Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Внести до актів Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.
2. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.
3. Ця постанова набирає чинності з 20 вересня 2015 року.
ЗМІНИ,
що вносяться до актів Кабінету Міністрів України
1. У додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1051 “Про утворення Ради з питань функціонування системи охорони здоров’я” (Офіційний вісник України, 2011 р., № 80, ст. 2940; 2012 р., № 22, ст. 849) позицію “Віце-прем’єр-міністр України - Міністр охорони здоров’я, голова Ради” замінити позицією “Міністр охорони здоров’я, голова Ради”, а позицію “Голова Національної комісії з Кодексу Аліментаріус, секретар Ради” - позицією “Директор державного підприємства “Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я України”, секретар Ради”.
2. У тексті плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері здійснення санітарних та фітосанітарних заходів, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 червня 2012 р. № 415, - із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 серпня 2013 р. № 653, слова “за участю Національної комісії з Кодексу аліментаріус” виключити.
ПЕРЕЛІК
постанов Кабінету Міністрів України, що втратили чинність
1. Постанова Кабінету Міністрів України від 16 лютого 1998 р. № 169 “Про створення Національної комісії України із зводу харчових продуктів Кодекс аліментаріус” (Офіційний вісник України, 1998 р., № 7, ст. 265).
2. Постанова Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. № 12 “Про затвердження переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах” (Офіційний вісник України, 1999 р., № 1, ст. 19).
3. Постанова Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2000 р. № 342 “Про внесення змін до переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах” (Офіційний вісник України, 2000 р., № 8, ст. 311).
4. Постанова Кабінету Міністрів України від 21 липня 2000 р. № 1140 “Про доповнення переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах” (Офіційний вісник України, 2000 р., № 30, ст. 1262).
5. Постанова Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2000 р. № 1656 “Про доповнення переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах” (Офіційний вісник України, 2000 р., № 45, ст. 1935).
6. Постанова Кабінету Міністрів України від 21 червня 2001 р. № 674 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. № 12” (Офіційний вісник України, 2001 р., № 26, ст. 1166).
7. Постанова Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2004 р. № 143 “Про доповнення переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах” (Офіційний вісник України, 2004 р., № 6, ст. 317).
8. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 липня 2006 р. № 903 “Питання Національної комісії України з Кодексу аліментаріус” (Офіційний вісник України, 2006 р., № 27, ст. 1944).
9. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2011 р. № 1089 “Деякі питання виконання пункту 327 Звіту робочої групи з розгляду заявки України про вступ до Світової організації торгівлі” (Офіційний вісник України, 2011 р., № 84, ст. 3059).
10. Постанова Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1096 “Питання розроблення плану заходів із здійснення державного контролю (нагляду) за безпечністю та якістю харчових продуктів на довгострокову перспективу” (Офіційний вісник України, 2011 р., № 84, ст. 3066).