ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ |
НАКАЗ |
23.12.2016 № 517 |
Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги
Відповідно до законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності", Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 вересня 2015 року № 667, НАКАЗУЮ:
1. Затвердити тимчасову технологічну картку адміністративної послуги: видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи, що додається.
2. Начальнику Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства забезпечити підготовку надання адміністративної послуги згідно з пунктом 1 цього наказу.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
ЗАТВЕРДЖЕНО |
ТИМЧАСОВА ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
адміністративної послуги Видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи
№ п/п | Етапи послуги | Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ | Дія (В, З) | Термін виконання (днів) |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
1. | Прийом і реєстрація заяви з відповідним пакетом документів, передбачених наказом МОЗ від 09.10.2000 № 247 | Відділ документального забезпечення Адміністративного управління | В | 1 |
2. | Передача пакету документів Голові або першому заступнику Голови Держпродспоживслужби для ознайомлення та накладення відповідної резолюції | начальник відділу документального забезпечення Адміністративного управління | В | 1 |
3. | Накладання відповідної резолюції і передача документів до відділу документального забезпечення Адміністративного управління | Голова або перший заступник Голови Держпродспоживслужби | В | 1 - 2 |
4. | Внесення резолюції Голови або першого заступника Голови Держпродспоживслужби до відповідної бази документообігу та передача пакету документів до Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства | начальник відділу документального забезпечення Адміністративного управління | В | 1 |
5. | Розгляд комплекту документів та накладання резолюції | начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства | В | 1 - 2 |
6. | Перевірка відповідності документів та наданого проекту висновку вимогам санітарного законодавства | начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, начальник відділу, головні спеціалісти відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства | В | 5 - 10 |
| 6.А. У разі негативного результату по п. 6 - направлення листа з зауваженнями до заявника або виконавця експертизи. 6.Б. У разі позитивного результату - підготовка проекту висновку до підписання Головою Держпродспоживслужби | В | ||
7. | Передача підготовленого проекту висновку та пакету документів начальнику Управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства на візування | начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства | В | 1 |
8. | Передача проекту висновку Голові Держпродспоживслужби на затвердження | начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства або начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи | В | 1 |
9. | Затвердження висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи | Голова Держпродспоживслужби | З | 2 - 5 |
10 | Повернення до Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи | Відділ організаційного забезпечення діяльності служби | В | 1 |
11 | Реєстрація висновку та підготовка листа заявнику про затверджений висновок | Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи | В | 1 - 2 |
12 | Реєстрація листа заявнику про затверджений висновок | Відділ документального забезпечення Адміністративного управління |
| 1 - 2 |
13 | Видача висновку замовнику (безпосередньо, за дорученням або поштою) | Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи | В | з 30 |
Загальна кількість днів надання послуги - | 30 | |||
Загальна кількість днів (передбачена законодавством) - | 30 |
__________
* Умовні позначки: В - виконує, З - затверджує.
** Рішення про відмову у видачі висновку може бути оскаржене у суді у порядку адміністративного судочинства.
{Текст взято з сайту Держпродспоживслужби http://www.consumer.gov.ua}