open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Попередня


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 970/21282

НОРМА
належності обладнання, посуду та інвентарю для кухонь і продовольчих складів навчальних закладів, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України

№ з/п

Найменування виду майна

Одиниця виміру

Кількість предметів на число курсантів

до 200 осіб

від 201 до 500 осіб

від 501 до 1000 осіб

понад 1000 осіб

для медпунктів

з доставкою готової їжі

при самостійному приготуванні їжі

до 50 осіб

понад 50 осіб

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1

Ваги настільні циферблатні до 10 кг для:

а) кухонних комор;

шт.

1

1

1

1

-

-

1

б) обробних приміщень;

шт.

1

2

3

4

-

1

1

в) приміщень для нарізування хліба;

шт.

1

1

1

1

-

1

1

г) готової продукції

шт.

1

1

1

2

-

-

1

2

Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь

шт.

1

1

1

1

-

1

1

3

Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для:

продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання;

шт.

1

1

1

1

-

-

-

приміщень для нарізки хліба;

шт.

1

1

1

1

-

-

-

зважування худоби

шт.

1

1

1

1

-

-

-

4

М'ясорубка електромеханічна на 250-350 кг/год

шт.

-

1

1

2

-

-

-

5

Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (потреба визначається з розрахунку ємності на одну особу) для приготування:

а) перших страв;

л

1

1

1

1

-

-

-

б) других страв;

л

0,6

0,6

0,6

0,6

-

-

-

в) третіх страв;

л

0,3

0,3

0,3

0,3

-

-

-

г) окропу для чаю

л

-

-

0,5

0,5

-

-

-

6

Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (ємністю 250-400 л) для варіння кісток

шт.

-

-

1

2

-

-

-

7

Картоплечистки механічні потужністю:

150-200 кг/год;

шт.

1

2

-

-

-

-

-

250-350 кг/год

шт.

-

-

2

3

-

-

-

8

Машини для різання варених овочів

шт.

-

-

-

1

-

-

-

9

Машини для різання сирих овочів

шт.

-

-

1

1

-

-

-

10

Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини

компл.

1

1

1

1

-

-

1

11

Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год і більше

шт.

-

-

1

1

-

-

-

12

Машини посудомийні на:

700 тарілок на годину;

шт.

1

-

-

-

-

-

-

1000 тарілок на годину;

шт.

-

1

-

-

-

-

-

2200 тарілок на годину

шт.

-

-

1

1

-

-

-

13

Хліборізки електромеханічні

шт.

-

1

1

1

-

-

-

14

Плити кухонні з поверхнею розігріву до:

1 м2;

шт.

1

-

-

-

1

1

1

2 м2

шт.

-

1

1

2

-

-

-

15

Сковороди електричні з чашами ємністю:

до 25 л;

шт.

1

-

-

-

-

-

-

до 75 л

шт.

-

1

2

3

-

-

-

16

Шафи для смажіння

шт.

1

1

1

2

-

1

1

17

Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об'ємом:

6 м3;

шт.

1

1

2

2

-

-

-

12-18 м3

шт.

1

1

1

1

-

-

-

18

Колоди для розрубування м'яса:

для кухонь;

шт.

1

1

1

1

-

-

1

для продовольчих товарів

шт.

1

1

1

1

-

-

1

19

Шафи холодильні для кухонь об'ємом:

0,32-0,4 м3;

шт.

1

1

2

1

-

-

1

0,56-0,8 м3;

шт.

1

1

2

2

-

-

-

1,2-1,4 м3

шт.

-

1

2

6

-

-

-

20

Холодильники побутові електричні

шт.

1

1

-

-

1

1

1

21

Візки вантажністю 130-400 кг

шт.

1

1

1

2

-

-

-

22

Візки для перевезення діжок

шт.

-

1

1

1

-

-

-

23

Візки для котлів наплитних

шт.

1

2

2

3

-

-

-

24

Візки для збирання посуду

шт.

1

2

2

3

-

-

-

25

Ванни для холодної обробки продуктів

шт.

3

4

5

7

-

-

-

26

Ванни мийні металеві:

трисекційні;

шт.

1

1

2

3

1

1

1

двосекційні;

шт.

1

1

1

2

-

1

1

односекційні

шт.

2

2

2

3

-

1

1

27

Столи виробничі

шт.

4

8

12

16

2

3

3

28

Столи обробні металеві для:

а) м'яса;

шт.

1

2

3

4

-

1

1

б) риби;

шт.

1

2

3

3

-

1

1

в) овочів;

шт.

1

2

2

3

-

1

1

г) готової продукції

шт.

1

2

2

2

-

-

-

29

Стійки для підвішування м'ясних туш

шт.

-

-

1

1

-

-

-

30

Стелажі для зберігання хліба, посуду

за фактичною потребою

КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР

31

Сотейники алюмінієві ємністю 15 л

шт.

2

3

3

5

-

1

1

32

Відра оцинковані або з пластичних мас:

для кухонь;

шт.

4

5

6

6

-

2

3

для продовольчих складів

шт.

1

2

2

3

-

-

-

33

Каструлі ємністю від 2 до 10 л

шт.

5

7

10

15

3

5

7

34

Відра емальовані або з пластичних мас:

для кухонь;

шт.

4

5

6

6

-

2

3

для продовольчих складів

шт.

1

2

2

3

-

-

-

35

Виделки кухарські котлові

шт.

1

1

2

3

-

1

1

36

Виделки транжирні

шт.

1

1

2

3

1

1

1

37

Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л

шт.

7

10

15

20

-

6

9

38

Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів

шт.

10

15

25

35

-

3

5

39

Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок

шт.

2

3

4

5

1

1

1

40

Ножі кухонні для:

а) обробки м'яса;

шт.

2

2

4

6

-

2

2

б) обробки риби;

шт.

2

2

4

6

-

2

2

в) обробки овочів;

шт.

2

2

4

6

-

2

2

г) нарізання масла

шт.

1

1

2

3

1

1

1

41

Ножі м'ясні для продовольчих складів

шт.

1

1

2

3

-

-

-

42

Ножі хліборізальні

шт.

1

2

2

3

1

1

1

43

Ножі "Кухарська трійка"

один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню

44

Ножі-сікачі (рубаки)

шт.

1

1

2

2

-

1

1

45

Насоси ручні для олії рослинної

шт.

1

1

1

1

-

-

-

46

Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання

шт.

2

2

2

2

-

-

-

47

Тази овальні оцинковані

шт.

3

3

5

5

-

1

2

48

Рукомийники однососкові алюмінієві (за відсутності водопроводу):

для кухонь;

шт.

2

2

2

3

1

1

1

для продовольчих складів

шт.

1

1

1

2

-

-

-

49

Сокири для розрубування м'яса:

для їдалень;

шт.

1

1

1

1

-

-

-

для продовольчих складів

шт.

1

1

1

1

-

-

-

50

Тази круглі оцинковані для:

рукомийників;

шт.

2

3

3

5

1

1

1

інших потреб їдалень

шт.

1

2

3

5

1

1

1

51

Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання

шт.

2

2

2

2

-

-

-

52

Фляги для молока ємністю 36-38 л

шт.

3

7

15

30

-

1

2

53

Черпаки кухарські ємністю 2,0 л

шт.

2

3

4

5

-

-

1

54

Шумівки алюмінієві

шт.

2

2

3

5

-

2

2

55

Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л

шт.

2

2

3

4

-

1

1

56

Маслорозподільник

шт.

1

1

1

2

1

1

57

Котломір металевий

шт.

на кожний тип котла та вид приготовленої страви

58

Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу

компл.

2

2

2

2

-

2

2

59

Овоскоп

шт.

-

-

1

1

-

-

-

60

Вентиляція механічного спонукання

компл.

на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище

61

Мішки з тканини для зберігання перехідних запасів продовольства до 30 днів

2 мішки на 10 осіб

62

Резервні засоби для приготування їжі:

а) перших страв;

з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину;

б) других страв;

з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину;

в) третіх страв

з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину

__________
Примiтки:

1. Кип'ятильники безперервної дiї для приготування окропу для чаю встановлюються з розрахунку 0,5 л води на 1 особу.


2. Кип'ятильники безперервної дiї для приготування окропу для миття посуду i столових приборiв для навчальних закладiв з чисельнiстю до 200 осiб, а також для лазаретiв медичних пунктiв установлюються з розрахунку 10 л води на 1 особу на добу.


3. Навчальнi заклади з чисельнiстю понад 200 осiб забезпечуються посудомийними машинами i гарячим водопостачанням.

Директор Департаменту
взаємодії з органами влади



О.В. Зеркаль

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: