open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Держспоживстандарту

України

11.10.2006 N 298

( z1117-06 )
Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

17 жовтня 2006 р.

за N 1119/12993

ПОЛОЖЕННЯ

про Регіональну конкурсну комісію

національного етапу конкурсу на здобуття

Премії СНД за досягнення у сфері якості

продукції та послуг

1. Регіональна конкурсна комісія (далі - РКК) утворюється для
забезпечення організації та проведення на регіональному рівні
національного етапу конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення
у сфері якості продукції та послуг (далі - Конкурс) у конкретному
регіоні. РКК утворюється у кількості шістнадцяти осіб. РКК очолює
голова, який має заступника. До складу РКК можуть бути включені,
за їх згодою, представники Ради міністрів Автономної Республіки
Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських державних
адміністрацій, територіальних органів Держспоживстандарту України
(Державного центру стандартизації, метрології та сертифікації,
обласного або міського управління у справах захисту прав
споживачів), регіональної торговельно-промислової палати, органів
санітарно-епідеміологічного та ветеринарного нагляду, регіональних
об'єднань промисловців і підприємців, громадських організацій та
засобів масової інформації тощо.
2. У своїй діяльності РКК керується Конституцією
( 254к/96-ВР ) та іншими актами законодавства України, Положенням
про конкурс на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості
продукції та послуг ( 997-а76 ) , затвердженим Рішенням Ради глав
урядів СНД від 25 листопада 2005 року, Порядком проведення
конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості
продукції та послуг, затвердженим рішенням Економічної ради СНД
від 30 червня 2006 року, Порядком проведення національного етапу
конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості
продукції та послуг ( z1117-06 ) , який затверджується
Держспоживстандартом України та цим Положенням.
3. РКК відповідно до покладених на неї завдань: затверджує План заходів проведення національного етапу
Конкурсу на регіональному рівні; інформує відповідно до Порядку проведення національного етапу
Конкурсу ( z1117-06 ) , Плану заходів проведення національного
етапу Конкурсу та Плану заходів проведення національного етапу
Конкурсу на регіональному рівні підприємства і організації, засоби
масової інформації, громадськість щодо мети та завдань, а також
про заходи, які проводяться в рамках національного етапу Конкурсу,
та терміни їх проведення; надає консультативну допомогу підприємствам і організаціям з
питань проведення національного етапу Конкурсу; планує та проводить у регіоні заходи щодо пропагування
поліпшення якості та конкурентоспроможності продукції, сприяння
впровадженню на підприємствах і в організаціях систем управління
якістю та управління довкіллям, інших методів забезпечення якості; проводить аналіз та надсилає матеріали учасників до
уповноваженої організації для проведення експертних оцінок та
підготовки документів на засідання НКК.
4. Робота РКК проводиться згідно з планами, які
затверджуються на її засіданнях. Позачергові засідання РКК скликаються за рішенням голови РКК
або за пропозицією більшості членів РКК. Рішення РКК приймаються більшістю голосів її членів.
5. РКК проводить свою діяльність на основі відкритості та
гласності. Результати діяльності та рішення, які приймає РКК,
оприлюднюються у засобах масової інформації.
Начальник Управління аналізу
та з питань якості І.Сахацький

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: