ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
03.07.2008 N 210
{ Дію Наказу відновлено згідно з Наказом Державного комітетуУкраїни з питань технічного регулювання
та споживчої політики
N 299 ( v0299609-08 ) від 26.08.2008 }
N 299 ( v0299609-08 ) від 26.08.2008 }
{ Наказ скасовано на підставі Наказу Державного комітетуУкраїни з питань технічного регулювання
та споживчої політики
N 242 ( v0242609-08 ) від 24.07.2008 }
Про продовження перехідного періодута внесення змін до наказу Держспоживстандарту
від 29.02.2008 р. N 73
{ Щодо змін додатково див. Накази Державного комітету Україниз питань технічного регулювання та споживчої політики
N 299 ( v0299609-08 ) від 26.08.2008
N 523 ( v0523609-08 ) від 30.12.2008 }
N 523 ( v0523609-08 ) від 30.12.2008 }
Відповідно до Законів України "Про стандартизацію"
( 2408-14 ), "Про стандарти, технічні регламенти та процедури
оцінки відповідності" ( 3164-15 ) з метою продовження перехідного
періоду дії нормативних документів для надання підприємствам
харчової промисловості можливості підготувати виробництво ковбас
та іншої м'ясної продукції до вимог національних стандартів на
м'ясну продукцію та на виконання листа Міністерства аграрної
політики України від 26.06.2008 N 37-19-4-10/10408 Н А К А З У Ю:
1. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту від 29 лютого
2008 р. N 73 ( v0073609-08 ) "Про затвердження національних
стандартів, зміни до національного стандарту та внесення змін до
наказів Держспоживстандарту", а саме: у пункті 3 замінити слова та цифри "до 1 квітня 2009 р." на
слова та цифри "до 1 серпня 2008 р.".
2. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити: опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти";
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Голова Л.Лосюк
Джерело:Офіційний портал ВРУ