open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст
Нечинна
                             
                             
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 186 від 20.09.2000 Зареєстровано в Міністерстві

м.Київ юстиції України

2 жовтня 2000 року
vd20000920 vn186 за N 673/4894

Про затвердження Положення про умови розподілу

обсягів виробництва цукру квот "А" і "В" між

цукровими заводами на конкурсних засадах

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 2
червня 2000 року N 868 ( 868-2000-п ) "Про деякі питання
державного регулювання виробництва і реалізації цукру"
Н А К А З У Ю:
1. Затвердити Положення про умови розподілу обсягів
виробництва цукру квот "А" і "В" між цукровими заводами на
конкурсних засадах (додається). 2. Створити конкурсну комісію з визначення на конкурсних
засадах обсягів виробництва цукру квот "А" і "В" цукровими
заводами (надалі - конкурсна комісія) у складі, що додається. 3. Конкурсній комісії при оцінці та конкурсному визначенні
обсягів виробництва цукру квот "А" і "В" цукровими заводами
керуватися Положенням, зазначеним у п. 1 цього наказу. 4. Конкурсній комісії у зв'язку з очікуваними обсягами
заготівлі цукрових буряків урожаю 2000 року здійснити розподіл
обсягів виробництва цукру між цукровими заводами на конкурсних
засадах з урахуванням пропозицій обласних асоціацій цукрової
промисловості, погоджених з облдержадміністраціями. 5. Державному департаменту продовольства (Сватков Л.Б.)
забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до
Міністерства юстиції України. 6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника
Міністра Рижука С.М., Голову Державного департаменту продовольства
Сваткова Л.Б.
Міністр І.Кириленко
Додаток

до наказу Міністерства аграрної

політики України

від 20.09.2000 N 186
Склад

конкурсної комісії з визначення на конкурсних

засадах обсягів виробництва цукру квот "А" і "В"

цукровими заводами
Сватков - Голова Державного департаменту Леонід Борисович продовольства, голова комісії
Сичевський - перший заступник голови Микола Петрович Державного департаменту

продовольства, заступник

голови комісії
Сорока - начальник Департаменту ринків Василь Іванович продукції рослинництва та

розвитку насінництва,

заступник голови комісії
Члени комісії:
Пасічник - заступник начальника Петро Кирилович Департаменту ринків продукції

рослинництва та розвитку

насінництва
Прокопенко - начальник управління Микола Петрович продовольчих балансів та

дитячого харчування Державного

департаменту продовольства
Сандул - начальник управління Олександр Миколайович прогнозування та стратегії

розвитку промисловості,

майнових прав та трудових

відносин Державного

департаменту продовольства,

відповідальний секретар
Пушик - начальник відділу кадрової, Богдан Олексійович юридичної та спецроботи

Державного департаменту

продовольства
Загородній - голова ради Національної Григорій Дмитрович асоціації цукровиків України

(за згодою)
Новіков - голова правління Національної Владислав Васильович асоціації цукровиків України

(за згодою)
Легеза - начальник відділу економіки Олег Митрофанович Національної асоціації

цукровиків України (за згодою)
Затверджено

Наказ Міністерства аграрної

політики України

20.09.2000 N 186
Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

2 жовтня 2000 року

за N 673/4894

Положення

про умови розподілу обсягів виробництва цукру

квот "А" і "В" між цукровими заводами на

конкурсних засадах
1. Загальні положення
1.1. Це положення встановлює умови розподілу обсягів
виробництва цукру квот "А" і "В" на конкурсних засадах між
цукровими заводами (надалі - претенденти) згідно з Законом України
"Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру"
( 758-14 ). 1.2. Дія Положення поширюється на всі цукрові заводи України,
які входять в систему Державного департаменту продовольства.
2. Порядок організації конкурсу
2.1. Визначення претендентів на конкурсних засадах
покладається на конкурсну комісію Міністерства аграрної політики
України. 2.2. Конкурс проводиться у відкритий спосіб. 2.3. Діяльністю конкурсної комісії керує її голова, а в його
відсутність один із заступників. 2.4. Голова в межах своєї компетенції: - скликає засідання конкурсної комісії; - головує на засіданнях конкурсної комісії; - дає розпорядження та доручення обов'язкові для членів
конкурсної комісії; - дає доручення спеціалістам, радникам та експертам, які
можуть бути залучені до роботи конкурсної комісії; - організовує підготовку матеріалів для розгляду конкурсною
комісією; - представляє конкурсну комісію у відносинах з
підприємствами, установами та організаціями.
3. Умови проведення конкурсу, участі в ньому

претендентів та визначення переможців конкурсу
3.1. Претендент подає конкурсній комісії через обласну
асоціацію цукрової промисловості заявку на участь у конкурсі за
довільною формою та довідку про техніко-економічні показники
роботи підприємства. 3.2. Конкурсна комісія щорічно, не пізніше 1 листопада,
розглядає на засіданні пропозиції про розподіл обсягів виробництва
цукру між цукровими заводами, надані обласними асоціаціями
цукрової промисловості, які погоджені з облдержадміністраціями. 3.3. Розгляд заявок здійснюється з урахуванням пропозицій
обласних асоціацій цукрової промисловості, погоджених з
облдержадміністраціями, розподілу поставки цукру в розрізі
областей, а також показників, передбачених Положенням про порядок
формування квот поставки цукру на внутрішній ринок і за
міжнародними договорами, визначення та розподіл обсягів
вирощування цукрових буряків і виробництва цукру в межах цих квот,
затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 червня
2000 року N 868 ( 868-2000-п ): - забезпечення цукросировиною (не менше 45 діб); - розміри витрат на переробку цукрових буряків на вище
розрахункового для встановлення мінімальної ціни на цукор; - обсяги вирощування цукрових буряків на 1 гектар та
виробленого з них цукру; - обсяги виробництва цукру в середньому за останні 5 років; - ступінь вилучення цукру з цукрових буряків; - потужність заводу; - виробництво цукру згідно з розподіленими обсягами в межах
квоти "А" за попередній рік; - обсяги експорту цукру за попередній рік. 3.4. Якщо частина чи вся інформація, що міститься в
зазначених документах, має конфіденційний характер або становить
комерційну таємницю, то претендент повинен письмово повідомити про
це конкурсну комісію. За розголошення такої інформації члени конкурсної комісії
несуть відповідальність згідно з чинним законодавством. 3.5. Подані обласними асоціаціями цукрової промисловості на
конкурс документи реєструються відповідальним секретарем
конкурсної комісії у журналі обліку. Документи, подані не в повному обсязі, не приймаються. 3.6. При визначенні переможців конкурсу члени конкурсної
комісії використовують, крім інформації, що міститься в поданих
претендентами документах, відомості про банкрутство,
реорганізацію, ліквідацію, а також припинення господарської
діяльності. 3.7. Рішення конкурсної комісії приймаються на відкритих
засіданнях у присутності більш як 50 відсотків її складу відкритим
голосуванням, простою більшістю голосів і оформляється протоколом,
який підписується головою та відповідальним секретарем. У разі
рівної кількості голосів - голос головуючуго на засіданні є
ухвальним. 3.8. Рішення конкурсної комісії про визначення переможців
конкурсу затверджується наказом Міністерства аграрної політики
України в десятиденний термін, який доводиться претенденту до
відома та виконання через обласну асоціацію цукрової
промисловості.
Голова Державного
департаменту продовольства Л.Сватков

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • Зміст

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: