Про затвердження змін до наказу Міністерства оборони України від 29 липня 2016 року № 390
Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство оборони України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 671 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 730), та з метою належного забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час НАКАЗУЮ:
1. Затвердити такі, що додаються:
1) Зміни до Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час, затверджених наказом Міністерства оборони України від 29 липня 2016 року № 390, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 16 вересня 2016 року за № 1259/29389 (із змінами);
2) Зміни до Порядку застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час, затвердженого наказом Міністерства оборони України від 29 липня 2016 року № 390, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 16 вересня 2016 року за № 1260/29390 (із змінами).
2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
ЗМІНИ
до Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час
1. Примітку 3 розділу ІІІ Норми № 8 викласти в такій редакції:
“3. Для варт гарнізонних і внутрішніх (корабельних), особовий склад яких не готує їжу самостійно, дозволяється заміна плити електричної або газової з площею жарової поверхні 0,24 м2 піччю мікрохвильовою або духовкою електричною побутовою. Також варти забезпечуються чайником електричним.”.
2. Примітку 2 Норми № 11 викласти в такій редакції:
“2. Забезпечення холодильним обладнанням здійснюється відповідно до штатної чисельності продовольчих складів.
Дозволяється замість холодильних розбірних камер, передбачених табелями до штатів військових частин, установ, військових навчальних закладів, дитячих оздоровчих таборів та дошкільних навчальних закладів Міністерства оборони України, забезпечувати холодильним обладнанням із розрахунку:
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (од.) на кількість осіб, які харчуються | |||
до 50 | 51-300 | 301-750 | 751-1500 | ||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1 | Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 250-300 л | 2 | - | - | - |
2 | Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 320-500 л | - | 2 | - | - |
3 | Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 700 л | - | - | 2 | - |
4 | Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 600-800 л | 1 | - | - | - |
5 | Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 900-1150 л | - | 1 | - | - |
6 | Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 1200-1400 л | - | - | 1 | - |
7 | Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 6 м куб. | 1 | 1 | - | - |
8 | Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 10 м куб. | - | - | 1 | - |
9 | Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 20 м куб. | - | - | - | 1 |
10 | Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 6-8 м куб. | - | 2 | - | - |
11 | Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 10-12 м куб. | - | - | 2 | - |
12 | Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 18-20 м куб. | - | - | - | 2 |
3. Доповнити Норми новою Нормою № 17 такого змісту:
“НОРМА № 17
Забезпечення посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами службових собак кінологічних підрозділів Збройних Сил України
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) | ||||
до 10 | 11-50 | 51-100 | 101-300 | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
1 | Відро оцинковане, або емальоване, або пластмасове | 1 | 2 | 4 | 4 | |
2 | Відро оцинковане, або емальоване, або пластмасове з кришкою | 1 | 2 | 2 | 2 | |
3 | Бачок алюмінієвий для води, 4-6 л | По одному на штатного собаку та цуценя з 3-місячного віку | ||||
4 | Бачок алюмінієвий для води, 3 л | По одному на штатного собаку та цуценя до 3-місячного віку | ||||
5 | Бачок алюмінієвий, 3 л | По одному на штатного собаку та цуценя | ||||
6 | Каструля алюмінієва, або із нержавіючої сталі, або емальована на 4-8 л для приготування та розігрівання корму | Одна на 6 штатних цуценят до 3-місячного віку і кожну самку-годівницю | ||||
7 | Ложка розливна алюмінієва або з нержавіючої сталі | 1 | - | - | - | |
8 | Черпак алюмінієвий або з нержавіючої сталі | 1 | 1 | 2 | 3 | |
9 | Дошка для розбирання продуктів | 2 | 4 | 4 | 4 | |
10 | Колода для рубання м’яса | 1 | 1 | 1 | 1 | |
11 | Лопатка для твердих жирів | 1 | 1 | 1 | 1 | |
12 | Лопатка дерев’яна | 1 | 1 | 1 | 2 | |
13 | Ніж кухонний | 1 | 1 | 2 | 2 | |
14 | Ніж господарський | 2 | 3 | 3 | 3 | |
15 | Консервовідкривач | 1 | 1 | 1 | 1 | |
16 | Сокира для рубання м’яса | 1 | 1 | 1 | 1 | |
17 | Таз оцинкований, або алюмінієвий, або емальований, або пластмасовий | 2 | 3 | 5 | 9 | |
18 | Тертушка металева | 1 | 1 | 1 | 2 | |
19 | Фляга для молока | Із розрахунку 0,5 л на штатне цуценя | ||||
20 | Щітка для миття котлів | 1 | 1 | 1 | 2 | |
21 | Щітка для миття посуду | 1 | 1 | 2 | 2 | |
22 | Бак для продовольчих відходів | 1 | 1 | 1 | 2 |
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) | ||||
до 10 | 11-50 | 51-100 | 101-300 | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
1 | Казан електричний | Із розрахунку 3 л на одного собаку | ||||
2 | Плита електрична | Із розрахунку необхідної площі робочої поверхні конфорок, потрібних для приготування корму | ||||
3 | Кип’ятильник електричний | Із розрахунку 1 л на одного собаку | ||||
4 | М’ясорубка ручна | 1 | 1 | 1 | 1 | |
5 | Рукомийник | 1 | 1 | 1 | 1 |
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) | |||
до 10 | 11-50 | 51-100 | 101-300 | ||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1 | Шафа холодильна або скриня морозильна | 1 | 1 | 1 | 1 |
2 | Холодильник побутовий | 1 | 1 | 1 | 1 |
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) | |||
до 10 | 11-50 | 51-100 | 101-300 | ||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1 | Ваги настільні, 10-20 кг | 1 | 1 | 1 | 1 |
2 | Ваги товарні, 100 кг | - | - | 1 | 1 |
№ з/п | Найменування предметів | Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) | |||
до 10 | 11-50 | 51-100 | 101-300 | ||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1 | Ванна для миття посуду двосекційна | 1 | 1 | 1 | 1 |
2 | Комплект тари для продуктів | - | 1 | 1 | 2 |
3 | Стіл виробничий | 2 | 2 | 3 | 4 |
4 | Ванна для чищення картоплі | - | - | 1 | 1 |
5 | Стелаж металевий | 1 | 1 | 2 | 3 |
6 | Стійка для зберігання кухонного інвентарю | - | 1 | 1 | 1 |
__________ |
|