open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Нечинна

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 10 жовтня 2012 р. № 922
Київ

{Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ № 266 від 29.04.2015}

Про внесення змін до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 та від 27 серпня 2010 р. № 787

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 (Офіційний вісник України, 2006 p., № 50, ст. 3333; 2011 р., № 20, ст. 844), та переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787 (Офіційний вісник України, 2010 p., № 67, ст. 2406; 2011 p., № 20, ст. 844), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

М.АЗАРОВ

Інд. 70





ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 жовтня 2012 р. № 922

ЗМІНИ,
що вносяться до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 та від 27 серпня 2010 р. № 787

1. У переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719, у розділі “Інженерія” позицію “0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції” доповнити словами і цифрами:



“технологічна експертиза та безпека харчової продукції

6.051702”.

2. У переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787, у розділі “Інженерія” позицію “0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції” доповнити словами і цифрами:



“технологічна експертиза та безпека харчової продукції

7.05170201

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

8.05170201”.


  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: