Про затвердження Змін до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України та годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб’єктів господарювання
Відповідно до Закону України від 23 березня 2017 року № 1982-VIII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами - підприємцями” НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України та годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб’єктів господарювання, затвердженої наказом Міністерства оборони України від 09 лютого 2016 року № 62, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 10 березня 2016 року за № 361/28491, що додаються.
2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
ЗМІНИ
до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України та годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб’єктів господарювання
1. У Розділі IV:
абзац 1 пункту 3 викласти в такій редакції:
“3. Передача свіжого продовольства від виконавця представнику замовника здійснюється за актом приймання та документами про якість, безпечність та вартість. Акт приймання складається у двох примірниках та затверджується печаткою представника замовника.”;
абзац 1 пункту 4 викласти в такій редакції:
“4. Виконання стану освіження продовольства відповідно до наданої представником замовника виконавцю заявки відображається в акті стану освіження запасів продовольства (додаток 10), який складається щомісяця представником замовника та виконавцем у трьох примірниках, які надаються: перший примірник - представнику замовника, другий - виконавцю, третій - замовнику. Акт підписується представником замовника, його заступником з тилу або начальником служби, керівником та уповноваженим представником виконавця і завіряється печаткою представника Замовника.”.
2. Додатки 2, 4, 6, 10 до Інструкції викласти в новій редакції, що додається.
Директор Департаменту |
|
Додаток 2 |
ЗАЯВКА
на приготування їжі за основними та додатковими нормами харчування
на “____” _________ 20___ року
№ з/п | Час приймання їжі | Норма харчування | Кількість особового складу за заявкою, усього (осіб) | Фактично надано (особи) | Кількість особового складу (осіб), у тому числі за підрозділами | |||||||
1 мр | 1 тр | 2 тр | 3 тр | |||||||||
заявка | факт | заявка | факт | заявка | факт | заявка | факт | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
1 | Сніданок | За основними нормами | ||||||||||
Додатково до норми | ||||||||||||
№ 1 - загальновійськова (підпункт “и” пункту 3 приміток) для особового складу на варті | ||||||||||||
2 | Обід | |||||||||||
Додатково до норми | ||||||||||||
№ 1 - загальновійськова (підпункт “и” пункту 3 приміток) для особового складу на варті | ||||||||||||
3 | Вечеря | |||||||||||
Додатково до норми | ||||||||||||
№ 1 - загальновійськова (підпункт “и” пункту 3 приміток) для особового складу на варті |
Начальник штабу військової частини | Уповноважена особа виконавця |
Директор Департаменту |
|
Додаток 4 |
АКТ
приймання наданих послуг з харчування
Директор Департаменту |
|
Додаток 6 |
АКТ ПРИЙМАННЯ
послуг із забезпечення продуктами харчування військової частини
Директор Департаменту |
|
Додаток 10 |
АКТ
стану освіження запасів продовольства