open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
13.08.2007 N 184

Про затвердження національних стандартів,

скасування міждержавних стандартів та внесення

зміни до наказу Держспоживстандарту
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного

комітету України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 255 ( v0255609-07 ) від 10.10.2007

N 250 ( v0250609-08 ) від 29.07.2008 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
та на виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік
Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності з 1 січня 2009 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4821:2007 |Система розробляння і поставлення | | |продукції на виробництво. Продукція | | |парфумерно-косметична. Основні положення | | |- Вперше | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4822:2007 |Боби арахісу. Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 17111-88) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4823.1:2007 |Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання | | |показників якості. Частина 1. Терміни та | | |визначення понять | | |- Вперше | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4823.2:2007 |Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання | | |показників якості. Частина 2. Загальні | | |вимоги | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 9959-91) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4824:2007 |Боби кормові. Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 10417-88) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4825:2007 |Рижій. Технічні умови | | |- вперше | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4826:2007 |Інформація та документація. Видання | | |інформаційні. Загальні вимоги | | |(ISO 8:1977, NEQ; ISO1086:1991, NEQ) | | |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7.23-80) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4827:2007 |Люпин кормовий. Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 11321-89) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4828:2007 |Вика. Технічні умови | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 7067-88) | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4829:2007 |Кислоти жирні тваринних жирів. Технічні | | |умови | | |- Вперше | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4830:2007 |Кислоти жирні олій. Технічні умови | | |- Вперше | |-------------------+--------------------------------------------| |ДСТУ 4831:2007 |Корми для тварин. Препарати стабілізовані | | |амілолітичні ферментні для курчат-бройлерів.| | |Технічні умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------{ Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 255 ( v0255609-07 ) від 10.10.2007, N 250
( v0250609-08 ) від 29.07.2008 }
2. Скасувати чинність міждержавних стандартів з 1 січня
2009 р.:
------------------------------------------------------------------ |ГОСТ 7067-88 |Вика яровая. Требования при заготовках и | | |поставках | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 9959-91 |Продукты мясные. Общие условия проведения | | |органолептической оценки | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 10417-88 |Бобы кормовые. Требования при заготовках и | | |поставках | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 11321-89 |Люпин кормовой. Требования при заготовках и | | |поставках | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 17111-88 |Арахис. Требования при заготовках и поставках | |-----------------+----------------------------------------------| |ГОСТ 7.23-80 |Система стандартов по информации, | | |библиотечному и издательскому делу. Издания | | |информационные. Основные виды, структура и | | |оформление. | ------------------------------------------------------------------{ Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання та споживчої
політики N 250 ( v0250609-08 ) від 29.07.2008 }
3. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту
від 25 листопада 2005 р. N 338 ( v0338609-05 ) "Про затвердження
національних нормативних документів, змін до національних
стандартів, національних змін до міждержавних стандартів, надання
чинності в Україні міждержавному стандарту і змінам до
міждержавних стандартів та скасування нормативних документів",
а саме: у підпункті г пункту 7 термін скасування ГОСТ 30004.1-93
встановити з 1 січня 2008 року.
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити: опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти"; видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності
затверджених цим наказом національних стандартів.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Голова О.Шнипко

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: