open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ

ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
04.12.2007 N 341

Про затвердження національних стандартів,

національних нормативних документів, скасування

нормативного документа та внесення зміни

до наказу Держспоживстандарту
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету

України з питань технічного регулювання

та споживчої політики

N 125 ( v0125609-08 ) від 16.04.2008 }

N 125 ( v0125609-08 ) від 16.04.2008 }

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 )
та на виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік
Н А К А З У Ю:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням
чинності: а) з 1 липня 2008 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4879:2007|Крісла колісні. Загальні технічні умови | | |- Вперше | |--------------+-------------------------------------------------| |ДСТУ 4880:2007|Крісла колісні. Настанови щодо застосування серії| | |стандартів ДСТУ ISO 7176 на методи випробування | | |(ISO/TR 13570-1:2005, NEQ) | | |- Вперше | ------------------------------------------------------------------
б) з 1 січня 2009 р.:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ 4881:2007 |Глютам. Технічні умови | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4882:2007 |Шини пневматичні великогабаритні та | | |надвеликогабаритні для позадорожніх кар'єрних | | |автомобілів. Загальні вимоги до експлуатування| | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4883:2007 |Шини пневматичні для тракторів та | | |сільськогосподарських машин. Загальні вимоги | | |до експлуатування | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4884:2007 |Добрива органічні та органо-мінеральні. | | |Термінита визначення понять | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4885:2007 |Енергоощадність. Геліоенергетика. Методика | | |визначання ресурсів | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.1:2007 |Сіль кухонна. Правила відбирання і готування | | |проб | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині розділу 1) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.2:2007 |Сіль кухонна. Визначення органолептичних | | |показників | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.1) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.3:2007 |Сіль кухонна. Визначення вологи | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.2) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.4:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту нерозчинного у| | |воді залишку | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.3) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.5:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту хлору | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.4) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.6:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту кальцію і | | |магнію | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.5 і 2.6) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.7:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту сульфатів | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.8) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.8:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту калію | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.14 і 2.15) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.9:2007 |Сіль кухонна. Визначення вмісту йоду | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.12) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.10:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту брому | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.13) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.11:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту фтору | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.12:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту | | |залізистосиньородистого калію | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.13:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту оксиду заліза | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.9 і 2.10) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.14:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту хлориду калію | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.15:2007|Сіль кухонна. Визначення розчинності солі | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.16:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту кобальту | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.17:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту марганцю | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.18:2007|Сіль кухонна. Визначення вмісту селену | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.19:2007|Сіль кухонна. Визначення маси нетто | | |- Вперше | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.20:2007|Сіль кухонна. Визначення крупності | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.16) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.21:2007|Розсіл хлориду натрію. Визначення загальної | | |лужності | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.2) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.22:2007|Розсіл хлориду натрію. Визначення густини | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.1) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.23:2007|Розсіл хлориду натрію. Визначення складу | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пункту 2.17.3) | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ 4886.24:2007|Розсіл хлориду натрію. Визначення pH | | |- Вперше (зі скасуванням в Україні | | |ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.18 і 2.19) | ------------------------------------------------------------------{ Підпункт "б" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики N 125 ( v0125609-08 ) від 16.04.2008 }
2. Затвердити національні нормативні документи:
------------------------------------------------------------------ |ДСТУ-ЗТ 4887:2007|Вироби хлібобулочні. Соломка. Загальні | | |технічні умови | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ-ЗТ 4888:2007|Система розроблення та поставлення продукції | | |на виробництво. Хлібобулочні, макаронні та | | |борошняні кондитерські вироби. Основні | | |положення | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ-ЗТ 4889:2007|Хліб із житнього та суміші житнього і | | |пшеничного борошна. Загальні технічні умови | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ-ЗТ 4890:2007|Вироби булочні. Загальні технічні умови | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ-ЗТ 4891:2007|Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні | | |умови | |-----------------+----------------------------------------------| |ДСТУ-ЗТ 4892:2007|Вироби хлібобулочні для спеціального | | |дієтичного споживання. Загальні технічні умови| ------------------------------------------------------------------
3. Затвердити зміну до національного стандарту з наданням
чинності з 1 березня 2008 р.:
------------------------------------------------------------------ |зміна N 1 |Сірники. Технічні умови | |ДСТУ ГОСТ | | |1820:2004 | | ------------------------------------------------------------------
4. Скасувати чинність нормативного документа з 1 січня
2009 р.
------------------------------------------------------------------ |ГОСТ 13685-84 |Соль поваренная. Методы испытаний | | |в частині розділу 1 та пунктів 2.1-2.6, | | |2.8-2.10, 2.12-2.19 | ------------------------------------------------------------------
5. Внести зміну до наказу Держспоживстандарту від 17 жовтня
2007 р. N 268 ( v0268609-07 ) "Про затвердження національних
стандартів, змін до нормативних документів, скасування нормативних
документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту", а
саме: у позиції 10 пункту 1 слова "та ГОСТ 18.18-97" вилучити.
6. Державному підприємству "Український науково-дослідний і
навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості"
(Цициліано О.Д.) забезпечити: опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного
інформаційного покажчика "Стандарти"; видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності
затверджених цим наказом національних стандартів.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Черепкова С.Т.
Голова О.Шнипко

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: