open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ЦЕНТРАЛЬНА ДЕРЖАВНА ЛАБОРАТОРІЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 90 від 14.10.2002 Зареєстровано в Київському

міському управлінні юстиції

29 жовтня 2002 р.

за N 80/463
Про затвердження тарифів на проведення

платних досліджень

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15
серпня 1992 р. N 478 ( 478-92-п ) "Про перелік протиепізоотичних,
лікувальних, лабораторно-діагностичних, радіологічних та інших
ветеринарно-санітарних заходів, що проводяться органами державної
ветеринарної медицини за рахунок відповідних бюджетних та інших
коштів", постанови Кабінету Міністрів України від 19 листопада
1998 року N 1836 ( 1836-98-п ) "Про внесення змін і доповнень до
постанови Кабінету Міністрів України від 15 серпня 1992 р. N 478",
наказу Мінсільгосппроду України від 19.02.96 р. N 51 ( z0176-96 )
та статті 7 Закону України "Про ціни і ціноутворення" ( 507-12 )
від 03.12.90 р. Н А К А З У Ю:
1. Затвердити тарифи на проведення платних досліджень.
2. Наказ від 14.10.2002 р. N 90 "Про затвердження тарифів на
проведення платних досліджень" набуває чинності через 10 днів
після державної реєстрації у Київському міському управлінні
юстиції.
3. Наказ "Про затвердження тарифів на проведення платних
досліджень" N 17 ( v0038540-00 ) від 27.03.2000 р. (зареєстрований
в управлінні юстиції в м. Києві 21.04.2000 за N 38/230) вважати
таким, що втратив чинність.
4. Організацію платних досліджень в лабораторії покласти на
заступника директора Новожицьку Ю.М.
5. Платні дослідження проводити у вихідні, святкові дні та
після основної роботи.
Директор лабораторії М.С.Павленко
ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом Центральної

державної лабораторії

ветеринарної медицини

Міністерства АП України

від 14.10.2002 N 90
Зареєстровано в Київському

міському управлінні юстиції

29 жовтня 2002 р.

за N 80/463
ТАРИФИ

на проведення платних досліджень, які виконуються

Центральною державною лабораторією ветеринарної медицини

Міністерства аграрної політики України
--------------------------------------------------------------------- | N | Найменування досліджень |Ціна | |п/п | |досліджень,| | | |грн. | |-------------------------------------------------------------------| | 1. Хіміко-токсикологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Визначення актеліку і базудину в воді, сировині, | 54,0 | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Визначення хлорофосу, ДДВФ в воді, сировині, | 52,0 | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Визначення карбофосу в воді, сировині, продуктах | 48,0 | | |тваринного та рослинного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Визначення метафосу в воді, сировині, продуктах | 52,0 | | |тваринного та рослинного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення актеліку, базудину, хлорофосу, ДДВФ, | 95,0 | | |карбофосу, метафосу в сировині, продуктах | | | |тваринного та рослинного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення метафосу в воді, сировині, продуктах | 82,0 | | |тваринного та рослинного походження МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Визначення карбофосу в воді, сировині, продуктах | 82,0 | | |тваринного та рослинного походження МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Визначення хлорофосу, ДДВФ в воді, сировині, | 66,0 | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Визначення актеліку і базудину в воді, сировині, | 85,0 | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |10 |Визначення актеліку, базудину, хлорофосу, | 142,0 | | |метафосу, карбофосу, ДДВФ у воді, сировині, | | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |11 |Визначення ФОС при отруєнні бджіл | 26,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |12 |Визначення фталафосу в воді, сировині, продуктах | 46,0 | | |тваринного і рослинного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |13 |Визначення хлорорганічних пестицидів (ГХЦГ, ДДТ, | 57,0 | | |ДДЕ, гептахлору) у кормах, сировині, продуктах | | | |тваринного і рослинного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |14 |Визначення хлорорганічних пестицидів (ГХЦГ, ДДТ, | 66,0 | | |ДДЕ) у кормах, сировині, продуктах тваринного і | | | |рослинного походження МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |15 |Визначення пестицидів синтетичної групи | 33,0 | | |перитроїдів (децису, суміцидину, амбуша, карате) | | | |МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |16 |Визначення пестицидів синтетичної групи | 38,0 | | |перитроїдів (децису, суміцидину, амбуша, карате) | | | |МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |17 |Визначення пестицидів групи карбаматів (ТМТД, | 35,0 | | |цирам, цинеб) колориметричним методом | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |18 |Визначення пестицидів групи карбаматів (ТМТД, | 30,0 | | |ТМТМ) в сировині та продуктах рослинного | | | |походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |19 |Визначення залишкових кількостей 2,4-Д, 2М-4Х в | 36,0 | | |сировині та продуктах тваринного та рослинного | | | |походження МГХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |20 |Визначення нітратів і нітритів у воді, сировині, | 15,0 | | |продуктах тваринного та рослинного походження | | | |колориметричним методом | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |21 |Визначення нітратів у кормах рослинного | 8,0 | | |походження за ГОСТ 13496.19 - 86 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |22 |Визначення кухонної солі в патматеріалі за Мором | 15,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |23 |Визначення кухонної солі в комбікормах за ГОСТ | 15,0 | | |13496.1-96 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |24 |Визначення ртуті в кормах за Полєжаєвим | 34,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |25 |Визначення ртуті в сировині, продуктах тваринного | 34,0 | | |та рослинного походження за ГОСТ 26926-86 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |26 |Визначення токсичних елементів (свинцю, кадмію, | 81,0 | | |міді, цинку) методом атомно-абсорбційної | | | |спектрометрії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |27 |Визначення ціанідів (синильна кислота) | 29,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |28 |Визначення фурадану МТШХ | 39,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |29 |Визначення крисіду в патматеріалі та кормах | 56,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |30 |Визначення зоокумарину в патматеріалі та кормах | 61,0 | | |МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |31 |Визначення глікозидів | 47,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |32 |Визначення кислотного і перекисного числа жиру | 57,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |33 |Визначення уреази | 20,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |34 |Визначення фтору колориметричним методом | 34,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |35 |Визначення миш'яку і фосфіду цинку за | 21,0 | | |Зангер-Блеком | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |36 |Визначення загальної твердості води за ГОСТ | 9,0 | | |4151-72 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |37 |Визначення хлоридів у воді за ГОСТ 4245-72 | 7,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |38 |Визначення сульфатів у воді за ГОСТ 4389-72 | 12,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |39 |Визначення концентрації дезрозчинів | 13,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |40 |Визначення гормонів (естрадіол 17-бета, ДЕС, | 93,0 | | |тестостерон) в сировині, продуктах харчування | | | |тваринного походження МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |41 |Визначення гормонів (естрадіол 17-бета, ДЕС, | 99,0 | | |тестостерон) в сировині, продуктах харчування | | | |тваринного походження МРХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |42 |Визначення миш'яку згідно з ГОСТ 26930 - 86 | 31,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |43 |Визначення олова в консервованих продуктах | 24,0 | | |харчування | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |44 |Визначення нітритів в м'ясопродуктах | 15,0 | | |колориметричним методом | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |45 |Визначення кухонної солі в м'ясопродуктах | 15,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |46 |Визначення кухонної солі в рибопродуктах | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |47 |Визначення кислотності в рибі | 10,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |48 |Визначення кислотності в молоці і молочних | 7,0 | | |продуктах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |49 |Визначення вологи в м'ясопродуктах | 9,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |50 |Визначення гістаміну в рибопродуктах | 57,0 | | |колориметричним методом | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |51 |Визначення летких N-нітрозамінів у харчових | 96,0 | | |продуктах на аналізаторі "Флюорат-02-2М" | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |52 |Визначення карбаміду (колориметричним методом) | 16,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |53 |Визначення динітрофірезола (ДНОК) у воді, | 37,0 | | |картоплі, винограді та яблуках МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |54 |Визначення фостоксину колориметричним методом | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |55 |Визначення фосфаміну (Би-58) | 34,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |56 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 407,0 | | |ІФА при дослідженні 1 зразка | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |57 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 136,0 | | |ІФА при дослідженні 5 зразків | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |58 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 107,0 | | |ІФА при дослідженні 9 зразків | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |59 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 91,0 | | |ІФА при дослідженні 17 зразків | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |60 |Визначення ртуті методом холодної пари | 52,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |61 |Відбір зразків продукції | 8,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 2. Біохімічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Визначення каротину в сироватці крові | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Визначення загального білка в сироватці крові | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Визначення білкових фракцій в сироватці крові | 13,0 | | |нефелометричним методом | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Визначення лужного резерву в сироватці крові | 4,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення загального кальцію в сироватці крові | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення неорганічного фосфору в сироватці | 12,0 | | |крові | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Визначення активності лужної фосфатази в | 13,0 | | |сироватці крові | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Визначення глюкози в безбілковому фільтраті | 12,0 | | |крові | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Визначення неорганічного магнію в безбілковому | 8,0 | | |фільтраті крові | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |10 |Визначення каротиноїдів в жовтках інкубаційних | 5,0 | | |яєць | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |11 |Визначення вітаміну A в біоматеріалі, вітамінних | 35,0 | | |препаратах і кормах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |12 |Визначення вітаміну D в препаратах | 35,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |13 |Визначення вітаміну E в біоматеріалі, вітамінних | 29,0 | | |препаратах і кормах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |14 |Визначення вітаміну B2 в білках інкубаційних | 27,0 | | |яєць | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |15 |Визначення вітаміну B2 в жовтках інкубаційних | 27,0 | | |яєць | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |16 |Визначення вітаміну B1 в кормах | 20,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |17 |Визначення вітаміну B2 в біоматеріалі і кормах | 27,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |18 |Визначення кислотного числа жовтка інкубаційних | 5,0 | | |яєць | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |19 |Визначення заліза в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |20 |Визначення кобальту в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |21 |Визначення марганцю в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |22 |Визначення міді в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |23 |Визначення цинку в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |24 |Визначення молібдену в біоматеріалі і кормах | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |25 |Визначення вологості в кормах | 5,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |26 |Визначення каротину в кормах | 9,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |27 |Визначення сирого протеїну в кормах | 19,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |28 |Визначення кальцію в кормах | 15,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |29 |Визначення фосфору в кормах | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |30 |Визначення сирого жиру в кормах | 15,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |31 |Визначення сирої клітковини в кормах | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |32 |Визначення загальної кислотності в кормах | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |33 |Визначення pH кормів | 5,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |34 |Визначення органічних кислот в кормах | 18,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |35 |Визначення вітаміну K в препаратах | 11,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |36 |Визначення вітаміну B (холін-хлориду) в преміксах | 24,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |37 |Визначення метіоніну в препаратах | 16,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |38 |Визначення обмінної енергії | 4,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 3. Мікологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Визначення токсичності на тетрахіменах, | 39,0 | | |стілоніхіях | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Визначення токсичності на шкірі кролика | 93,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Визначення токсичності на білих мишах (шроти, | 34,0 | | |макуха, дріжджі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Визначення вмісту Т-2 токсину | 65,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення вмісту охратоксину A | 50,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення вмісту патуліну | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Визначення вмісту вомітоксину | 50,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Визначення вмісту стеригматоцистину | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Визначення вмісту зеараленону | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |10 |Визначення вмісту афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в | 60,0 | | |кормах МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |11 |Визначення вмісту афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в | 57,0 | | |сировині та продуктах харчування | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |11/1|Виявлення афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в сировині, | 83,0 | | |продуктах МРХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |12 |Визначення вмісту афлотоксинів M1 в молоці і | 71,0 | | |молочних продуктах МТШХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |12/1|Визначення вмісту афлотоксинів M1 в молоці і | 107,0 | | |молочних продуктах МРХ | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |13 |Дослідження патматеріалу на дерматомікоз | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |14 |Визначення патогенності грибів в патматеріалі | 50,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |15 |Дослідження патматеріалу на аспергільоз | 44,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |16 |Дослідження патматеріалу на аспергільоз | 31,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |17 |Дослідження бджіл на аспергільоз | 44,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |18 |Дослідження на аскосферомікоз | 44,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |19 |Дослідження бджіл на меланоз | 44,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |20 |Дослідження сперми на контамінацію патогенними | 27,0 | | |грибами | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |21 |Дослідження риб на бранхіомікоз | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |22 |Дослідження риб на сапролегніоз | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |23 |Визначення в кормі гігроскопічних пліснявих | 30,0 | | |грибів | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |24 |Визначення сажки в зерні | 32,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |25 |Визначення сажки в комбікормі | 33,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |26 |Визначення ріжків в зерні | 13,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |27 |Визначення ріжків в комбікормі | 23,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| |28 |Метод одночасного виявлення афлотоксину B1, | 95,0 | | |патуліну, Т-2 токсину, Ф-2 (зеараленону), | | | |стеригматоцестину та вомітоксину в різних кормах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |29 |Біопроба на токсичність | 31,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 4. Імунологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Інфекційний епідидиміт РТЗК + РІД | 11,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Паратуберкульоз по РЗК | 18,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Бруцельоз по РЗК (РТЗК) | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Сибірка по РП | 7,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Бруцельоз по РБП | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Дослідження сироваток крові по ІФА | 21,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Лептоспіроз по РМА з 21 зразками | 94,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Лептоспіроз по РМА з 7 зразками | 36,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Дослідження сироваток крові по ІФА на лептоспіроз | 21,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Парувальна неміч по РЗК | 9,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Сап по РЗК | 8,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |ІНАН коней по РДП | 10,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Молоко по КР на бруцельоз | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Бруцельоз по РА | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Лістеріоз по РЗК | 22,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 5. Гематологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Установлення РІД | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Підрахунок кількості лейкоцитів | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Виведення лейкоцитарної формули | 7,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Підрахунок кількості еритроцитів | 4,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення гемоглобіну | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення ШОЕ | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Визначення абсолютної кількості лімфоцитів | 0,4 | | |в 1 куб.см | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Визначення кольорового показника | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Визначення зрушення ядра нейтрофілів вліво | 0,4 | |-------------------------------------------------------------------| | 6. Дослідження на паразитологічні захворювання | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Дослідження річкової риби на опісторхоз | 32,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Дослідження морської риби на анізакідоз | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Дослідження на гельмінтозні захворювання риби | 3,0 | | |(трематодози, цестодози, нематодози, | | | |акантоцефальози) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Дослідження на ектопаразитарні захворювання | 1,5 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Копрологічне на гельмінтози методом флотації (по | 2,0 | | |Котельникову і Хренову) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Копрологічне на гельмінтози методом седиментації | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Копрологічне на гельмінтози комбінованим методом | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Ларвоскопічне на диктіокаульоз спрощеним методом | 1,0 | | |Шильнікова | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Копрологічне на диктіокаульоз вибірковим методом | 1,0 | | |(по Котельникову і Хренову) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Копрологічне на цестодози, нематодози по | 1,0 | | |Фюллеборну | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Копрологічне на цестодози, нематодози методом | 3,0 | | |флотації (по Котельникову і Хренову) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |Мікроскопічне на аранхоентомонози | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Мікроскопічне на телязіоз (без пофарбування | 2,0 | | |мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Копрологічне на балантидіоз методом нативного | 1,0 | | |мазка | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Мікроскопічне на балантидіоз та еймеріоз (без | 5,0 | | |пофарбування мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 16 |Мікроскопічне на варроатоз, браульоз бджіл (без | 4,0 | | |пофарбування мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 17 |Мікроскопічне на нозематоз, акаропідоз, амебіоз | 2,0 | | |бджіл (без пофарбування мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 18 |Мікроскопічне на личинки гельмінтозів у проміжних | 1,0 | | |господарів: молюсків, кліщів, мурашок, мошки (без | | | |пофарбування мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 19 |Біохімічне на личинки гельмінтів у проміжних | 2,0 | | |господарів: молюсків, черв'яків (на онхоцеркоз) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 20 |Мікроскопічне на трихомоноз (з пофарбуванням | 4,0 | | |мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 21 |Культуральне на трихомоноз | 7,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 22 |Мікроскопічне на трихінельоз (без пофарбування | 2,0 | | |мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 23 |Біохімічне на трихінельоз | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 24 |Мікроскопічне на піроплазмідози (з пофарбуванням | 6,0 | | |мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 25 |Мікроскопічне на токсоплазмоз (з пофарбуванням | 6,0 | | |мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 26 |Мікроскопічне на гістомоноз, борреліоз птиці (з | 5,0 | | |пофарбуванням мазків) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 27 |Мікроскопічне (без пофарбування мазків) птиці та | 3,0 | | |кролів на еймеріоз з паталого-анатомічним | | | |розтином | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 28 |Біологічне на токсоплазмоз | 34,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 29 |Дослідження об'єктів з зовнішнього середовища | 8,0 | | |(грунту, гною) на наявність яєць і личинок | | | |гельмінтів | | |-------------------------------------------------------------------| | 7. Радіологічне дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Бета-спектрометричне дослідження на стронцій-90 | 17,0 | | |(прилад Гамма Плюс) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Гамма-спектрометричне дослідження на цезій-137 | 16,0 | | |(прилад АІ-1024) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Радіометричне дослідження на цезій-137 (прилади | 7,0 | | |РУБ-01П6, РУГ-91, РКГ-05П) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Радіологічне дослідження на стронцій-90, | 81,0 | | |цезій-137 радіохімічними методами | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Радіометричне дослідження на приладі "Бета" | 6,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 8. Гістологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Патолого-анатомічний розтин трупа великої тварини | 42,0 | | |(кінь, корова) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Патолого-анатомічний розтин трупа середньої | 31,0 | | |тварини (ДРХ, свині) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патолого-анатомічний розтин трупа дрібної тварини | 23,0 | | |(кури, кролі тощо) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Дослідження ізольованих органів | 18,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Фарбування гематоксиліном та еозином | 99,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Фарбування гематоксиліном і еозином та по | 120,0 | | |Циль-Нільсену (на туберкульоз та паратуберкульоз) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Фарбування гематоксиліном і еозином та по Перлсу | 116,0 | | |(на ІНАН і ІЕМ) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Фарбування гематоксиліном і еозином та суданом | 116,0 | | |III (на жири) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Фарбування гематоксиліном і еозином та Ван-Гізону | 120,0 | | |(на сполучну тканину) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Гістологічне дослідження (фарбування | 101,0 | | |гематоксиліном та еозином (на губчастоподібну | | | |енцефалопатію ВРХ) | | |-------------------------------------------------------------------| | 9. Дослідження по діагностиці захворювань | | бактеріальної етіології | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Сибірка | 72,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Колібактеріоз | 72,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Сальмонельоз | 48,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Туберкульоз | 305,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Диплококові захворювання | 54,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Лістеріоз | 124,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Інфекційний епідидиміт баранів | 209,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Бруцельоз | 219,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Бешиха свиней | 51,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Пастерельоз | 47,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Правець | 58,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |Брадзот | 89,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Ботулізм | 58,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Європейський гнилець бджіл | 26,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Кампілобактеріоз | 24,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 16 |Дизентерія свиней | 4,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 17 |Респіраторний мікоплазмоз птиці | 58,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 18 |Лептоспіроз | 79,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 19 |Чутливість культур до антибіотиків | 35,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 10. Бактеріологічне дослідження консервів | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних і | 43,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів) в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Staph. aureus | 29,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Bac. cereus | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Мезофільні сульфітредукуючі клостридії | 12,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |ТАФАМ | 23,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Термофільні анаеробні мікроорганізми | 13,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Ботуліністичні токсини | 44,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Виявлення збудника ботулізму | 35,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Clostridium perfingens | 25,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Молочнокислі бактерії | 53,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 45,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 11. Дослідження борошна кормового тваринного | | походження та комбікормів | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Загальна бакзабрудненість тис. мікробних тіл, | 17,0 | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Ентеропатогенні штами кишкової палички (E. coli) | 33,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Сальмонели | 46,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Токсиноутвірні анаероби | 33,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12. Дослідження сировини, продукції тваринного походження | |-------------------------------------------------------------------| | 12.1. Молочні продукти | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 18,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 21,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 33,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Staph. aureus, КУО в 1 г | 19,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.2. Вироби кулінарні і напівфабрикати з рубленого м'яса | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 8,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 18,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Staph. aureus | 19,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.3. Вироби ковбасні і продукти з м'яса | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 8,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 19,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 48,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Коагулазопозитивні стафілококи | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Сульфітредукуючі клостридії | 25,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Proteus | 21,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.4. Дослідження замороженого м'яса | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 17,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 20,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 50,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.5. Дослідження яєць | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Дослідження яєць на сальмонельоз | 24,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.6. Дослідження яєчного порошку | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 17,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 12,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 46,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Staph. aureus | 24,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Proteus | 21,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.7. М'ясо від вимушено забитих тварин | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Сибірка та сальмонельоз | 54,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Виявлення бактерій бешихи, лістеріоза і | 36,0 | | |пастерельоза | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Виявлення бактерій кокової групи (стафілококів, | 18,0 | | |стрептококів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |БГКП (колі-форми) | 39,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Proteus | 12,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.8. Дослідження риби і морських безхребетних | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних та | 17,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 42,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |БГКП (колі-форми) | 45,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Proteus | 17,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Staph. aureus | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Сульфітредукуючі мезофільні клостридії | 24,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.9. Санітарно-бактеріологічне дослідження тушок птиці | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Сальмонельоз | 60,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.10. М'ясо птиці, субпродукти і напівфабрикати птиці | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних і | 20,0 | | |факультативно-анаеробних мікроорганізмів), КУО | | | |в 1 г | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |БГКП (колі-форми) | 19,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 37,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Staph. aureus | 23,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення лістерій | 58,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення сульфітредукуючих клостридій | 10,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.11. Інші дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Європейський гнилець бджіл | 27,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Якість пастеризації молока та відвійок | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Загальне бакзабруднення, колі-титр, анаероби, | 24,0 | | |псевдомоноз сперми | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Бактеріологічний контроль якості дезінфекції по | 16,0 | | |стафілококу | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Контроль якості заключної дезінфекції при | 10,0 | | |туберкульозі по виділенню стафілокока і | | | |мікобактерій | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Дослідження якості дезінфекції по кишковій | 13,0 | | |паличці | | |-------------------------------------------------------------------| | 12.12. Дослідження води, яка використовується в тваринництві | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Визначення загальної кількості бактерій | 20,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Визначення бактерій групи кишкової палички | 36,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 12.13. Санітарні дослідження змивів з молочного обладнання | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Виділення бактерій з роду Сальмонел | 33,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Бактеріологічний контроль стерильності середовищ | 47,0 | |-------------------------------------------------------------------| | 13. Вірусологічні дослідження | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Дослідження патматеріалу на ящур в РЗК | 530,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Дослідження сироваток крові на ентеровірусний | 127,0 | | |гастроентерит свиней в РН на культурі клітин | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Дослідження патматеріалу на ІРТ ВРХ на культурі | 177,0 | | |клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Дослідження сперми на ІРТ на культурі клітин (3 | 177,0 | | |пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Дослідження патматеріалу на хворобу Тешена на | 145,0 | | |культурі клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Дослідження патматеріалу на ентеровірусну | 117,0 | | |пневмонію свиней на культурі клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Дослідження патматеріалу на ентеровірусний | 141,0 | | |гастроентерит свиней на культурі клітин (3 | | | |пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Дослідження патматеріалу на ТГС на культурі | 140,0 | | |клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Дослідження по визначенню біологічної | 87,0 | | |ефективності вакцини "Ла-Сота" | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Дослідження сироваток крові на напруження | 58,0 | | |імунітету проти Ньюкаслської хвороби (25 проб, | | | |РЗГА) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Дослідження на сказ при розтині черепа і | 40,0 | | |виготовлені мазків | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |Дослідження сироваток крові на ТГЕС на культурі | 59,0 | | |клітин в РН | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Дослідження сироваток крові на ПГ-3 на культурі | 47,0 | | |клітин в РН | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Дослідження сироваток крові на ІРТ на культурі | 59,0 | | |клітин в РН | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Дослідження сироваток крові птиці на грип (з 13 | 42,0 | | |антигенами) в РЗГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 16 |Дослідження сироваток крові коней на грип | 19,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 17 |Дослідження на сказ (біопроба) | 107,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 18 |Дослідження патматеріалу на хворобу Ауескі | 102,0 | | |біопроба на 2-х кролях) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 19 |Дослідження на віспу птиці (світлова | 14,0 | | |мікроскопія) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 20 |Дослідження на хламідіоз методом світлової | 13,0 | | |мікроскопії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 21 |Дослідження на рикетсіозний кератокон'юнктивіт | 13,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 22 |Дослідження на чуму м'ясоїдних методом світлової | 12,0 | | |мікроскопії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 23 |Дослідження патматеріалу на везикулярний | 13,0 | | |стоматит, везикулярну екзантему, везикулярну | | | |хворобу свиней у РЗК (експрес-метод) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 24 |Дослідження сироваток крові на ентеровірусний | 74,0 | | |гастроентерит свиней по РЗК | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 25 |Дослідження патматеріалу на ПГ-3 на культурі | 125,0 | | |клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 26 |Дослідження патматеріалу на респіраторно- | 125,0 | | |синцитиальну інфекцію на культурі клітин | | | |(3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 27 |Дослідження патматеріалу на ротавірусну інфекцію | 135,0 | | |на культурі клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 28 |Дослідження патматеріалу на аденовірусну інфекцію | 125,0 | | |на культурі клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 29 |Дослідження патматеріалу на вірусну діарею | 92,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 30 |Дослідження патматеріалу на коронавірусну | 135,0 | | |інфекцію ВРХ на культурі клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 31 |Дослідження на ринопневмонію коней на культурі | 125,0 | | |клітин (3 пасажі) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 32 |Дослідження патматеріалу на ІЛТ (з використанням | 95,0 | | |курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 33 |Дослідження патматеріалу на Ньюкаслську хворобу | 131,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 34 |Дослідження патматеріалу на хворобу Гамборо (з | 54,0 | | |використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 35 |Дослідження патматеріалу на СЗН-76 (з | 155,0 | | |використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 36 |Дослідження патматеріалу на інфекційний бронхіт | 167,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 37 |Дослідження патматеріалу на реовірусну інфекцію | 95,0 | | |птахів (з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 38 |Дослідження патматеріалу на віспу птахів | 96,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 39 |Дослідження патматеріалу на хворобу Марека | 96,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 40 |Дослідження патматеріалу на грип птахів | 54,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 41 |Дослідження патматеріалу на вірусний ентерит | 54,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 42 |Дослідження патматеріалу на гепатит качок | 54,0 | | |(з використанням курячих ембріонів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 43 |Дослідження патматеріалу на хламідіоз (3 пасажі | 265,0 | | |на курячих ембріонах та білих мишах) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 44 |Дослідження патматеріалу на віспу птиці (біопроба | 89,0 | | |на 2-х курчатах 3 - 4-місячного віку) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 45 |Дослідження патматеріалу на хламідіоз по | 78,0 | | |люмінесцентній мікроскопії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 46 |Дослідження патматеріалу на сказ по | 108,0 | | |люмінесцентній мікроскопії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 47 |Дослідження патматеріалу на віспу по | 18,0 | | |люмінесцентній мікроскопії | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 48 |Дослідження патматеріалу на вірусну діарею по МФА | 39,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 49 |Дослідження патматеріалу на ІРТ ВРХ по МФА | 91,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 50 |Дослідження сироваток крові на хламідіоз по РЗК | 22,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 51 |Дослідження сироваток крові на рикетсіозний | 22,0 | | |кератокон'юнктивіт по РЗК | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 52 |Дослідження сироваток крові на респіраторно- | 28,0 | | |синцитиальну інфекцію по РЗК | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 53 |Дослідження патматеріалу на вірусну діарею по РЗК | 28,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 54 |Дослідження на коронавірусну інфекцію (сироватка | 16,0 | | |крові в РЗГА) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 55 |Дослідження на ротавірусну інфекцію (сироватка | 16,0 | | |крові в РЗГА) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 56 |Дослідження сироваток крові на парагрип-3 ВРХ в | 14,0 | | |РЗГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 57 |Дослідження сироваток крові на парвовірусну | 14,0 | | |інфекцію свиней в РЗГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 58 |Дослідження сироваток крові ВРХ на ІРТ у РА | 9,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 59 |Дослідження сироваток крові птиці на хворобу | 6,0 | | |Гамборо у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 60 |Дослідження сироваток крові птиці на ІЛТ у РНГА | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 61 |Дослідження сироваток крові на інфекційний | 2,0 | | |бронхіт у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 62 |Дослідження сироваток крові птиці на аденовірусну | 6,0 | | |інфекцію у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 63 |Дослідження сироваток крові реовірусної інфекції | 6,0 | | |у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 64 |Дослідження сироваток крові СЗН-76 у РНГА | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 65 |Дослідження сироваток крові на хворобу Марека у | 6,0 | | |РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 66 |Дослідження сироваток крові на інфекційний | 11,0 | | |енцефаломієліт птиці у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 67 |Дослідження сироваток крові на віспу птиці у | 11,0 | | |РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 68 |Дослідження сироваток крові на інфекційну анемію | 11,0 | | |птиці у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 69 |Дослідження сироваток крові на вірусний ентерит | 58,0 | | |гусей у РНГА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 70 |Дослідження по ІФА на ІЛТ птиці | 22,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 71 |Дослідження по ІФА на хворобу Ауески | 31,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 72 |Дослідження по ІФА на чуму м'ясоїдних | 29,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 73 |Дослідження по ІФА на ЕВГЕС | 49,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 74 |Дослідження по ІФА на ТГЕС | 49,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 75 |Дослідження по ІФА на КЧС | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 76 |Дослідження по ІФА на хворобу Тешена | 49,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 77 |Дослідження сироваток крові на хворобу Тешена в | 93,0 | | |РН на культурі клітин | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 78 |Дослідження сироваток крові на ентеровірусну | 64,0 | | |пневмонію свиней в РН на культурі клітин | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 79 |Дослідження на сказ по світловій мікроскопії | 11,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 80 |Дослідження сироваток крові на хв. Ауески по РНГА | 16,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 81 |Дослідження сироваток крові на ТГЕС по РНГА | 16,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 82 |Дослідження сироваток крові на ІРТ по РНГА | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 83 |Дослідження сироваток крові на хламідіоз по РНГА | 6,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 84 |Дослідження на парвовірусний ентерит собак, | 44,0 | | |панлейкопенію котів, ентерит норок методом ІФА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 85 |Дослідження на чуму м'ясоїдних по РНГА | 14,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 86 |Дослідження на виявлення збудника хламідіозу | 75,0 | | |методом ПЛР | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 87 |Дослідження сироватки крові на інф. бронхіт, | 22,0 | | |реовірусну інф., хв. Гамборо методом ІФА | | | |(Biochek) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 88 |Дослідження сироватки крові на СЗН-76 в ІФА | 24,0 | | |(Biochek) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 89 |Дослідження сироватки крові на мікоплазмоз по ІФА | 20,0 | | |(Biochek) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 90 |Дослідження сироватки крові на ІЛТ по ІФА | 32,0 | | |(Biochek) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 91 |Дослідження сироватки крові на інф. | 31,0 | | |енцефаломієліт по ІФА (Biochek) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 92 |Дослідження сироваток крові на ІРТ по ІФА | 67,0 | | |(Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 93 |Дослідження сироватки крові на вірусну діарею по | 61,0 | | |ІФА (Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 94 |Дослідження патматеріалу на вірусну діарею по ІФА | 37,0 | | |(Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 95 |Дослідження сироватки крові на РСІ по ІФА | 61,0 | | |(Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 96 |Дослідження патматеріалу від ВРХ по ІФА | 6,0 | | |"Респіраторний скринінг", "Скринінг патології | | | |відтворення, травлення" (Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 97 |Дослідження сироваток крові свиней на | 61,0 | | |парвовірусну інфекцію по ІФА (Cypress | | | |diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 98 |Дослідження патматеріалу на хламідіоз по ІФА | 74,0 | | |(Sanofi) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 99 |Дослідження сироваток крові на везикулярну | 61,0 | | |хворобу свиней по ІФА (Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |100 |Дослідження сироваток крові на КЧС по ІФА | 61,0 | | |(Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |101 |Дослідження сироваток крові ВРХ на хламідіоз по | 6,0 | | |ІФА (Cypress diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |102 |Дослідження патматеріалу на КЧС по ІФА (Cypress | 6,0 | | |diagnostics) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |103 |Дослідження сироваток крові коней на вірусну | 163,0 | | |ринопневмонію по ІФА | | |----+--------------------------------------------------+-----------| |104 |Дослідження сироваток крові коней на вірусний | 163,0 | | |артеріїт коней по ІФА | | |-------------------------------------------------------------------| | 14. Дослідження з ветеринарно-санітарної експертизи | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Визначення залишкової кількості пеніциліну в | 45,0 | | |харчових продуктах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Визначення залишкової кількості стрептоміцину в | 45,0 | | |харчових продуктах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Визначення залишкової кількості тетрацикліну в | 45,0 | | |харчових продуктах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Визначення залишкової кількості антибіотиків, | 20,0 | | |сульфаніламідних препаратів в харчових продуктах | | | |за допомогою дельвотесту | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Визначення залишкової кількості цинкбацитрацину в | 38,0 | | |м'ясі | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 6 |Визначення залишкової кількості грізіну в м'ясі | 98,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в | 61,0 | | |харчових продуктах | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Визначення залишкової кількості стрептоміцину в | 97,0 | | |меді | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Визначення залишкової кількості неоміцину в меді | 97,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Визначення залишкової кількості еритроміцину в | 97,0 | | |меді | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Визначення залишкової кількості хлортетрацикліну | 97,0 | | |в меді | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |Визначення діастазного числа меду на ФЕК | 15,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Визначення загальної кислотності | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Визначення діастазного числа | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Визначення інвертованого цукру | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 16 |Визначення гранично допустимого вмісту | 2,0 | | |інвертованого цукру | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 17 |Визначення домішку штучно інвертованого цукру | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 18 |Визначення сахарози | 2,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 19 |Визначення бурякової (цукрової) патоки | 9,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 20 |Визначення домішки крохмальної патоки | 3,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 21 |Визначення крохмалю та борошна | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 22 |Визначення домішки желатину | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 23 |Визначення падевого меду | 1,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 24 |Визначення вмісту нітратів у рослинницькій | 1,0 | | |продукції на АІ 123 (хрестоцвіті) | | |-------------------------------------------------------------------| | 15. Організація та проведення робіт при акредитації державних | | лабораторій ветмедицини | |-------------------------------------------------------------------| | 1 |Розгляд заявок на акредитацію, підготовка зразків | 9,0 | | |форм документів та консультація по їх заповненню. | | | |Контроль комплектності та правильності оформлення | | | |поданих матеріалів. Перевірка наявності поданих | | | |документів згідно з ПМУ 18-2000 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 2 |Оформлення договору | 11,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 3 |Розробка пропозицій щодо складу комісії для | 40,0 | | |проведення перевірки (узгодження кандидатур у | | | |комісію з керівниками підрозділів та сторонніх | | | |організацій, підготовка проекту наказу, | | | |підготовка супроводжувальних листів) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 4 |Експертиза Положення про лабораторію | 23,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 5 |Проведення наради з членами комісії та розподіл | 23,0 | | |обов'язків | | |----+--------------------------------------------------+-----------|| 6 |Експертиза Паспорта лабораторії, в т. ч.: відбір | 23,0 | | |нормативних документів, необхідних для проведення | | | |експертизи (ГОСТ, ДСТУ, ТУ та ін.) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 7 |Аналіз відповідності інформації, що приведена в | 23,0 | | |Паспорті, вимогам ПМУ 18-2000 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 8 |Перевірка достатності випробувального | 147,0 | | |устаткування та засобів вимірювальної техніки, | | | |аналізу їх технічних характеристик, оцінка | | | |придатності їх для проведення вимірювань в | | | |заявленому переліку груп об'єктів, аналізу (на | | | |кожну методику, передбачену НД, -70 хв.) для | | | |державної лабораторії ветсанекспертизи - 22 метод | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 9 |Перевірка достатності випробувального | 442,0 | | |устаткування та засобів вимірювальної техніки, | | | |аналізу їх технічних характеристик, оцінка | | | |придатності їх для проведення вимірювань в | | | |заявленому переліку груп об'єктів, аналізу (на | | | |кожну методику, передбачену НД, - 70 хв.) для | | | |районної державної лабораторії ветмедицини - 66 | | | |метод | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 10 |Перевірка достатності випробувального | 938,0 | | |устаткування та засобів вимірювальної техніки, | | | |аналізу їх технічних характеристик, оцінка | | | |придатності їх для проведення вимірювань в | | | |заявленому переліку груп об'єктів, аналізу (на | | | |кожну методику, передбачену НД, - 70 хв.) для | | | |обласної державної лабораторії ветмедицини - 140 | | | |метод | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 11 |Перевірка правильності вибору методик виконання | 105,0 | | |вимірювань відповідності їх діючим нормативним | | | |документам, підготовка пропозицій по їх | | | |корегуванню (за необхідністю), на кожну методику, | | | |передбачену НД, - 50 хв., для державної | | | |лабораторії ветсанекспертизи (22 метод) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 12 |Перевірка правильності вибору методик виконання | 316,0 | | |вимірювань відповідності їх діючим нормативним | | | |документам, підготовка пропозицій по їх | | | |корегуванню (за необхідністю), на кожну методику, | | | |передбачену НД, - 50 хв., для районної державної | | | |лабораторії ветмедицини (66 метод) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 13 |Перевірка правильності вибору методик виконання | 670,0 | | |вимірювань відповідності їх діючим нормативним | | | |документам, підготовка пропозицій по їх | | | |корегуванню (за необхідністю), на кожну методику, | | | |передбачену НД, - 50 хв., для обласної державної | | | |лабораторії ветмедицини (140 метод) | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 14 |Експертиза правильності заповнення Паспорта | 17,0 | | |лабораторії по обліку нормативної документації за | | | |стандартними зразками, що виконуються | | | |лабораторією (контрольні зразки), засобів | | | |вимірювань та випробувального обладнання | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 15 |Перевірка відповідності наведеної у Паспорті | 11,0 | | |інформації про забезпеченість лабораторії | | | |кваліфікованими спеціалістами-вимірювачами, а | | | |також виробничими площами | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 16 |Експертиза документації на системному | 23,0 | | |забезпеченні якості (настанова з якості) з | | | |урахуванням забезпечення виконання вимог | | | |ПМУ 18-2000 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 17 |Підготовка експертного висновку | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 18 |Консультації та методична допомога представнику | 80,0 | | |заявника по усуненню недоліків, виявлених під час | | | |експертизи комплекту документів, та приведення їх | | | |у відповідність вимогам ПМУ 18-2000 | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 19 |Атестація лабораторії | 40,0 | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 20 |Підготовка, узгодження та затвердження програми | 40,0 | | |експериментальної перевірки якості виконуваного | | | |лабораторного аналізу, вимірювань | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 21 |Перевірка стану засобів вимірювань та випробувань | 23,0 | | |на наявність на них діючих тавр та свідоцтв, | | | |графіків повірки, засобів безпеки техніки | | | |виконання робіт згідно з нормативною | | | |документацією | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 22 |Експериментальна перевірка якості виконуваних | 29,0 | | |аналізів і вимірювань, що виконувались, для | | | |державної лабораторії ветсанекспертизи | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 23 |Експериментальна перевірка якості виконуваних | 40,0 | | |аналізів і вимірювань, що виконувались, для | | | |районної державної лабораторії ветмедицини | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 24 |Експериментальна перевірка якості виконуваних | 121,0 | | |аналізів і вимірювань, що виконувались, для | | | |обласної державної лабораторії ветмедицини | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 25 |Перевірка відповідності лабораторії критеріям | 40,0 | | |акредитації, а також відповідність поданої | | | |інформації фактичному стану | | |----+--------------------------------------------------+-----------| | 26 |Складання та оформлення акта атестації | 40,0 | | |вимірювальної лабораторії, виписка атестата | | | |акредитації та галузі акредитації лабораторії | | | |ветмедицини | | ---------------------------------------------------------------------

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: