open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Нечинна
                             
                             
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
08.10.2008 N 11/2-16/11081-ЕП
Начальникам регіональних

митниць

Начальникам митниць
{ Лист втратив чинність на підставі Листа Державної митної

служби

N 11.1/1.2-12.2/10785-ЕП ( v1078342-12 ) від 26.09.2012 }
N 11.1/1.2-12.2/10785-ЕП ( v1078342-12 ) від 26.09.2012 }
З метою забезпечення виконання частини третьої статті 265
Митного кодексу України ( 92-15 ), посилення контролю правильності
визначення митної вартості товарів, що ввозяться на митну
територію України, надаємо інформацію, яку необхідно враховувати
при контролі митної вартості какао-порошку, з доданням цукру чи
інших підсолоджувальних речовин (код товарної підпозиції 1806 10
УКТЗЕД) ( 2371а-14 ).
Сировиною для виробництва товарів, що класифікуються в
зазначеній підпозиції є какао-боби, цукор або інші підсолоджуючи
речовини.
Ціна на какао формується на основі біржових торгів на
товарних біржах LIFFE (Великобританія), CSCE (США).
Інформація щодо біржових цін на цукор відповідно до наказу
Держмитслужби від 19.05.2008 N 525 ( v0525342-08 ), (із змінами
внесеними наказом Держмитслужби від 30.09.2008 N 1080)
( vb080342-08 ) розміщені в ПІК "Інспектор 2006" та "Рівні митної
вартості митних оформлень у порівнянні з довідковими цінами на
товари".
Ціни на какао-боби, какао терте, какао-масло, цукор також
щомісячно публікуються в бюлетені Держзовнішінформу "Огляд цін
українського та світового товарних ринків".
При контролі правильності визначення митної вартості
"какао-міксів" використовується інформація про відсотковий склад
товару, який відповідно до вимог наказу Держмитслужби від
07.11.2007 N 933 ( z1329-0 7) "Про внесення змін до наказу
Держмитслужби від 09.07.1997 N 307", обов'язково повинний
зазначатись при заповненні графи 31 ВМД ( za140-07, 910а-2007-п ),
а також інформація щодо біржових цін на цукор та какао.
Так, наприклад, при контролі митної вартості товару -
спеціально приготована суміш, що містить 97,5 мас. % цукру білого,
вологи 0,2 мас. % та какао-порошок решта, без інших харчових
домішок, мінімальні витрати на сировину, виходячи лише з вмісту
цукру становлять 371,2 дол. США за тонну при мінімальній ціні на
цукор білий 380,70 дол. США за тонну на біржі Euronext станом на
31.08.2008.
Перший заступник
Голови Служби А.Є.Гутник
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: