МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИМІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ І СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 181/121/169/97/271 від 23.07.99 Зареєстровано в Міністерствім.Київ юстиції України
9 серпня 1999 р.
vd990723 vn181/121/169/97/271 за N 543/3836
{ Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерстваохорони здоров'я
N 461/762/665/863/175 ( z0950-15 ) від 24.07.2015 }
Про затвердження тимчасового набору продуктів харчуваннядля непрацездатного населення України
На виконання Постанови Верховної Ради України від 25.12.98
N 365-XIV ( 365-14 ) "Про проект Закону України про встановлення
величини вартості межі малозабезпеченості та розміру мінімальної
заробітної плати на 1999 рік" та доручення Кабінету Міністрів
України від 26.01.99 до N 26544/3 щодо затвердження норм набору
продуктів для населення України Н А К А З У Є М О:
Затвердити тимчасовий набір продуктів харчування для
непрацездатного населення України (додається).
Міністр охорони здоров'я України Р.В.Богатирьова
Міністр праці і соціальної
політики України І.Я.Сахань
Міністр фінансів України І.О.Мітюков
В.о.Міністра економіки України В.М.Кальник
В.о.Голови Державного комітету
статистики України В.А.Головко
Додатокдо наказу
23.07.1999 р.
N 181/121/169/97/271
Тимчасовий набір продуктів харчуваннядля непрацездатного населення України
(кг/рік на 1 людину)
---------------------------------------------------------- | Найменування продукту | Кількість | |-------------------------------+------------------------| |1. Хлібні продукти | | |-------------------------------+------------------------| |Борошно житнє | 0,3 | |-------------------------------+------------------------| |Хліб житній | 38,0 | |-------------------------------+------------------------| |Хліб пшеничний | 62,0 | |-------------------------------+------------------------| |Борошно пшеничне | 8,8 | |-------------------------------+------------------------| |Макаронні вироби | 4,1 | |-------------------------------+------------------------| |Рис | 2,3 | |-------------------------------+------------------------| |Манна крупа | 0,9 | |-------------------------------+------------------------| |Пшоно | 0,9 | |-------------------------------+------------------------| |Гречана крупа | 2,0 | |-------------------------------+------------------------| |Вівсяна крупа | 1,1 | |-------------------------------+------------------------| |Бобові | 1,9 | |-------------------------------+------------------------| |Інші | 0,6 | |-------------------------------+------------------------| |2. Картопля | 108,0 | |-------------------------------+------------------------| |3. Овочі та баштанні | | |-------------------------------+------------------------| |Капуста | 27,5 | |-------------------------------+------------------------| |Помідори та огірки | 22,0 | |-------------------------------+------------------------| |Морква та буряк | 16,0 | |-------------------------------+------------------------| |Цибуля, часник | 8,0 | |-------------------------------+------------------------| |Баштанні | 14,5 | |-------------------------------+------------------------| |Інші | 10,0 | |-------------------------------+------------------------| |4. Фрукти і ягоди | | |-------------------------------+------------------------| |Фрукти та ягоди свіжі | 31,0 | |-------------------------------+------------------------| |Сухофрукти | 1,8 | |-------------------------------+------------------------| |5. М'ясопродукти | | |-------------------------------+------------------------| |Яловичина | 12,0 | |-------------------------------+------------------------| |Свинина | 9,5 | |-------------------------------+------------------------| |Баранина | 0,9 | |-------------------------------+------------------------| |Птиця | 5,0 | |-------------------------------+------------------------| |Ковбаса | 6,6 | |-------------------------------+------------------------| |Сало | 2,0 | |-------------------------------+------------------------| |Субпродукти та інші | 2,0 | |-------------------------------+------------------------| |6. Молочні продукти | | |-------------------------------+------------------------| |Молоко незбиране | 83,0 | |-------------------------------+------------------------| |Збиране молоко, кефір | 22,0 | |-------------------------------+------------------------| |Масло вершкове | 3,9 | |-------------------------------+------------------------| |Сир | 7,6 | |-------------------------------+------------------------| |Сметана | 4,0 | |-------------------------------+------------------------| |7. Яйця (шт.) | 187,5 | |-------------------------------+------------------------| |8. Рибні продукти | | |-------------------------------+------------------------| |Риба свіжа | 2,5 | |-------------------------------+------------------------| |Оселедці | 0,7 | |-------------------------------+------------------------| |9. Цукор (включаючи | 22,5 | |кондвироби) | | |-------------------------------+------------------------| |10. Маргарин | 1,5 | |-------------------------------+------------------------| |11. Олія | 6,7 | |-------------------------------+------------------------| |Хімічний склад: | | |-------------------------------+------------------------| |Білки (г) | 58,6 | |-------------------------------+------------------------| |Жири (г) | 65,7 | |-------------------------------+------------------------| |Вуглеводи (г) | 295,8 | |-------------------------------+------------------------| |Енергетична цінність (ккал) | 2008,9 | ----------------------------------------------------------
Джерело:Офіційний портал ВРУ