open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/27426/16-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 червня 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю сторін кримінального провадження: слідчого ОСОБА_3 , адвокатів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві провадження за клопотаннями старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління НП України ОСОБА_3 про арешт тимчасового вилученого майна в порядку забезпечення заходів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12015000000000114 від 11.03.2015, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України,

В С Т А Н О В И В :

07.06.2016 старший слідчий в ОВС Головного слідчого управління НП України ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва з клопотаннями, погодженими з прокурором, про арешт тимчасового вилученого майна в порядку забезпечення заходів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12015000000000114 від 11.03.2015, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 08.06.2016 клопотання слідчого об`єднанні в одне провадження під реєстраційний номером № 757/27426/16-к.

Клопотання органу досудового розслідування про арешт тимчасово вилученого майна обґрунтовані наступними обставинами та підставами.

Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні № 12015000000000114 від 11.03.2015 за фактами привласнення державних коштів службовими особами компанії «ВС Енерджі Інтернешнл Україна» та інших підконтрольних їм підприємств, шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що службовими особами ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» (фактичні власники громадяни Росії ОСОБА_7 та ОСОБА_8 ) та підконтрольних їм суб`єктів підприємницької діяльності, а саме: ПАТ «Київобленерго», ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Закарпаттяобленерго», ПАТ «Кіровоградобленерго», ПАТ «Одесаобленерго», ПАТ «Херсонобленерго», ПАТ «Рівнеобленерго», ПАТ «Чернівціобленерго», ПАТ «Хмельницькобленерго» здійснюється розкрадання бюджетних коштів шляхом вилученням частини власного капіталу на користь інших ліцензіатів та підприємств підрядників для безоплатної компенсації витрат, понесених обленерго по забезпеченню діяльності на ринку електроенергетики, у ході формування та виконання інвестиційної програми.

Так, відповідно до порядку формування інвестиційної програми ліцензіатів з передачі та постачання електроенергії, затвердженої постановою НКРЕ № 1627 від 13.12.2012 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 02.01.2013 за № 20/22552, інвестиційна програма це план (комплекс зобов`язань на конкретний період, джерела фінансування, графіки виконання) використання коштів (капіталовкладень) та витрат у структурі тарифів на передачу і постачання електроенергії за регульованим тарифом для підвищення рівня надійності основних фондів ліцензіатів (обленерго).

Ліцензіат зобов`язаний використовувати кошти, визначені як джерело фінансування інвестиційної програми, виключно на її виконання відповідно до графіків, визначених цією програмою.

Службові особи ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» та підконтрольних їм обласних енергогенеруючих компаній з метою зміни структури обґрунтованих витрат ліцензіата (операційних витрат та витрат з прибутку) на здійснення ліцензованої діяльності, що групуються за економічними елементами і на основі яких в наступному розраховуються та затверджуються тарифи, при складанні відповідних інвестиційних програм, зазначаються недостовірні дані щодо зобов`язань підприємств ліцензіатів із заниженням технологічних та понаднормових витрат електричної енергії за результатом реалізації інвестиційної програми.

За вказівками службових осіб ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», підприємства-ліцензіати надають неправдиву інформацію щодо обсягів необхідних інвестицій, виходячи з технічного стану основних фондів та інших активів ліцензіата.

При цьому, під час проведення конкурсних торгів, в рамках виконання відповідних інвестиційних програм на впровадження заходів зі зниження витрат електричної енергії та проведення будівельних робіт і переоснащення підприємств, вищевказаними службовими особами створюються штучні умови для перемоги афілійованих суб`єктів господарської діяльності, що в подальшому призводить до придбання товарів та послуг за завищеними цінами та неналежної якості.

Так, використовуючи низку підрядних підприємств, до актів виконаних робіт вносились відомості, що фактично не відповідали стану виконання робіт та надання послуг, а саме: ТОВ «Фірма «Релеекспорт», ВГФ «СПМК-516 ЛТД», ТОВ «Торговий дім Одеського кабельного заводу «Одесакабель», ТОВ «НІК-Електроніка», ТОВ «Елмер», ПАТ «Електро», ТОВ «Одеська мехколона № 10», ТОВ «ПЕК», ТОВ «ТКБР Стріла», ТОВ «Електра», ТОВ «Техкомплект», ТОВ «Релеекспорт», ПП «Тювик», ПП «Елко», ПП «Техкомплект», ТОВ «ЧЕСМ», ТОВ «НІК», ПП «Альянс-Маркет», ТОВ «АККУ-Енерго», ТОВ «Еней-Пласт», ТОВ «Закарпатенергокомплект», ТОВ «Елітар», ПП «Електра», ТДВ «Білгород-Дністровська Механізована Колона № 26», ТОВ «-Українська Енергетична Компанія-», ТОВ «НІК-Електроніка», ТОВ «Житомиренергобуд», ТОВ «СД Енергопласт», ПП «Промелектромонтаж», ТОВ «Елмер», ТОВ «БК «Укрбудсервіс», ПП «Акра Голд», ТОВ «Комплекселектромонтаж», ТОВ «Укрспецбуд1», ТОВ «Електро-Буд», ТОВ «Техресурс-1», ТОВ «БК «Технорембуд», ТОВ «Еллін», ТОВ «Вектор-Капітал», ТОВ «Енергомережі», ТОВ «Профі-Лайт», ТОВ «Електрік Груп», ТОВ «ЕК «Система», ТОВ «Укрспецтехніка-57», ТОВ «Енергобуд-СПМ», ПП «Ферумбуденерго», ТОВ «Кем Сервіс», ТОВ «Мережі та Системи» надавали послуги за завищеними цінами та фактично не виконували частину робіт, які в подальшому відображалися у формах КБ-2В та КБ-3.

Частину грошових коштів, вказані підприємства перераховували за удаваними правочинами на розрахункові рахунки підприємств з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «ЕКСТЕ», ТОВ «Рестрой», ТОВ «Торгівельно-будівельна компанія «Буделектрокабель», ТОВ «КЕТЗ», ТОВ «Промсервіс компані», ТОВ «Маркосс», ТОВ «ТК «Київська брама», ТОВ «Санпромінвест», для переведення у готівку, виведення з документального обігу та розподілення між учасниками протиправного механізму.

Вказаний механізм, в свою чергу, дозволяє змінювати структуру обґрунтованих витрат ліцензіата на основі яких розраховуються та затверджуються тарифи на передачу і постачання електричної енергії.

Також, у вище вказаній протиправній діяльності можуть бути задіяні інші підконтрольні службовим особам ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» підприємства, а саме: ТОВ «Східно-європейська готельна компанія», ТОВ «Севастопольська генеруюча компанія», ПАТ «Українська інноваційно-фінансова компанія», ТОВ «Українська інноваційно-фінансова компанія», ТОВ «НАК ПЛЮС», ТОВ «Енергобудпроект-3», ТОВ «Енергобудпроект-1», ТОВ «Перспективні Інвестиційні Програми», ТОВ «Інженерні мережі», ТОВ «Служба технічного контролю», ТОВ «ФК-ЗБЕРІГАЧ», ТОВ «Прем`єр-Гольф-Клуб», ТОВ «Компанія з управління активами «Реноме-2008», ТОВ «Венчурні Інвестиційні Проекти», ДП «ЛД-Україна», ТОВ «ОЛСТАР ХОСПІТЕЛІТІ ГРУП (ЮНІОН)», ТОВ «Незалежна Інвестиційна Агенція», ТОВ «Нова Фінансова Компанія», ТОВ «Паритет-П», ТОВ «СЛУЖБА ТЕХНІЧНОГО КОНТРОЛЮ», ТОВ «УІФК-Волинь», ТОВ «Центр Управління Проектами Буча», ТОВ «Нова Фінансова Компанія», ТОВ «Інвестконцептгруп», ТОВ «Охоронна Фірма «ЕСКАЛАДА», ТОВ «Інвест Брок», ТОВ «Ірпінь-Бупроект-Плюс», ТОВ «Будінвест ЛД», ПАТ «Готель «Ореанда», ПАТ «Готель «Прем`єр Палац», ТОВ «Готельний комплекс «РУСЬ», ТОВ «Мунлайт ІСТ», ТОВ «Реноме Енерголайн», ПАТ «Південна Генеруюча Компанія», ПП «Індастрі-2007», ТОВ «ЕНЕРГО-ТРЕЙД», ТОВ «Комплектенергопоставка», ТОВ «Енергокомплект», ТОВ «Перший Адміністратор Пенсійного Фонду», ТОВ «Універсальна Стратегія Розвитку», ТОВ «НАК ПЛЮС», ТОВ «КАРБОН МЕНЕДЖМЕНТ», «Всеукраїнське об`єднання організацій роботодавців у галузі електроенергетики», ТОВ «Будівельна фірма «КОНТУР-М», ПАТ «Закритий Недиверсифікований Венчурний Корпоративний Інвестиційний Фонд «Енергетичний», ТОВ «ЗПІ ІНТЕРНЕШЕНЛ (ЮКРЕЙН) ЛІМІТЕД».

03.06.2016 у кримінальному провадженні проведено обшук за місцем розташування ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А, в ході якого вилучено документи та печатки юридичних осіб, право на вилучення яких не надано ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_9 від 23.05.2016.

Окрім того, до вчинення вищевказаного кримінального правопорушення може бути причетний президент ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» ОСОБА_10 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 , кадастровий номер земельної ділянки 3220882600:04:002:0342, а також віце-президент по енергетичному бізнесу ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» ОСОБА_11 , який проживає в приватному будинку, розташованому на земельних ділянках з кадастровими номерами: 3221884000:37:047:0306, 3221884000:37:047:0305, 3221884000:37:047:0304 садового товариства «Глядин», Лебедівської сільської ради Вишгородського району Київської області.

03.06.2016 проведено обшук за адресою: житловий будинок АДРЕСА_2 , в якому мешкає ОСОБА_10 , в ході якого вилучено кошти в сумі 200 000 доларів США.

В цей же день, 03.06.2016, проведено обшук в приватному будинку, розташованому на земельних ділянках з кадастровими номерами: 3221884000:37:047:0306, 221884000:37:047:0305, 3221884000:37:047:0304 садового товариства «Глядин», Лебедівської сільської ради Вишгородського району Київської області, в ході якого вилучено кошти в сумі 111 500 доларів США, 7 850 Євро, 362 400 гривень та 1 856 900 Білоруських рублів.

На цей час є достатні підстави вважати, що вилучені у ОСОБА_11 та ОСОБА_10 кошти є предметом кримінального правопорушення, одержані внаслідок його вчинення та/або є доходами від нього.

Посилаючись на вищевказані обставини та положення ст. ст. 98, 167, 170, 171 КПК України, слідчий просить, з метою збереження речових доказів, конфіскація майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи, а також відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, накласти арешт на майно вилучене під час проведення обшуків 03.06.2016 за місцем проживання ОСОБА_11 та ОСОБА_10 , а також за місцем розташування ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А.

Заслухавши пояснення слідчого в обґрунтування клопотань, адвокатів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , які просили відмовити в їх задоволенні, надавши в обґрунтування своєї процесуальної позиції захисту письмові заперечення, вивчивши клопотання та дослідивши долучені до них матеріали кримінального провадження, матеріали долучені адвокатами, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Судовим розглядом встановлено, що ухвалами слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 23.06.2016 надано дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_10 , за місцем проживання ОСОБА_11 , а також за місцем розташування ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А з метою виявлення та вилучення документів, які можуть свідчити про незаконне заволодіння державними коштами, зокрема щодо взаємовідносин ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», ПАТ «Київобленерго», ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Закарпаттяобленерго», ПАТ «Кіровоградобленерго», ПАТ «Одесаобленерго», ПАТ «Херсонобленерго», ПАТ «Рівнеобленерго», ПАТ «Чернівціобленерго», ПАТ «Хмельницькобленерго», ТОВ «Фірма «Релеекспорт», ВГФ «СПМК-516 ЛТД», ТОВ «Торговий дім Одеського кабельного заводу «Одесакабель», ТОВ «НІК-Електроніка», ТОВ «Елмер», ПАТ «Електро», ТОВ «Одеська мехколона № 10», ТОВ «ПЕК», ТОВ «ТКБР Стріла», ТОВ «Електра», ТОВ «Техкомплект», ТОВ «Релеекспорт», ПП «Тювик», ПП «Елко», ПП «Техкомплект», ТОВ «ЧЕСМ», ТОВ «НІК», ПП «Альянс-Маркет», ТОВ «АККУ-Енерго», ТОВ «Еней-Пласт», ТОВ «Закарпатенергокомплект», ТОВ «Елітар», ПП «Електра», ТДВ «Білгород-Дністровська Механізована Колона № 26», ТОВ «-Українська Енергетична Компанія-», ТОВ «НІК-Електроніка», ТОВ «Житомиренергобуд», ТОВ «СД Енергопласт», ПП «Промелектромонтаж», ТОВ «Елмер», ТОВ «БК «Укрбудсервіс», ПП «Акра Голд», ТОВ «Комплекселектромонтаж», ТОВ «Укрспецбуд1», ТОВ «Електро-Буд», ТОВ «Техресурс-1», ТОВ «БК «Технорембуд», ТОВ «Еллін», ТОВ «Вектор-Капітал», ТОВ «Енергомережі», ТОВ «Профі-Лайт», ТОВ «Електрік Груп», ТОВ «ЕК «Система», ТОВ «Укрспецтехніка-57», ТОВ «Енергобуд-СПМ», ПП «Ферумбуденерго», ТОВ «Кем Сервіс», ТОВ «Мережі та Системи» ТОВ «ЕКСТЕ», ТОВ «Рестрой», ТОВ «Торгівельно-будівельна компанія «Буделектрокабель», ТОВ «КЕТЗ», ТОВ «Промсервіс компані», ТОВ «Маркосс», ТОВ «ТК «Київська брама», ТОВ «Санпромінвест», ТОВ «Східно-європейська готельна компанія», ТОВ «Севастопольська генеруюча компанія», ПАТ «Українська інноваційно-фінансова компанія», ТОВ «Українська інноваційно-фінансова компанія», ТОВ «НАК ПЛЮС», ТОВ «Енергобудпроект-3», ТОВ «Енергобудпроект-1», ТОВ «Перспективні Інвестиційні Програми», ТОВ «Інженерні мережі», ТОВ «Служба технічного контролю», ТОВ «ФК-ЗБЕРІГАЧ», ТОВ «Прем`єр-Гольф-Клуб», ТОВ «Компанія з управління активами «Реноме-2008», ТОВ «Венчурні Інвестиційні Проекти», ДП «ЛД-Україна», ТОВ «ОЛСТАР ХОСПІТЕЛІТІ ГРУП (ЮНІОН)», ТОВ «Незалежна Інвестиційна Агенція», ТОВ «Нова Фінансова Компанія», ТОВ «Паритет-П», ТОВ «СЛУЖБА ТЕХНІЧНОГО КОНТРОЛЮ», ТОВ «УІФК-Волинь», ТОВ «Центр Управління Проектами Буча», ТОВ «Нова Фінансова Компанія», ТОВ «Інвестконцептгруп», ТОВ «Охоронна Фірма «ЕСКАЛАДА», ТОВ «Інвест Брок», ТОВ «Ірпінь-Бупроект-Плюс», ТОВ «Будінвест ЛД», ПАТ «Готель «Ореанда», ПАТ «Готель «Прем`єр Палац», ТОВ «Готельний комплекс «РУСЬ», ТОВ «Мунлайт ІСТ», ТОВ «Реноме Енерголайн», ПАТ «Південна Генеруюча Компанія», ПП «Індастрі-2007», ТОВ «ЕНЕРГО-ТРЕЙД», ТОВ «Комплектенергопоставка», ТОВ «Енергокомплект», ТОВ «Перший Адміністратор Пенсійного Фонду», ТОВ «Універсальна Стратегія Розвитку», ТОВ «НАК ПЛЮС», ТОВ «КАРБОН МЕНЕДЖМЕНТ», «Всеукраїнське об`єднання організацій роботодавців у галузі електроенергетики», ТОВ «Будівельна фірма «КОНТУР-М», ПАТ «Закритий Недиверсифікований Венчурний Корпоративний Інвестиційний Фонд «Енергетичний», ТОВ «ЗПІ ІНТЕРНЕШЕНЛ (ЮКРЕЙН) ЛІМІТЕД», а також інших юридичними і фізичними особами, а саме: оригіналів первинних бухгалтерських та фінансово господарських документів: договорів, додаткових угод, актів прийому-передачі, рахунків, товарно транспортних накладних (автомобільних, залізничних), довіреностей, податкових накладних, реєстрів виданих та отриманих накладних, митних декларцій, документів обліку готової продукції, специфікацій, актів взаєморозрахунків, платіжних документів, сертифікатів (паспортів) якості на продукцію, листування, звітів до НКРЕ, тощо, печаток та штампів, чорнових записів та робочих блокнотів, засобів зв`язку, електронних носіїв інформації та комп`ютерної техніки, на якій зберігаються в електроній формі вказані документи.

В задоволенні відповідних клопотань органу досудового розслідування в частині проведення обшуку з метою виявлення та вилучення грошових коштів і цінностей, здобутих злочинним шляхом, відмовлено. Приймаючи таке рішення, слідчий суддя виходив з того, що гроші не є річчю, яка має родові ознаки, а тому незрозуміло, яким чином орган досудового розслідування, виявивши під час обшуку грошові кошти, ідентифікує, що вони здобуті злочинним шляхом або мають безпосереднє відношення до вчинення кримінального правопорушення. У випадку вилучення грошових коштів та цінностей, походження яких викликає сумніви щодо правомірності їх набуття, орган досудового не позбавлений можливості звернутися до слідчого судді з клопотанням про їх арешт, довівши наявність обставин, визначених ст. ст. 98,167,170 КПК України.

03.06.2016 проведено обшук за місцем розташування ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А, в ході якого вилучено документи та печатки юридичних осіб, право на вилучення яких не надано ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_9 від 23.05.2016.

03.06.2016 проведено обшук за адресою: житловий будинок АДРЕСА_2 , в якому мешкає ОСОБА_10 , в ході якого вилучено кошти в сумі 200 000 доларів США.

В цей же день, 03.06.2016, проведено обшук в приватному будинку, розташованому на земельних ділянках з кадастровими номерами: 3221884000:37:047:0306, 221884000:37:047:0305, 3221884000:37:047:0304 садового товариства «Глядин», Лебедівської сільської ради Вишгородського району Київської області, в ході якого вилучено кошти в сумі 111 500 доларів США, 7 850 Євро, 362 400 гривень та 1 856 900 Білоруських рублів.

Згідно ч. 7 ст. 236 КПК України вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Згідно абзацу другого ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Приймаючи до уваги твердження органу досудового розслідування про завершення проведення обшуків в кримінальному провадженні о 23.00 год. 03.06.2016 та внесення відповідних клопотань в перший робочий день після цього, слідчий суддя визнав можливим клопотання про арешт майна прийняти до розгляду, оцінивши по суті наведені в них факти та обставини.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України В РЕДАКЦІЇ ЗАКОНУ № 1019-VIII від 18.02.2016 ( ДАЛІ КПК УКРАЇНИ), арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

При цьому, у відповідності до ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди. У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу ( ч. 2 ст. 170 КПК України).

Застосування заходів кримінального провадження, одним із яких є арешт майна, можливе виключно у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою, яка гарантує дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

За змістом положень ст.ст. 94, 132, 173 КПК України, роз`яснень Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, викладених в постанові № 4 від 07.02.2014 « Про узагальнення судової практики розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження», при вирішенні питання про арешт майна в сукупності підлягають врахуванню: існування обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину та достатність доказів, що вказують на вчинення злочину; правова підстава арешту, наслідки арешту майна для третіх осіб, розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального судочинства.

Арешт майна з підстав того, що воно виступає знаряддям вчинення кримінального правопорушення та було набуте в результаті вчинення кримінального правопорушення є можливим, коли існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що таке майно є доказом злочину, тобто відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України. При цьому, хоча на даній стадії кримінального провадження закон не вимагає, щоб докази були повними та достатніми, проте вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений в тому, що дані докази мають дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину, а, по-друге, впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

В іншому випадку, згідно пп. 2 п. 2.6 вищевказаної постанови ВССУ, навіть якщо у слідчого судді є достатні підстави вважати, що певною особою було вчинено кримінальне правопорушення, він не має повноважень накладати арешт на майно особи, яка не є підозрюваним.

Зазначене узгоджується з усталеною практикою Європейського Суду з прав людини, у відповідності до якої володіння майном повинно бути законним (див. рішення у справі "Іатрідіс проти Греції" [ВП], заява N 31107/96, п. 58, ECHR 1999-II). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (див. рішення у справі "Антріш проти Франції", від 22 вересня 1994 року, Series А N 296-А, п. 42, та "Кушоглу проти Болгарії", заява N 48191/99, пп. 49 - 62, від 10 травня 2007 року). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити "справедливий баланс" між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (див., серед інших джерел, рішення від 23 вересня 1982 року у справі "Спорронг та Льонрот проти Швеції", пп. 69 і 73, Series A N 52). Іншими словами, має існувати обґрунтоване пропорційне співвідношення між засобами, які застосовуються, та метою, яку прагнуть досягти (див., наприклад, рішення від 21 лютого 1986 року у справі "Джеймс та інші проти Сполученого Королівства", n. 50, Series A N 98).

Враховуючи те, що предметом досудового розслідування в кримінальному провадженні є дослідження фактів привласнення державних коштів службовими особами компанії «ВС Енерджі Інтернешнл Україна» та інших підконтрольних їм підприємств, шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах, слідчий суддя приходить до висновку про наявність правових підстав для накладення арешту на документи, вилучені під час проведення обшуку за місцем розташування ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А, оскільки вони можуть містити відомості про обставини вчинення ймовірних злочинів, а незастосування арешту може призвести до втрати вказаних документів та речей чи настання інших наслідків, які можуть перешкоджати кримінальному провадженню.

Що стосується накладення арешту на грошові кошти, вилучені за місцем проживання ОСОБА_11 та ОСОБА_10 , слідчий суддя виходить з наступного.

Обов`язковою передумовою, яка обґрунтовує необхідність застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, є наявність достатніх доказів, що вказують на вчинення злочину ( п. 2 ч. 2 ст. 173 КПК України). При цьому обов`язок доведення існування зазначеної умови КПК України покладає на слідчого та/або прокурора, а обов`язок перевірки цих обставин на слідчого суддю при розгляді відповідного клопотання.

Згідно витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань, досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється за фактом привласнення державних коштів службовими особами компанії «ВС Енерджі Інтернешнл Україна» та інших підконтрольних їм підприємств, шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах. Таке формулювання носить загальний характер, а відтак обставини, з якими орган досудового розслідування пов`язує доцільність накладення арешту на вилучені за місцем проживання ОСОБА_11 та ОСОБА_10 грошові кошти, не витікають з відомостей, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань, в якому прізвища останніх не фігурують. Отже, слідчим суддею встановлено, що досудове розслідування відносно ОСОБА_11 та ОСОБА_10 не здійснюється, а тим більше останнім не повідомлено про підозру у вчиненні кримінально-караних діянь, щоб, за певних підстав, обумовлювало доцільність накладення арешту на їх майно.

Твердження органу досудового розслідування, що вилучені у ОСОБА_10 та ОСОБА_11 кошти є предметом кримінального правопорушення, одержані внаслідок його вчинення та/або є доходами від нього, не підтверджено матеріалами кримінального провадження, а відтак носить голослівний характер.

Більше того, як вбачається з протоколів обшуку від 03.06.2016, вилучені у ОСОБА_10 та ОСОБА_11 грошові кошти, не були деталізовані, а саме в протоколах обшуку взагалі не зазначено номера та серії купюр, тобто грошові кошти не ідентифіковано, а відтак вимоги слідчого про їх арешт безпідставні, оскільки незрозуміло які саме кошти потрібно арештувати ( аналогічна правова позиція викладена в ухвалі Апеляційного суду м. Києва від 27.04.2016 ( судді ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , справа № 11-11/796/1032/2016).

Отже, органом досудового розслідування не доведено та слідчим суддею при розгляді клопотань не встановлено жодних фактичних даних, які в силу положень ч.ч. 3, ч. 4, ч. 5, ч. 6 ст. 170 КПК України, свідчили про те, що вилучені у ОСОБА_10 та ОСОБА_11 грошові кошти відповідають критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу, підлягатимуть спеціальній конфіскації у випадках, передбачених КК України, що вони набуті ними безоплатно або за вищу чи нижчу ринкової вартості ціну і що вони знали чи повинні були знати, що таке майно відповідає будь-якій із ознак, зазначених у пунктах 1- 4 частини першої статті 92-2 КК України, та в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

За версією сторони захисту вилучені у ОСОБА_10 та ОСОБА_11 грошові кошти є заощадженнями їх сімей та мають правове походження. Вказане твердження, за переконанням слідчого судді, носить правдоподібний характер та підтверджується, зокрема, договором купівлі продажу квартири від 31.03.2015, за яким мати ОСОБА_15 ОСОБА_15 виступила продавцем квартири, договорами продажу ОСОБА_10 частки в статутному капіталі за суму понад 4 млн. грн., податковими деклараціями про майновий стан і доходи ОСОБА_11 , у відповідності до яких сума доходу останнього лише за 2014 рік перевищила 3,5 млн. грн.

З огляду на викладене, слідчий суддя вважає відсутніми в кримінальному провадженні обставини, які б виправдовували втручання держави у право на мирне володіння ОСОБА_10 та ОСОБА_11 майном у контексті забезпечення "справедливого балансу" між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту прав конкретної особи і обумовлювали арешт їх майна, а відтак відмовляє в задоволенні клопотань органу досудового розслідування в частині арешту їх майна.

Керуючись ст. ст. 167 ч. 2, 170,172, 173, 174 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління НП України ОСОБА_3 про арешт тимчасового вилученого майна в порядку забезпечення заходів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12015000000000114 від 11.03.2015, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, задовольнити частково.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, яке зберігалось в нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4-А, а саме:

- печатка ТОВ «Мідна металургічна компанія»;

- печатка компанії нерезидента SWOWFF TRADING LIMITED;

- печатка компанії NESTRAL LTD;

- печатка компанії нерезидента «ALPERTON PROMOTIONS LIMITED»;

- аркуш паперу формату А 4 з печатками ТОВ «МГК-Черкаси»;

- папка жовтого кольору з документами, має надпис на папці «ТСВ центр перспективної нерухомості» договори»;

- документи у файлі, складені іноземною мовою та мають назву «Power of ATTORNEY»;

- аркуші паперу формату А4 з печаткою ТОВ «МГК - Україна»;

- аркуші паперу формату А4 з печаткою ТОВ «МГК - Теплодар»;

- угода про наміри щодо відчуження апупт ПАТ «УІФК-Агро`від 25.12.2015;

- папка картонна білого кольору з надписом «Bank of Cyprus» з документами контрактами компанії нерезидентів;

- печатка компанії нерезидента JANNICOR HOLDINGS LTD;

- печатка компанії нерезидента MAVEDIX HOLDINGS LIMITED CYPRUS ;

- печатка компанії нерезидента British Virgin Island Marlane Limited ;

- печатка компанії нерезидента The Republic of the Marshale Islands Lintor Investments Limited ;

- печатка компанії нерезидента HIMI ELECTRONICS LIMITED ;

- печатка компанії нерезидента «First National Lotters Ltd British Virgin Islands»;

- печатка компанії нерезидента «BELIZE CITY, BELIZE AUREL TRADING LIMITED»;

- печатка компанії нерезидента «BELIZE CITY, BELIZE AUREL TRADING LIMITED»;

- печатка компанії нерезидента «BELIZE CITY, BELIZE ATLENA INVESTMENT LIMITED»;

- печатка компанії нерезидента «Kinyswood Consultants Limited»;

- печатка компанії нерезидента «AMBELARIA INVESTMENTS LIMITED»;

- печатка компанії нерезидента «Vermell Comercial Limited COMMON Seal »;

- печатка компанії нерезидента «Shelterock INVESTMENTS Limited Seal »;

- печатка компанії нерезидента «Folkdale Trading Limited Seal»;

- печатка компанії нерезидента «Vimito Comercial Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Mangoun Management Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Sensarise Holdings Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Velnis Management Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Jiolinico commercial Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Sunzint Trading Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Loberdol Trading Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Bacler Enterprise Limited»;

- печатка компанії нерезидента «VS Energy Company 34167413»;

- печатка компанії нерезидента «Cameron Finance Limited Seal»;

- печатка компанії нерезидента «Katopez Holdings Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Univell Worldwide Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Mastrider Holdings LTD»;

- печатка компанії нерезидента «Cavolare Ventures LTD»;

- печатка компанії нерезидента «Lotos Projec Limited»;

- печатка компанії нерезидента «STI Management Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Banita Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Himalita Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Maslav Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Bromhead Ventures LTD»;

- печатка компанії нерезидента «Globrit Marketing CORP»;

- печатка компанії нерезидента «STI management Limited»;

- печатка компанії нерезидента «Havelcok serces LTD»;

- фінансовий план ПАО «Днепроспецсталь» з чорновими матеріалами на 25 аркушах;

- фінансова модель роботи ПАО «Днепроспецсталь» на 9 аркушах;

- документ з написом «Purchase of shares agreement» на 2 аркушах;

- «Предложения структуры дирекции по экспортной деятельности завода «Днепроспецсталь»» на 1 аркуші;

- «Бриф к бизнес-плану по эффективности экспортной деятельности завода «Днепроспецсталь»» на 1 аркуші;

- «Финансовая модель работы ПАО «Днепроспецсталь»» на 10 аркушах.

- чорнові записи «FCF to Distribution» на 1 аркуші;

- 5-й етап пополнения УФ Айсберг на 1 аркуші;

- Записник біло-червоного кольору з надписом: Winston & straight - 1 одиниця;

- лист з надписом Reference letter від 15.04.2011 від ТОВ «Атом Україна» - 1 одиниця;

- лист з надписом Private & confidential від 07.01.2016 на 1 аркуші;

- лист з надписом Private & confidential від 07.01.2016 на 1 аркуші;

- договір від 11.05.2011 між ПАТ «ВТБ Банк» ТОВ «Нова фінансова компанія» (оригінал) на 2 аркушах;

- печатка з тримачем UKRDEBT HOLDING LIMITED на 1 аркуші;

- Чорнові записи та копії документів на 115 аркушах;

- акт приймання передачі №2335909995 від 30.04.2016 на 1 аркуші у 2 примірниках;

- акт приймання передачі №1802012854 від 30.01.2016 на 1 аркуші у 2 примірниках;

- акт приймання передачі №2562705206 від 31.05.2016 на 1 акруші у 2 примірниках;

- акт приймання передачі №2187905531 від 30.05.2016 на 1 аркуші у 2 примірниках;

- акт приймання передачі №3094718106 від 30.05.2016 на 1 аркуші у 2 примірниках;

- акт приймання-передачі №2285104045 від 30.05.2016 на 1 акруші у 2 примірниках;

- акт приймання передачі №2797411079 від 31.05.2016 на 1 аркуші;

- акт приймання передачі №2797411079 від 31.05.2016 на 1 аркуші;

- акт приймання передачі №12581502685 від 31.03.2016 на 1 аркуші;

- акт приймання передачі №2521306967 від 31.05.2016 на 1 аркуші;

- акт приймання передачі №2521306967 від 30.04.2016 на 1 аркуші;

- бланк ПАТ «ЕК «Севастопольобленерго» на 31.03.2016 на 1 арк.;

- звіт про фінансові результати 1 квартал 2016 ПАТ «ЕК «Севастопольобленерго» на 1 арк.;

- бланк на 31.12.2015 на 1 акр.;

- звіт на 2015 рік на 3 аркушах;

- бланк на 31.12.2015 на 1 аркуші;

- звіт за 2015 рік на 2 аркушах;

- звіт про рух коштів за 2015 рік на 2 аркушах;

- звіт про виконаний капітал за 2015 на 1 аркуші;

- фінансова звітність у відповідності до МСФЗ за 2015 рік на 18 аркушах;

- капітальні інвестиції, вибуття і амортизаціяактивів на 4 аркушах;

Папка жовтого кольору з падписом «Банк» у якій знаходяться документи щодо відкриття та використання рахунків ПАТ «ЕК «Севастопольенерго», серед яких:

- акти-рахунки прийому-передачі депозитарних послуг №96433 від 09.12.2015, №6401 від 30.11.2013, 6282 від 30.10.2015, 6193 від 30.09.2015, 6103 від 31.08.2015, 6014 від 31.07.2015, 5927 від 30.06.2015, 5842 від 29.05.2015, 5751 від 30.04.2015, 5661 від 31.03.2015, 5571 від 27.02.2015, 5486 від 30.01.2015 на 1 аркуші кожна;

- договір купівлі-продажу №681/15-БВ від 26.08.2015 на 1 аркуші;

- договір-доручення №680/15-БД від 26.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №641/15-БВ від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір доручення №640/15-БД від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір купівлі-продажу №639/15-БВ від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №638/15-БВ,ДД-2760 на 1 аркуші;

- договір №637/15-БВ від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №636/15-БВ від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №635/15БД від 18.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №612/15-БВ від 12.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №611/15-БВ від 12.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №610/15-БВ від 12.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №609/15-БВ від 12.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №599/15-БВ від 11.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №598/15-БД від 11.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №575/15-БВ від 05.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №574/15-БВ від 05.08.2015 на 1 аркуші;

- договір доручення №573/15-БД від 05.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №567/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №566/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №565/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші;

- договір №564/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші.

- договір №563/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші.

- договір №562/15-БВ від 04.08.2015 на 1 аркуші.

- договір №559/15-БВ від 31.07.2015 на 1 аркуші.

- договір №558/15-БВ від 31.07.2015 на 1 аркуші.

- договір №112/15-БВ від 16.02.2015 на 2 аркушах.

- договір №111/15-БД від 16.02.2015 на 3 аркушах.

- договір №1 до Договору№3537-Іб від 09.02.2015 на 11 аркушах.

- договір №537/038 від 19.03.2015 на 8 аркушах.

- Папка жовтого кольору з документами у якій знаходяться (назва папки «Договори»):

- договір №БВ 141/16 від 02.03.2016 на 1 аркуші.

- додаткова угода №4 до договору про відповідальне зберігання від 25.03.2011 на 1 аркуші.

- додаткова угода №3 дод говору від 25.03.2011 на 1 аркуші.

- додаткова угода №2 до договору від 25.03.2011 на 1 аркуші.

- додаткова угода №04 від 04.03.2016 на 3 аркушах.

- договір №БД-404/02-16 від 19.02.2016 на 1 аркуші.

- договір №БВ-405/02-16 від 16.02.2016 на 1 аркуші.

- договір №БД-335/02-16 від 16.02.2016 на 1 аркуші.

- договір №БВ-346/02-16 від 16.02.2016 на 1 аркуші.

- договір доручення №БД-4970/11-15 від 23.11.2015 на 1 аркуші.

- договір №18від 05.02.2016 на 3 аркушах.

- печатка ТОВ «Корм»

- печатка ТОВ «Школа В`ячеслава Завальнюка »

- печатка ПАТ «УІФК-АГРО »

- печатка ТОВ «АЙС ТАУН»

- печатка ТОВ «Капітал»

- чорнові записи та копії документів на 78 аркушах

- папка синього кольору, в якій містяться копії установчих документів ПАТ «ЕК Севастопольенерго», копії паспортів посадових осіб та наступні оригінали: протокол №1 наглядової ради ПАТ «ЕК Севастопольенерго» від 09.04.15; наказ на генерального директора ПАТ «ЕК Севастопольенерго» від 10.04.15 №9-к; наказ на бухгалтера ПАТ «ЕК Севастопольенерго» від 20.03.15 №6-к; контракт від25.02.2015 на управління ПАТ «ЕК Севастопольенерго» з Миргородським ВВ; протокол наглядової ради від 09.04.15 №1.

- папка синього кольору (м`яка з файлами ) в якій міститься копії протоколів наглядової ради ПАТ «ЕК Севастопольенерго» та наступні оригінали ПАТ «ЕК Севастопольенерго»: протокол від 31.03.2016 Наглядової ради; протокол №27 від 23.11.2015 Наглядової ради; протокол №11 від 31.07.2015 Наглядової ради;

- папка чорного кольору, яка містить копії реєстрів залишків по цінним паперам та кредитам.

- папка синього кольору «вихідна документація» в якій містяться копії довіреностей, листів, позовів та оригінали наступних документів ПАТ «ЕК Севастопольенерго»: підтвердження надання до НКРЕ 18 травня 2016 року форми №2-НКРЕ, №4-НКРЕ, №5-НКРЕ, №7-НКРЕ, №12-НКРЕ; лист до НКРЕ №061/04-16 від 26.04.2016 (з підтвердженням направлення); лист до ПрАТ «Укр.міжбанківська валютна біржа» №060/04-16 від 26.04.16 та №059/04-16 від 26.04.16; лист до ПАТ Фондова біржа «Іннекс» №058/04-16 від 26.04.16; лист до ПАТ Фондова біржа «Універсальна» №057/04-16 від 26.04.16; листи до фондових бірж від 26.04.16 №056/04-16, 055/04-16, 054/04-16, 053/04-16;

- оригінал супровідного листа, яким надана звітність до НКРЕ за І квартал 2016 року та за березень 2016 року;

- акт рахунку у цінних паперах вих. №7866 від 15.12.15 з додатком №6;

- розпорядження центрального депозитарію по операціям з переказів цінних паперів;

- папка синього кольору під назвою «Наглядова рада ПАТ ЕК «Севастопольенерго» з №01 від 10.04.2014» з протоколами засідання у 87 аркушах;

- папка синього кольору: «Статутні документи ВАТ ТРК «Дністер» 2016 з протоколами зборів у 5 файлах»

- папка червоного кольору : «ПАТ «ЗНКІФ» «Готельний», ПАТ«ЗНКІФ» Енергетичний» з протоколами засідань у 6 файлах

- папка чорного кольору ТОВ «Східно-європейська готельна компанія» з протоколами у 30 файлах;

- папка голубого кольору : ТОВ «Класична іпотечна компанія», ТОВ «Комплекс енерго поставка» з протоколами у 16 файлах;

- папка синього кольору: ТОВ «Будінвест ЛД», ТОВ «ЛД інтернешнл клуб» зі статутними документами та протоколами у 42 файлах;

- папка синього кольору : «ТОВ «Інвестконцептгруп», ТОВ «Енергетична реєстраційна компанія» з протоколами загальних зборів у 54 файлах;

- папка синього кольору: «ЗАТ «Хімпобутсервіс», ВАТ «Черкаськехімволокно», ДП «Комплект енерго» з протоколами та статутними документами у 40 файлах»;

- папка синього кольору: «Статутні документи ПАТ «ЕК «Севастопольенерго» 2011-2014 з статутними документами та протоколами загальних зборів у 34 файлах;

- папка синього кольору з протоколами та положеннями наглядової ради ПАТ «ЕК «Севастопольенерго» в кількості 18 штук (оригінали та копії) за 2015-2016 роки

- папка синього кольору, що має позначення «SHELTEROCK INVESTMENT LIMITED JANNICOR HOLDINGS LIMITED» з документами у загальній кількості 33 шт., що знаходяться у файлах;

- папка блакитного кольору, що має позначення «Действующие доверенности «ВС ЭНЕРДЖИ ИНТЕРНЕЙШНЛ Украйна » з

документами у загальній кількості 15 шт., що знаходяться у файлах;

- Папка жовтого кольору, що має позначення «діючі довіреності від резидентів (на збори, нотаріальні)/ підприємства, обли» з документами у загальній кількості 120 шт, що знаходяться у файлах;

- папка жовтого кольору, що має позначення «AMBELARIA INVESTMENT LIMITEDFOLKDALE TRADING LIMITED» з документами у загальній кількості 53 шт., що знаходяться у файлах;

- папка чорного кольору, що має позначення «Действующие доверенности от нерезидентов (206) F-J» з документами у загальній кількості 29 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «SILK ROAD TRADING B.V.» з документами у загальній кількості 10 шт., що знаходяться у файлах;

- папка блакитного кольору, що має позначення «действующие доверенности от нерезидентов (2016), Т-Z» з документами у загальній кількості 40 шт, що знаходяться у файлах;

- папка червоного кольору, що має позначення «ZION TRADE LIMITED SERVWELL CORPORATION MONTRON LIMITED» з документами у загальній кількості 25 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «OVERCON ENTERPRISES LIMITED» з документами у загальній кількості 17 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «ДОВІДКИ РЕЗИДЕНТНОСТІ 2016-» з документами у загальній кількості 21 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «FINANCIERE EGINE HOLDING S.C.A.» з документами у загальній кількості 22 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «WENOX HOLDING LIMITED» з документами у загальній кількості 55 шт, що знаходяться у файлах;

- папка зеленого кольору, що не має будь-яких позначень з документами- копіями паспортів у загальній кількості 51 шт., що знаходяться у файлах;

- папка чорного кольору, що має позначення «Действующие доверености от нерезидентов (2016), Р-S» з документами у загальній кількості 50 шт., що знаходяться у файлах;

- папка чорного кольору, що має позначення «Дейстующие доверенности от нерезидентов (2016), А-Е » з документами у загальній кількості 25 шт.,«що знаходяться у файлах;

- папка чорного кольору, що має позначення «LASSETI SA MIRABEL LTD ALGOTERIA COMMERCIAL LIMITED » з документами у загальній кількості 16 шт., що знаходяться у файлах;

- папка зеленого кольору, що має позначення «COLISEUM TRAVL LIMITED PERFECT WORLD HK LIMITED BELLUTON COMMERCE LIMITED LOTOS PROJECT LIMITED STI MANAGEMENT LIMITED» з документами у загальній кількості 66 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «VELNIS MANAGEMENT LIMITED» з документами у загальній кількості 7 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «HALFRA LIMITED» з документами у загальній кількості 22 шт., що знаходяться у файлах;

- папка жовтого кольору, що має позначення «CAVOLARE VENTURES LTD DEELACK INVESTMENT LIMITED GLOBRIT MARCETING CORP MASTRIDE HOLDINGS LT ROSTOK-99» з документами у загальній кількості 33 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «SEBISTRA TRADING LIMITED TUCOS LIMITED» з документами у загальній кількості 47 шт, що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «BACREL ENTERPRISES LIMITED BACLERON MANAGEMENT LIMITED» з документами у загальній кількості 3 шт., що знаходяться у файлах;

- папка блакитного кольору, що має позначення «REPESHINE HOLDING SA URBANIC HOLDING SOFISU SA IVENTA SA» з документами у загальній кількості 63 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «PUMORI ENTERPRISES INVESTMENS LIMITED» з документами у загальній кількості 59 шт, що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «ZOSTIKA MANAGEMENT LIMITED ALIAFORTE LIMITED SERAFENE CONSULTING LTD ASG PREMIER CONSLTING MANAGEMENT LTD ASG PREMIER TRUSTEES LIMITED» з документами у загальній кількості 11 шт., що знаходяться у файлах;

- папка зеленого кольору, що має позначення «Действующие доверености нерезидентов (2016), К-О» з документами у загальній кількості 33 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «GILSON INVESTMENTS LIMITED EMSWORTH ASSETS LIMITED CALEFORT DEVELOPMENT LIMITED» з документами у загальній кількості 13 шт., що знаходяться у

файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «WASHINGTON HOLDINGS B.V.» з документами у загальній кількості 20 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «NORENOS INVESTMENTS LTD ZORINIA HOLDINGS LTD VISICEN LIMITED» з документами у загальній кількості 20 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «SENSARISE HOLDINGS LIMITED JIOLINICO COMMERCIAL LIMITED» з документами у загальній кількості 27 шт., що знаходяться у файлах;

- папка жовтого кольору, що немає будь- яких позначень з документами у загальній кількості 21 шт., що знаходяться у файлах;

- папка жовтого кольору, що має позначення «НІМІ ELECTRONICS LIMITED» з документами у загальній кількості 7 шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що немає будь - яких позначень з документами у загальній кількості 8 шт., що знаходяться у файлах;

- папка червоного кольору, що має позначення «Banite limited Maslav limited himalita limited» з документами у загальній кількості 33 шт., що знаходяться у файлах;

- папка червоного кольору, що має позначення «MARLANE LIMITED MAVEDIX HOLDINGS LIMITED » з документами у загальній кількості 25 щт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «VINITO COMMERCIAL LIMITED SUNZINT TRADING LIMITED VERMELL COMMERCIAL LTD » з документами у загальній кількості 24 шт, що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «REARSCOFT LIMITED PART 2 » з документами у загальній кількості 16 шт, що знаходяться у файлах;

- папка зеленого кольору, що має позначення REARSCOFT LIMITED PART 1» з документами у загальній кількості 21 шт., що знаходяться у файлах;

- папка у клітинку червоного кольору, що має позначення «developments ltd» з документами у загальній кількості 30 шт., що знаходяться у файлах;

- папка рожевого кольору, що має позначення «peretria crastel goldshift mangoun managem ent limited jirotto universal limited winold enterprises limited» з документами у загальній кількості 22 шт., що знаходяться у файлах;

- папка червоного кольору, що має позначення «FLAREHAWK LIMITED TRIMCOFT SERVICES LIMITED » з документами у загальній кількості 18. шт., що знаходяться у файлах;

- папка синього кольору, що має позначення «ALKAHN PWER CO. ARTOX HOLDINGS N.V. AUROR LMT DENWAY, TRIBECA, SANDOS, VACUNA INTER. S.A.» з документами у загальній кількості 12 шт., що знаходяться у файлах;

- папка чорного кольору, що має позначення «KIHGSWOOD CONSULTANTS LIMITED KETOPEZ HOLDINGS LIMITED KENSEY MANAGEMENT LIMITED » з документами у загальній кількості 45 шт., що знаходяться у файлах;

- папка для паперів з документами наступних підприємств: TUCOS LIMITED, LIMITED POWER OF ATTORNEY, URBANIC HOLDING

- папки з документами:

- чорного кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - податкові накладні;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - авансова звітність 2013-2014;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - авансова звітність 2013-2014;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - авансова звітність 2014;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - відомості по зарплатні 2013-2014;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - звіти;

- зеленого кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» - ПАТ «ЛТД»;

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг реєстра податкових накладних;

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг касові документи;

- блакитного кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» накладні та довідки

- блакитного кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» особові справи, довідки

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» Укрсіббанк

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» покупці

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» основні засоби

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» кореспонденція

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» баланс

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» інвентаризація

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» ПАТ «ПІБ» 2015 р.

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» договора постачальника 2013-2015

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» Баланс 2014-2015

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» звіт-декларація з ПДВ

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» договори покупці 2013-2015;

- бірюзового кольору ТОВ «Смарт Лінк Консалтінг» постачальники 2016-2017 р.

В іншій частині в задоволенні клопотань відмовити.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 58413771
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку