open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства економіки

України

25.01.2008 N 21

( z0089-08 )
Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

7 лютого 2008 р.

за N 95/14786

ЗМІНИ

до Порядку розробки та затвердження

технологічної документації на фірмові страви,

кулінарні та борошняні кондитерські вироби

на підприємствах громадського харчування

( z0705-00 )
{ Документ фактично втратив чинність у зв'язку з втратою чинності
Наказу Міністерства економіки N 210 ( z0705-00 ) від 25.09.2000,
що затверджує цей Порядок }

1. У назві слова "на підприємствах громадського харчування"
замінити словами "у закладах ресторанного господарства".
2. У пункті 1 слова "на підприємствах громадського
харчування" замінити словами "у закладах ресторанного
господарства".
3. У пункті 2 слова та цифри "ДСТУ 3862-99 "Громадське
харчування. Терміни та визначення" замінити словами "ДСТУ 3862-99
"Ресторанне господарство. Терміни та визначення"".
4. У пункті 3 слова "Про якість та безпеку харчових продуктів
і продовольчої сировини" замінити словами "Про безпечність та
якість харчових продуктів".
5. У тексті слова "громадське харчування" у всіх відмінках
замінити словами "ресторанне господарство" у відповідних
відмінках, крім пункту 9.
6. У додатках: у відмітці слова "на підприємствах громадського харчування"
замінити словами "у закладах ресторанного господарства"; у тексті слова "у громадському харчуванні" замінити словами
"у сфері ресторанного господарства".
Начальник відділу
внутрішньої торгівлі І.А.Дмитренко

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: