МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНОНаказ Міністерства економіки
України
25.01.2008 N 21
( z0089-08 )
Зареєстровано в Міністерствіюстиції України
7 лютого 2008 р.
до Порядку розробки та затвердження
технологічної документації на фірмові страви,
кулінарні та борошняні кондитерські вироби
на підприємствах громадського харчування
( z0705-00 )
{ Документ фактично втратив чинність у зв'язку з втратою чинності
Наказу Міністерства економіки N 210 ( z0705-00 ) від 25.09.2000,
що затверджує цей Порядок }
1. У назві слова "на підприємствах громадського харчування"
замінити словами "у закладах ресторанного господарства".
2. У пункті 1 слова "на підприємствах громадського
харчування" замінити словами "у закладах ресторанного
господарства".
3. У пункті 2 слова та цифри "ДСТУ 3862-99 "Громадське
харчування. Терміни та визначення" замінити словами "ДСТУ 3862-99
"Ресторанне господарство. Терміни та визначення"".
4. У пункті 3 слова "Про якість та безпеку харчових продуктів
і продовольчої сировини" замінити словами "Про безпечність та
якість харчових продуктів".
5. У тексті слова "громадське харчування" у всіх відмінках
замінити словами "ресторанне господарство" у відповідних
відмінках, крім пункту 9.
6. У додатках: у відмітці слова "на підприємствах громадського харчування"
замінити словами "у закладах ресторанного господарства"; у тексті слова "у громадському харчуванні" замінити словами
"у сфері ресторанного господарства".
Начальник відділу
внутрішньої торгівлі І.А.Дмитренко
Джерело:Офіційний портал ВРУ