open
Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Попередня
                             
                             
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А

від 15 лютого 1999 р. N 186

Київ
Про деякі питання державного регулювання виробництва спирту етилового, коньячного та плодового, алкогольних

напоїв і тютюнових виробів
( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ

N 1002 ( 1002-2000-п ) від 21.06.2000

N 580 ( 580-2003-п ) від 23.04.2003 )

( У Постанові слова "Комітет з монополії на виробництво та

обіг спирту етилового, алкогольних напоїв і тютюнових

виробів", "Державний комітет з монополії на виробництво

та обіг спирту етилового, алкогольних напоїв і тютюнових

виробів" та "Держспецмонополія" в усіх відмінках замінено

відповідно словами "Міністерство фінансів" та "Мінфін" у

відповідному відмінку згідно з Постановою КМ N 1002

( 1002-2000-п ) від 21.06.2000 )

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Установити, що:
технічні умови і рецептури на виробництво спирту етилового,
горілки, лікеро-горілчаних виробів та алкогольних напоїв з
використанням спирту етилового від 1,2 до 8,5 відсотка об'ємних
одиниць, а також технічні умови на виробництво тютюнових виробів
затверджуються Комітетом харчової промисловості за погодженням з
Міністерством фінансів;
технічні умови на виробництво спирту коньячного, плодового та
виноградного, коньяку, виноробної продукції та інших міцних
напоїв, що виготовляються з спирту плодового та виноградного,
затверджуються Комітетом з питань садівництва, виноградарства та
виноробної промисловості за погодженням з Міністерством фінансів.
2. Установити, що норми виробничих втрат і виходу:
щодо спирту етилового, горілки та лікеро-горілчаних виробів
затверджуються Міністерством фінансів за поданням Комітету
харчової промисловості.
Головною організацією з розроблення цих норм визначити
Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології
продовольчих продуктів (м. Київ);
щодо спирту коньячного, плодового та виноградного, коньяку,
виноробної продукції та інших міцних напоїв, що виготовляються із
спирту коньячного, плодового та виноградного, затверджуються
Міністерством фінансів за поданням Комітету з питань садівництва,
виноградарства та виноробної промисловості.
Головною організацією з розроблення цих норм визначити
Державне науково-виробниче підприємство "Плодвинконсерв" (м.
Київ);
щодо тютюнових виробів затверджуються Міністерством фінансів
за поданням Комітету харчової промисловості.
До затвердження зазначених норм виробничих втрат і виходу
спирту етилового, коньячного та плодового, алкогольних напоїв і
тютюнових виробів діють раніше встановлені норми.
( Пункт 3 втратив чинність на підставі Постанови КМ N 580
( 580-2003-п ) від 23.04.2003 )
4. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету
Міністрів України від 8 квітня 1996 р. N 411 ( 411-96-п ) "Про
деякі питання щодо державного регулювання виробництва і торгівлі
спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями та
тютюновими виробами" (ЗП України, 1996 р., N 10, ст. 291) та від
15 червня 1996 р. N 649 ( 649-96-п ) "Про посилення контролю за
виробництвом спирту і лікеро-горілчаних виробів" (ЗП України,
1996 р., N 13, ст. 369).

Прем'єр-міністр України В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд. 22

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: