open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
09.08.2005 N 201

Про затвердження національних стандартів,

змін до національних стандартів та внесення

зміни до наказу Держспоживстандарту

від 25 травня 2005 року N 128
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету

з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 ( v0190609-06 ) від 04.07.2006
N 278 ( v0278609-06 ) від 13.09.2006 }
N 278 ( v0278609-06 ) від 13.09.2006 }
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від
17 травня 2001 р. N 2408 ( 2408-14 ) і на виконання планів
державної стандартизації на 2002-2004 роки Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності: а) з 1 липня 2006 р.
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4445:2005 |Спреди та суміші жирові. Загальні | | |технічні умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------
б) з 1 жовтня 2006 р.
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4446:2005 |Взуття пожежника захисне. Загальні | | |технічні вимоги та методи випробування | | |- Вперше | |----------------------+-----------------------------------------| |ДСТУ 4447:2005 |Фонодокументи. Правила зберігання | | |Національного архівного фонду. Технічні | | |вимоги | | |- Вперше. | ------------------------------------------------------------------
в) з 1 січня 2007 р.
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4443:2005 |Консерви із м'яса птиці та субпродуктів. | | |Технічні умови | | |- Вперше | |----------------------+-----------------------------------------| |ДСТУ 4444:2005 |Субпродукти кролів. Технічні умови | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------
{ Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 ( v0190609-06 ) від 04.07.2006, N 278 ( v0278609-06 ) від
13.09.2006 }
2. Затвердити зміни до національних стандартів з 1 грудня
2005 р.:
------------------------------------------------------------------ |зміна N 2 ДСТУ 3893-99|Карамель. Загальні технічні умови | |----------------------+-----------------------------------------| |зміна N 1 ДСТУ |Коренеплоди цукрових буряків для | |4327:2004 |промислового переробляння. Технічні | | |умови. | ------------------------------------------------------------------
3. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту України від
25 травня 2005 року N 128 ( v0128609-05 ), а саме у підпункті "а"
пункту 1 замінити позначення національного стандарту з
"ДСТУ 4401-3:2005" на "ДСТУ EN 671-3:2005" та ступінь
відповідності європейському стандарту з "(EN 671-3:2000,MOD)" на
"(EN 671-3:2000, IDT)".
4. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Філіпчук Г.Г.) забезпечити опублікування інформації щодо
затверджених національних стандартів, змін до національних
стандартів України та внесення зміни до наказу Держспоживстандарту
України від 25 травня 2005 року N 128 ( v0128609-05 ) у черговому
виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
5. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на
Департамент технічного регулювання (Баб'як О.М.).
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Вівчарика В.П.
Голова М.Негрич

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: