open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Попередня


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 969/21281

{Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції
№ 2313/5 від 20.07.2017}

НОРМА
належності посуду та інвентарю для їдалень навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України

№ з/п

Найменування виду майна

Одиниця виміру

На чотиримісний стіл

загальна їдальня

їдальня медичного пункту

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

1

2

3

4

5

6

7

1

Блюдця форфорові (порцелянові) чайні

шт.

-

-

1

1

2

Вази скляні (пластмасові) для хліба

шт.

1

4

1

4

3

Каструлі глибокі емальовані або алюмінієві ємністю:






3,5 л для перших страв;

шт.

1

4

-

-

2,0 л для других страв

шт.

1

4

-

-

4

Виделки столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

5

Ложки столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

6

Ложки чайні з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

7

Ложки розливальні металеві ємністю 0,2 л

шт.

2

4

-

-

8

Клейонка столова

м

0,35

1

0,35

1

9

Чашки фарфорові без ручок або склянки

шт.

1

1

1

1

10

Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 240 мм

шт.

1

1

1

1

11

Миски з нержавіючої сталі або тарілки фарфорові глибокі діаметром 200 мм

шт.

1

1

1

1

12

Ножі столові з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

13

Тарілки фарфорові неглибокі діаметром 175 мм для:






закусок;

шт.

1

1

1

1

масла;

шт.

1

4

1

4

цукру

шт.

1

4

1

4

14

Підноси для рознесення їжі (при рознесенні їжі у мисках, тарілках)

шт.

1

20

1

20

15

Підстаканники з нержавіючої сталі

шт.

1

1

1

1

16

Підставки під каструлі і чайники

шт.

1

4

2

на залу

17

Прибор скляний для води (графин або глечик, дві склянки, піднос)

компл.

-

-

1

на залу

18

Серветки паперові з розрахунку на один день

шт.

2

1

2

1

19

Склянки (вази фарфорові або пластмасові) для серветок

шт.

1

4

1

4

20

Чайники алюмінієві або емальовані ємністю 2-4 л

шт.

1

8

2

на залу

21

Чайники фарфорові для заварювання чаю

шт.

-

-

2

на залу

__________
Примiтки:

1. У разі функціонування лінії самообслуговування без використання підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 3, 7, 14, 16 і 20 цієї Норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати пiдноси для рознесення їжi з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.


2. Для створення поточного запасу на складі повинно утримуватись 20% посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.

{Норма із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції  № 2313/5 від 20.07.2017}

Директор Департаменту
взаємодії з органами влади



О.В. Зеркаль

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: