open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 965/21277

НОРМА
належності столового посуду та інвентарю для їдалень установ виконання покарань та слідчих ізоляторів

№ з/п

Найменування виду майна

Одиниця виміру

Їдальні засуджених

загальні їдальні установ виконання покарань та слідчих ізоляторів

їдальні лікарень та стаціонарів медчастин

виховні установи виконання покарань

загальні їдальні

їдальні стаціонарів медчастин

кіль-
кість пред-метів

кіль-
кість осіб

кількість пред-
метів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

кількість предметів

кількість осіб

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

1

Бачки алюмінієві литі ємністю:










8,0 л;

шт.

1

10

-

-

1

10

-

-

5,0 л


1

10

-

-

1

10

-

-

2

Кухлі питні ємністю 0,25 л

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

3

Клейонка столова

м

3

10

3

10

3

10

3

10

4

Ложки розливальні ємністю 0,2 л

шт.

1

10

-

-

2

4

-

-

5

Ложки столові металеві

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

6

Ложки металеві чайні

шт.

-

-

1

1

1

1

1

1

7

Миски металеві

шт.

1

1

1

1

1

1

-

-

8

Миски емальовані

шт.

-

-

-

-

-

-

1

1

9

Підставки під бачки і чайники

шт.

1

10

1

4

1

4

1

4

10

Солонки пластмасові

шт.

1

10

1

4

1

4

1

4

11

Тарілки металеві діаметром 200 мм:










для других страв;

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

для хліба

шт.

2

10

1

4

1

4

1

4

12

Чайники алюмінієві литі ємністю:










до 5 л;

шт.

1

10

-

-

1

8

-

-

до 3,5 л

шт.

-

-

1

8

-

-

1

8

13

Піднос універсальний із заглибленнями під їжу

шт.

1

1

1

1

1

1

1

1

__________
Примiтки:

1. Під час роздачі їжi в мисках i тарілках бачки i ложки розливальнi не видаються. У цьому разі дозволяється мати пiдноси для рознесення їжi з розрахунку 1 піднос на 20 осіб.


2. Для роздачi готової їжi в слiдчих iзоляторах і приміщеннях камерного типу виправних колоній максимального рівня безпеки на кожний поверх належить мати: ложки розливальнi ємнiстю 0,2 i 0,5 л; ємнiсть для доставки хлiба, вiзки вантажнi вантажністю 130-400 кг за фактичною потребою.


3. Клейонка столова застосовується за вiдсутностi на обiднiх столах гiгiєнiчного покриття.


4. У разі функціонування лінії самообслуговування із використанням підносів універсальних із заглибленнями під їжу пункти 1, 4, 7, 8, 9, 11 і 12 цієї норми не застосовуються.


5. У разі функціонування лінії самообслуговування із використанням підносів без універсальних  заглиблень під їжу пункти 1, 4, 9, 11, 12 і 13 цієї норми не застосовуються. У цьому разі необхідно мати пiдноси для рознесення їжi з розрахунку 2 підноси на одне посадкове місце в їдальні.


6. Для створення поточного запасу на складі установи повинно утримуватись 20 % посуду, приборів та інвентарю від загальної потреби згідно з цією Нормою.

Директор Департаменту/
взаємодії з органами влади



О.В. Зеркаль

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: