ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ ПО СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇТА СЕРТИФІКАЦІЇ
Н А К А З
N 37 від 27.01.99 Зареєстровано в Міністерствім.Київ юстиції України
15 квітня 1999 р.
vd990127 vn37 за N 234/3527
Про внесення доповнень до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні, до Термінів введення обов'язкової сертифікації окремих видів продукції в Україні та затвердження Правил обов'язкової сертифікаціїготельних послуг та послуг харчування
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітетустандартизації, метрології та сертифікації N 498 ( z0782-02 ) від 30.08.2002 )
На виконання Декрету Кабінету Міністрів України "Про
стандартизацію і сертифікацію" від 10.05.93 N 46-93, Закону
України "Про туризм" ( 324/95-ВР ), постанов Кабінету Міністрів
України від 28.07.97 N 702 ( 702-97-п ) "Про Програму розвитку
туризму в Україні до 2005 року" та від 07.12.98 N 1931
( 1931-98-п ) "Про заходи щодо реалізації Програми діяльності
Кабінету Міністрів України", з метою підготовки до введення
обов'язкової сертифікації готельних послуг та послуг харчування у
Системі сертифікації УкрСЕПРО Н А К А З У Ю:
( Пункт 1 втратив чинність на підставі Наказу Державного
комітету стандартизації, метрології та сертифікації N 498
( z0782-02 ) від 30.08.2002 )
2. Затвердити: Правила обов'язкової сертифікації готельних послуг
(додаються) ( z0236-99 ); Правила обов'язкової сертифікації послуг харчування
(додаються) ( z0235-99 ).
( Пункт 2 втратив чинність на підставі Наказу Державного
комітету стандартизації, метрології та сертифікації N 498
( z0782-02 ) від 30.08.2002 )
4. Відділу стандартизації, сертифікації та державного нагляду
в галузі інформаційних технологій, зв'язку, класифікації ТЕСІ та
послуг Держстандарту України (Машовець Т.М.) довести цей наказ до
відома центральних органів виконавчої влади, державних центрів
стандартизації, метрології та сертифікації, органів з сертифікації
в місячний термін після реєстрації в Міністерстві юстиції України. 5. Керівникам органів з сертифікації готельних послуг та
послуг харчування довести затверджені в пункті 2 цього наказу
Правила обов'язкової сертифікації готельних послуг та послуг
харчування до відома зацікавлених підприємств, а також до
суб'єктів підприємницької діяльності незалежно від форм власності
в місячний термін після реєстрації зазначених Правил у
Міністерстві юстиції України. 6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника
Голови Держстандарту України Є.М.Верещагу.
Голова Держстандарту України Т.Кисільова
( Доповнення до Переліку продукції, що підлягає обов'язковій
сертифікації в Україні, затвердженого наказом Держстандарту
України від 30.06.93 N 95 ( z0112-93 ), втратили чинність на
підставі Наказу Державного комітету стандартизації, метрології та
сертифікації N 498 ( z0782-02 ) від 30.08.2002 )
Джерело:Офіційний портал ВРУ