 2717-94 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для

перших і других обідніх страв. Загальні

технічні умови
ДСТУ 2900-94 Концентрати сухі. Напівфабрикати виробів з

борошна. Загальні технічні умови
ГОСТ 6034-74 Декстрины. Технические условия
ГОСТ 7698-93 Крахмал. Правила приемки и методы анализа в
(ИСО 1666-73, частині правил приймання та відбирання проб
ИСО 3188-78,
ИСО 3593-81,
ИСО 3946-82,
ИСО 3947-77,
ИСО 5378-78,
ИСО 5379-83,
ИСО 5809-82,
ИСО 5810-82)

{ Термін скасування ГОСТ 11246-96 встановлено з 1 січня 2008 р.
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 105 ( v0105609-07 ) від
18.05.2007 }
ГОСТ 11246-96 Шрот подсолнечный. Технические условия
ГОСТ 17626-81 Казеин технический. Технические условия{ Підпункт "в" пункту 3 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 19 ( v0019609-07 ) від 07.02.2007 }
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Філіпчук Г.Г.) забезпечити: - опублікування інформації щодо затверджених національних
стандартів, змін до національних стандартів та скасування
нормативних документів у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти"; - видання вищезазначених національних стандартів у термін не
пізніше ніж за 90 днів до настання термінів чинності, що
встановлені цим наказом. 5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови С.Т.Черепкова.
Голова О.Висоцький

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: