open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
11.12.2006 N 343

Про затвердження національних стандартів, зміни

до міждержавного стандарту та скасування

нормативних документів
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного

комітету України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 271 ( v0271609-07 ) від 17.10.2007

N 73 ( v0073609-08 ) від 29.02.2008

N 125 ( v0125609-08 ) від 16.04.2008

N 115 ( v0115609-09 ) від 19.03.2009 }

На виконання планів державної стандартизації на 2005 та 2006
роки і відповідно до Закону України "Про стандартизацію"
( 2408-14 ) Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності:
а) з 1 липня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4691:2006 |Землеробство. Терміни та визначення понять | | |- Вперше | | | | ------------------------------------------------------------------
б) з 1 жовтня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 3760:2006|Прокат арматурний для залізобетонних конструкцій.| | |Загальні технічні умови (ISO 6935-2:1991, NEQ) | | |- На заміну ДСТУ 3760-98 | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4695:2006|Борошно кормове з риби, морських ссавців та | | |безхребетних. | | |Метод визначення перекисного числа жиру | | |- Вперше | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4696:2006|Консерви. Гриби мариновані та відварені. | | |Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28649-90)| |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4697:2006|Томати консервовані. Загальні технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7231-90) | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4698:2006|Вироби з кондитерської маси для формування. | | |Загальні технічні умови | | |- Вперше | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4699:2006|Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим | | |екстрактом та цукром. Технічні умови | | |- Вперше | |--------------+-------------------------------------------------|{ Термін надання чинності ДСТУ 4700:2006 встановлено з 1 лютого
2008 року згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 271 ( v0271609-07 )
від 17.10.2007 }
|ДСТУ 4700:2006|Коньяки України. Технічні умови || |- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 12494-77 | | |та ГОСТ 13741-91) | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4701:2006|Соки плодово-ягідні зброджені. Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1771-90) | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4702:2006|Продукти молочні. Продукт згущений з олією та | | |цукром. Технічні умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------{ Підпункт "б" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 115 ( v0115609-09 ) від 19.03.2009 }
2. Затвердити національну зміну до міждержавного стандарту з
наданням чинності з 1 лютого 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |Національна зміна N 7 |Плити газові побутові. | |ДСТУ 2204-93 |Загальні технічні умови | |(ГОСТ 10798-93) | | ------------------------------------------------------------------
3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів
з 1 жовтня 2007 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 3760-98 |Прокат арматурний для залізобетонних конструкцій. | | |Загальні технічні умови | |-------------+--------------------------------------------------| |ГОСТ 7231-90 |Томаты консервированные. Общие технические условия| |-------------+--------------------------------------------------|{ Термін скасування ГОСТ 12494-77 встановлено з 1 січня 2009 року
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 73 ( v0073609-08 ) від
29.02.2008 }
{ Термін скасування ГОСТ 12494-77 встановлено з 1 лютого
2008 року згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 271 ( v0271609-07 )
від 17.10.2007 }
|ГОСТ 12494-77|Коньяки (бренди), поставляемые для экспорта. || |Технические условия | |-------------+--------------------------------------------------|{ Термін скасування ГОСТ 13741-91 встановлено з 1 січня 2009 року
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 73 ( v0073609-08 ) від
29.02.2008 }
{ Термін скасування ГОСТ 13741-91 встановлено з 1 лютого
2008 року згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики N 271 ( v0271609-07 )
від 17.10.2007 }
|ГОСТ 13741-91|Коньяки. Общие технические условия. ||-------------+--------------------------------------------------|{ Термін скасування ГОСТ 28649-90 встановлено з 1 червня 2008 року
згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного
регулювання та споживчої політики N 125 ( v0125609-08 ) від
16.04.2008 }
|ГОСТ 28649-90|Консервы. Грибы маринованные и отварные. || |Технические условия | ------------------------------------------------------------------
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити: опублікування інформації щодо затверджених національних
стандартів, зміни до міждержавного стандарту та скасування
нормативних документів у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти"; видання зазначених національних стандартів у термін не
пізніше ніж за 90 днів до настання термінів чинності, що
встановлені цим наказом.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Т.в.о. Голови І.Саєвич

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: