КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В Авід 23 липня 2009 р. N 834
Київ
Про затвердження Порядку надання платнихпослуг державними хлібними інспекціями Автономної
Республіки Крим та областей і використання коштів,
що надходять як плата за їх надання,
а також переліку та вартості таких послуг
Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Затвердити Порядок надання платних послуг державними
хлібними інспекціями Автономної Республіки Крим та областей і
використання коштів, що надходять як плата за їх надання
(додається).
2. Затвердити перелік платних послуг, що можуть надаватися
державними хлібними інспекціями Автономної Республіки Крим та
областей, і їх вартість згідно з додатком.
3. Міністерству аграрної політики забезпечити щорічне
проведення індексації вартості зазначених у пункті 2 цієї
постанови послуг з урахуванням рівня інфляції на підставі даних
Державного комітету статистики.
4. Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2010 року.
Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 22
ЗАТВЕРДЖЕНОпостановою Кабінету Міністрів України
від 23 липня 2009 р. N 834
ПОРЯДОКнадання платних послуг державними хлібними
інспекціями Автономної Республіки Крим
та областей і використання коштів,
що надходять як плата за їх надання
1. Цей Порядок визначає механізм надання платних послуг
державними хлібними інспекціями Автономної Республіки Крим та
областей, що є територіальними органами Держконтрольсільгосппроду
(далі - виконавець) і використання коштів, що надходять як плата
за їх надання.
2. Планування надходження і використання коштів за надання
платних послуг здійснюється відповідно до законодавства.
3. Платні послуги надаються виключно за письмовим зверненням
юридичних та фізичних осіб (далі - замовник) на підставі
відповідного договору.
4. Звернення щодо надання платних послуг реєструються
виконавцем у журналі обліку.
5. У разі неможливості надання платних послуг у зв'язку з
відсутністю спеціального обладнання, реактивів, методик виконавець
протягом двох робочих днів з дня надходження звернення повідомляє
про це замовникові в письмовій формі із зазначенням підстави.
6. Замовник здійснює оплату послуги на підставі
рахунка-фактури виконавця.
7. Платна послуга вважається наданою в разі підписання
виконавцем та замовником відповідного акта.
8. Повернення коштів за ненадані платні послуги здійснюється
за письмовою заявою замовника в установленому порядку.
9. Кошти, що надходять як плата за надання послуг,
зараховуються на спеціальний реєстраційний рахунок, відкритий
виконавцем в органах Державного казначейства, і використовуються
відповідно до законодавства.
10. Складення та подання фінансової звітності про надходження
і використання коштів, що надходять як плата за надання послуг, а
також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в
установленому порядку.
11. Відповідальним за надання платних послуг та дотримання
цього Порядку є керівник виконавця.
Додатокдо постанови Кабінету Міністрів України
від 23 липня 2009 р. N 834
ПЕРЕЛІКплатних послуг, що можуть надаватися державними
хлібними інспекціями Автономної Республіки Крим
та областей і їх вартість
-------------------------------------------------------------------- | Найменування послуги | Вартість послуги | | | без урахування податку | | | на додану вартість, | | | гривень | |------------------------------------------------------------------| | I. Визначення показників якості та безпеки зерна | | і продуктів його переробки | |------------------------------------------------------------------| | Зернові, зернобобові, олійні культури | |------------------------------------------------------------------| |1. |Відбір точкових проб зерна (насипом), у тому числі: | |---+--------------------------------------------------------------| | |відбір із: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- складів | за дослідження | 30,15| | | | однієї проби | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- вагонів | -"- | 25,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- автомобілів | -"- | 7,1 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- мішків | -"- | 3,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |складення об'єднаної проби, | -"- | 1,75| | |заповнення етикетки | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |виділення середньої проби з | -"- | 3 | | |об'єднаної | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |виділення наважок, підготовка до | -"- | 2,5 | | |проведення аналізу (олійні) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |виділення наважок, підготовка до | -"- | 1,75| | |проведення аналізу (зернові та | | | | |зернобобові) | | | |---+--------------------------------------------------------------| |2. |Визначення фізико-хімічних показників якості: | |---+--------------------------------------------------------------| |1) |масова частка вологи, визначена із | | | | |застосуванням гравіметричного | | | | |методу: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |з попереднім підсушуванням: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- пшениця, жито |за одне дослідження| 5,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- ячмінь, кукурудза, овес, просо, | -"- | 9,6 | | |рис, гречка, інші зернові | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- зернобобові | -"- | 8,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- олійні культури | -"- | 4,1 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |без попереднього підсушування: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- кукурудза | -"- | 8,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- зернобобові | -"- | 6,2 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- олійні культури | -"- | 2,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |- пшениця, жито, ячмінь, овес, | -"- | 4,25| | |просо, рис, гречка, інші зернові | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |2) |масова частка вологи, визначена за:| | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |методом інфрачервоної спектроскопії| -"- | 2,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |методами ISO, ICC, Gafta | -"- | 40,8| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |3) |на запах у: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |цілому зерні | -"- | 0,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |цілому зерні з пропарюванням | -"- | 1,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |розмолотому зерні | -"- | 3 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |4) |на колір | -"- | 1,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |5) |зараженість хлібними шкідниками у: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |явній формі | -"- | 4,8 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |скритій формі | -"- | 6,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |6) |натури | -"- | 3,7 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |7) |вміст сміттєвої та олійної домішок,| -"- | 14,9| | |кількість розколотих плодів | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |8) |вміст смітної та зернової домішок | -"- | 9,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |9) |вміст дрібних зерен | -"- | 3,2 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |10)|вміст фузаріозних та | -"- | 7,45| | |рожевозабарвлених зерен | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |11)|вміст зіпсованих зерен у: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениці, житі, ячмені | -"- | 3 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |кукурудзі, горосі | -"- | 8,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |просі | -"- | 11,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інших зернових та олійних | | | | |культурах | -"- | 11,15| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |12)|вміст шкідливих домішок у: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |просі | -"- | 3,2 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інших зернових | -"- | 2,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |зернобобових | -"- | 9,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |олійних культурах | -"- | 6,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |13)|вміст особливо облікових домішок у:| | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |просі | -"- | 3,2 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |зернобобових | -"- | 6,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інших зернових та олійних культурах| -"- | 9,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |14)|вміст важко відокремлюваних домішок| -"- | 3,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |15)|вміст металомагнітних домішок | -"- | 3,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |16)|на скловидність | -"- | 3,7 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |17)|тип зерна, у тому числі: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениця | -"- | 2,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |овес, кукурудза, просо, | | | | |інші зернові | -"- | 3,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |зернобобові культури | -"- | 23,4| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |рис | -"- | 12,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |18)|вміст зерен, пошкоджених клопом- | -"- | 10,3| | |черепашкою | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |19)|вміст сажкових зерен | -"- | 8,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |20)|масова частка сирої клейковини | | | | |та її якість, визначена | | | | |із застосуванням: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |гравіметричного методу | -"- | 29,95| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |методу інфрачервоної спектроскопії | -"- | 2,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |методів ICC, Gafta | -"- | 26,8| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |гравіметричного методу ISO | -"- | 17,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |21)|число падання зерна пшениці | -"- | 8,15| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |22)|масова частка білка, визначена за: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |тітрометричним методом | -"- | 71,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |методом інфрачервоної спектроскопії| -"- | 2,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |23)|плівчастість, визначена вручну: | -"- | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |просо, рис, гречка | -"- | 12,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |овес | -"- | 8,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |24)|масова доля ядра: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |гречки | -"- | 25,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |проса | -"- | 20,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |25)|крупність зерна | -"- | 6,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |26)|маса 1000 зерен | -"- | 30,5| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |27)|вміст пошкоджених гороховою | -"- | 11,9| | |зернівкою і листоверткою | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |28)|здатність до проростання | -"- | 83,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |29)|життєздатність | -"- | 20,4| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |30)|кислотне число жиру | -"- | 57,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |31)|загальна кислотність | -"- | 7,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |32)|консистенція зерна рису | -"- | 3,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |33)|наявність червоних зерен рису | -"- | 4,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |34)|наявність пожовклих зерен рису | -"- | 4,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |35)|наявність глютинозних зерен рису | -"- | 4,6 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |36)|масова частка ерукової кислоти | -"- | 67,4| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |37)|вміст глюкозинолатів, визначених за| | | | |методом: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |високоефективної рідинної | | | | |хроматографії | -"- | 72,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |глюкотесту | -"- | 8,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |38)|масова частка сирого жиру | -"- | 62,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |39)|масова частка золи | -"- | 23,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |40)|масова частка золи, | -"- | 28,35| | |що не розчиняється у | | | | |10-відсотковій соляній кислоті | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |41)|масова частка сирого протеїну | -"- | 71,45| | |(вміст азоту) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |42)|масова частка сирої клітковини | -"- | 37,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |43)|масова частка сирої клітковини у | -"- | 37,25| | |продуктах тваринного походження | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |44)|вміст крохмалю | -"- | 46,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |45)|вихід зерна із кукурудзи в качанах | -"- | 35,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |46)|екстрактивність ячменю | -"- | 89,35| |------------------------------------------------------------------| | Борошно, крупи, комбікорми, комбікормова сировина, | | побічні продукти переробки зерна | |------------------------------------------------------------------| |3. |Відбір точкових проб, у тому числі: | |---+--------------------------------------------------------------| |1) |визначення об'єму виборки |за дослідження | 4,8 | | | |однієї проби | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |2) |відбір проби з мішків | | | | |з партії на складі: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна, крупів | -"- | 44,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |комбікормів, комбікормової | -"- | 30,15| | |сировини, побічних продуктів | | | | |переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |3) |відбір проб з мішків з вагона: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна, висівок, | -"- | 25,55| | |комбікормової сировини, | | | | |побічних продуктів переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупів | -"- | 12,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |4) |відбір проб з мішків з автомобілю: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна, крупів | -"- | 12,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |висівок, комбікормової сировини, | -"- | 7,1 | | |побічних продуктів | | | | |переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |5) |складення об'єднаної проби | | | | |продукції | -"- | 3,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |6) |виділення середньої проби | -"- | 3 | | |з об'єднаної | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |7) |виділення наважок для проведення | -"- | 2,5 | | |аналізу вручну | | | | |(крупи, комбікорми) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |8) |виділення наважок для проведення | -"- | 1,4 | | |аналізу вручну (борошно) | | | |---+--------------------------------------------------------------| |4. |Визначення фізико-хімічних показників якості: | |---+--------------------------------------------------------------| |1) |вологість, у тому числі: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна, висівок, комбікормів, |за одне дослідження| 4,95| | |комбікормової сировини, інших | | | | |побічних продуктів переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупів | -"- | 5,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |2) |на колір: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна | -"- | 1,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупів | -"- | 0,9 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |висівок, комбікормів, сировини, | -"- | 1,25| | |інших побічних продуктів | | | | |переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |3) |на запах: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |без підігрівання проби | -"- | 1,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |з підігріванням проби | -"- | 3 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |4) |вміст металомагнітної домішки | -"- | 3,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |5) |вміст шкідливої домішки (крупи) | -"- | 5,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |6) |вміст мінеральної домішки (крупи) | -"- | 1,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |7) |на смак та хруст (крупи, борошно) | -"- | 1,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |8) |зараженість та забрудненість | | | | |хлібними шкідниками: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупів | -"- | 5,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна, комбікормів, висівок, | -"- | 12,6| | |шротів, макухи, інших побічних | | | | |продуктів переробки зерна | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |9) |крупність борошна | -"- | 7,1 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |10)|число падання борошна | -"- | 8,7 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |11)|зольність: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошна | -"- | 31,4| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупів | -"- | 23,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |12)|білість | -"- | 6,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |13)|розварюваність | -"- | 12,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |14)|вміст смітної домішки, квіткових | -"- | 9,6 | | |плівок, зіпсованих, | | | | |необрушених зерен (крупи) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |15)|вміст доброякісного ядра | -"- | 5,15| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |16)|вміст мучки | -"- | 1,95| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |17)|вміст поїдених зерен | -"- | 11,9| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |18)|недодир: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |без забарвлення | -"- | 6,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |із забарвленням | -"- | 7,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |19)|наявність пожовклих глютинозних | -"- | 1,6 | | |ядер рису, червоних | | | | |та крейдяних ядер | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |20)|наявність сторонніх домішок | -"- | 1,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |21)|крупність чи номер крупи | -"- | 6,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |22)|вміст і якість клейковини | -"- | 19,85| | |(борошна), визначені вручну | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |23)|реологічні властивості тіста (W) | -"- | 79,8| | |(альвеограф) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |24)|фаринограф (водопоглинаючі | -"- | 79,8| | |властивості борошна) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |25)|індекс осадження (седиментація) | -"- | 26,6| | |методом Зелені | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |26)|автолітична активність | -"- | 14,9| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |27)|пробна випічка хліба | -"- | 14,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |28)|об'ємний вихід хліба | -"- | 4,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |29)|формостійкість | -"- | 4,45| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |30)|діаметр гранул висівок, комбікормів| -"- | 11,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |31)|довжина гранул висівок, комбікормів| -"- | 8,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |32)|крихкість гранул висівок, | | | | |комбікормів | -"- | 8,85| |---+--------------------------------------------------------------| |5. |Визначення показників безпеки в зерні і продуктах його | | |переробки: | |---+--------------------------------------------------------------| |1) |токсичні елементи (разом), у тому |за дослідження | 435 | | |числі: | однієї проби | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |свинець | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |миш'як | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |кадмій | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |ртуть | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |мідь | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |цинк | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |2) |мікотоксини, у тому числі: | -"- | 174,3| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |афлотоксин В | -"- | 85,65| | | 1 | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |зеараленон | -"- | 85,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |Т-2 токсин | -"- | 85,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |дезоксиніваленон (вомітоксин) | -"- | 85,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |охротоксин А | -"- | 85,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |патулін | -"- | 85,65| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |3) |радіонукліди, у тому числі: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |цезій | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |стронцій | -"- | 84,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |4) |пестициди, хлор та фосфоровмісні | -"- | 111,2| | |речовини | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |5) |генетично-модифіковані об'єкти в | | | | |зерні та продуктах його переробки:| | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |проведення якісного аналізу | -"- |344,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |проведення якісного та кількісного | -"- | 582,5| | |аналізу | | | |---+--------------------------------------------------------------| |6) |інші показники якості: | |---+--------------------------------------------------------------| | |масова доля залишкової |за одне дослідження| 75 | | |кількості розчинника | | | | |(бензину) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |кількість краплин | -"- | 14,2| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |алкалоїдне насіння | -"- | 14,2| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |ізотіоціанати | -"- | 111,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |CaCO +MgCl | -"- | 44,35| | | 3 3 | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст натрію | -"- | 33,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |активність уреази | -"- | 26,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст кальцію | -"- | 47,9| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст фосфору | -"- | 47,9| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |перекисне число жиру | -"- | 56,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст хлористого натрію | -"- | 33,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |фосфоровмісні речовини в | -"- | 79,8| | |олії | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |білок за Барнштейном | -"- | 72,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |колір, смак, прозорість | -"- | 39 | | |олії | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |нежирові домішки в олії, | -"- | 51,4| | |кольорове число | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст мила (якісна проба) | -"- | 12,4| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст мила | -"- | 46,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пероксидне число олії | -"- | 46,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |кислотне число олії | -"- | 46,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |йодне число олії | -"- | 46,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст масляної кислоти | -"- | 65,6| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |вміст алкалоїдів | -"- |117,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |7) |мікробіологічні показники: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |мезофільні аеробні | -"- | 72,7| | |факультативно-анаеробні | | | | |мікроорганізми | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |анаероби | -"- | 76,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |бактерії групи кишкової | -"- | 76,25| | |палички | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |плісняві гриби | -"- | 76,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |бактерії роду протей | -"- | 76,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |сальмонели | -"- | 76,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |живі клітини продуцента | -"- | 72,7| | |(дріжджі) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |мікологічні випробування | -"- | 76,25| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |наявність зерен із жовто- | -"- | 26,6| | |зеленою флуоресценцією | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |8) |токсичність: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |токсичність на тетрахімені | -"- | 58,5| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |токсичність на інфузоріях | -"- | 44,35| | |стілоніхіях | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |9) |гормони | -"- |317,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |10)|нітрати | -"- | 20,05| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |11)|нітрити | -"- | 17 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |12)|оформлення документів, у | | | | |тому числі: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |розгляд документів для |за оформлення |124,15| | |арбітражного дослідження |документів щодо | | | |зерна та продуктів його |однієї проби | | | |переробки | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |заповнення лабораторних | -"- | 5,85| | |журналів | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |оформлення сертифіката | -"- | 7,1 | | |(заявок, документів щодо | | | | |якості) | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |реєстрація проб | -"- | 0,7 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |13)|огляд транспортних засобів: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |залізничного вагона |за огляд одного | 13,3| | | |транспортного | | | | |засобу | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |автомобіля | -"- | 3,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |бункера, місця | -"- | 14,7| | |відвантаження | | | |------------------------------------------------------------------| |II. Огляд та оформлення сертифікатів якості зерна і продуктів його| | переробки при відвантаженні, надходженні та транзиті | |------------------------------------------------------------------| |1. |Водний транспорт: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениця |огляд та оформлення| 1,4 | | | |сертифіката на одну| | | | |тонну зерна і | | | | |продуктів його | | | | |переробки | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інші зернові та зернобобові | -"- | 1,25| | |культури | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |олійні культури | -"- | 1,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошно | -"- | 1,55| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупи | -"- | 1,4 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |комбікорми і комбікормова сировина | -"- | 1,5 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| |2. |Залізничний транспорт: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениця |за оформлення |195,25| | | |сертифіката на | | | | |зерно і продукти | | | | |його переробки, що | | | | |містяться в одному | | | | |вагоні | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інші зернові та зернобобові | -"- | 138 | | |культури | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |олійні культури | -"- |109,35| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошно | -"- | 157,1| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупи | -"- |106,95| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |комбікорми і комбікормова сировина | -"- | 97,7| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |3. |Автомобілі, контейнери: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениця |за оформлення |162,45| | | |сертифіката на | | | | |зерно і продукти | | | | |його переробки, що | | | | |містяться в одному | | | | |автомобілі, | | | | |контейнері | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інші зернові та зернобобові | -"- | 109,8| | |культури | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |олійні культури | -"- | 81,15| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошно | -"- | 133,9| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупи | -"- | 97,2| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |комбікорми і комбікормова сировина | -"- | 69,5| |---+-----------------------------------+-------------------+------| |4. |Здійснення вибіркового вхідного та | | | | |вихідного контролю при проведенні | | | | |транзитних операцій: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |пшениця |за одну тонну | 0,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |інші зернові та зернобобові | -"- | 0,7 | | |культури | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |олійні культури | -"- | 0,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |борошно | -"- | 0,85| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |крупи | -"- | 0,75| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |комбікорми і комбікормова сировина | -"- | 0,85| |------------------------------------------------------------------| | III. Затвердження актів зачистки зерна і | | продуктів його переробки | |------------------------------------------------------------------| | |Партія: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |до 500 тонн |за затвердження | | | | |одного акта | 200 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |від 500 тонн до 1 тис. тонн | -"- | 250 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |від 1,1 тонни до 5 тис. тонн | -"- | 400 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |від 5,1 тонни до 10 тис. тонн | -"- | 500 | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |більш як 10 тис. тонн | -"- | 650 | |------------------------------------------------------------------| | IV. Сертифікація зернових складів на відповідність | | послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки, | | яка проводиться один раз на рік | |------------------------------------------------------------------| | |Місткістю: | | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |до 10 тис. тонн |за сертифікацію | 1500| | | |одного складу | | |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |до 50 тис. тонн | -"- | 2800| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |до 100 тис. тонн | -"- | 4000| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |до 150 тис. тонн | -"- | 5200| |---+-----------------------------------+-------------------+------| | |більш як 150 тис. тонн | -"- | 7000| |------------------------------------------------------------------| | V. Проведення семінарів за замовленням | |------------------------------------------------------------------| | |Проведення семінарів за замовленням|за одну | 31 | | |з питань, що належать до |людино/годину | | | |компетенції державних хлібних | | | | |інспекцій Автономної Республіки | | | | |Крим та областей | | | |------------------------------------------------------------------| | VI. Проведення оцінки кваліфікаційного рівня персоналу | | лабораторії при проведенні атестації | | або акредитації лабораторії за заявою органу акредитації | |------------------------------------------------------------------| | |Проведення оцінки кваліфікаційного |проведення оцінки | 532 | | |рівня персоналу лабораторії при |кваліфікаційного | | | |проведенні атестації або |рівня персоналу | | | |акредитації лабораторії за заявою |однієї лабораторії | | --------------------------------------------------------------------
Джерело:Офіційний портал ВРУ