НОРМА
належності посуду та інвентарю для кухонь розплідників службових собак
№ з/п | Найменування виду майна | Одиниця виміру | Кількість тварин | |
до 50 собак | понад 50 собак | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
1 | Ваги товарні вантажністю до 500 кг з комплектом гир | шт. | - | 1 |
2 | Ваги товарні вантажністю до 10 кг з комплектом гир | шт. | 1 | 2 |
3 | Ванни мийні металеві | шт. | 1 | 1 |
4 | Відра оцинковані | шт. | 2 | 3 |
5 | Виделки кухарські котлові | шт. | 1 | 1 |
6 | Дошки обробні | шт. | 2 | 2 |
7 | Котли наплитні алюмінієві ємністю від 20 до 40 л | шт. | 3 | 3 |
8 | Котли стравоварильні електричні або чавунні | шт. | з розрахунку 5,0 л ємності на одного собаку | |
9 | Годівниці-поїлки (з розрахунку на 1 собаку) | шт. | 2 | 2 |
10 | Мішки лляні | шт. | 4 | 5 |
11 | Ножі кухонні загального призначення | шт. | 2 | 3 |
12 | Рукомийники алюмінієві однососкові | шт. | 1 | 1 |
13 | Стелажі металеві для посуду та інвентарю | шт. | 1 | 1 |
14 | Столи обробні металеві | шт. | 1 | 1 |
15 | Тази оцинковані круглі | шт. | 2 | 3 |
16 | Тази оцинковані овальні | шт. | 1 | 1 |
17 | Сокири для розрубування м’яса (на малих кухнях ножі-сікачі) або рубаки | шт. | 1 | 1 |
18 | Шафи холодильні ємністю 0,4-1,12 м3 | шт. | 1 | 1 |
19 | Черпаки кухарські алюмінієві ємністю 2,0 л | шт. | 1 | 1 |
20 | Резервні засоби приготування їжі | шт. | з розрахунку 5,0 л ємності на одного собаку |
__________ | 1. При потребi доставки готового корму службовим собакам, якi є на постах, використовуються термоси з числа таких, що були в користуваннi, спецiально замаркованi для цiєї мети. |
2. Майно за цією нормою видається нове або таке, що було в користуваннi, у безстрокове використання до повного його зношення. |