open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Попередня
                             
                             
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про вивізне (експортне) мито на живу худобу

та шкіряну сировину
( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1996, N 28, ст. 133 )
{ Вводиться в дію Постановою ВР

N 181/96-ВР від 07.05.96, ВВР, 1996, N 28, ст. 134 }
{ В редакції Закону

N 356-V ( 356-16 ) від 16.11.2006, ВВР, 2007, N 2, ст.13 }

З метою забезпечення захисту внутрішнього споживчого ринку,
інтересів вітчизняного товаровиробника та подальшого поліпшення
структури експорту Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
Установити такі ставки вивізного (експортного) мита на живу
худобу та шкіряну сировину:

------------------------------------------------------------------ Код товару згідно з | Назва товару | Ставка мита, у | УКТЗЕД | | відсотках митної | ( 2371а-14, | | вартості | 2371б-14 ) | | | ---------------------+---------------------+--------------------| 1 | 2 | 3 | ---------------------+---------------------+--------------------| |Велика рогата худоба | | |свійських видів жива,| | |крім чистопородних | | |(чистокровних) | | |племінних тварин: | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 05 00 |свійські види масою | 50 | |не більш як 80 кг | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 21 00 |свійські види масою | 50 | |понад 80 кг, але не | | |більш як 160 кг для | | |забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 29 00 |свійські види масою | 50 | |понад 80 кг, але не | | |більш як 160 кг не | | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 41 00 |свійські види масою | 50 | |понад 160 кг, але не | | |більш як 300 кг для | | |забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 49 00 |свійські види масою | 50 | |понад 160 кг, але не | | |більш як 300 кг не | | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 51 00 |нетелі (самки великої| 50 | |рогатої худоби до | | |першого отелення) | | |масою понад 300 кг | | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 59 00 |нетелі (самки великої| 50 | |рогатої худоби до | | |першого отелення) | | |масою понад 300 кг не| | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 61 00 |корови масою понад | 50 | |300 кг для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 69 00 |корови масою понад | 50 | |300 кг не для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 71 00 |свійські види, крім | 50 | |нетелей та корів | | |масою понад 300 кг | | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 79 00 |свійські види, крім | 50 | |нетелей та корів | | |масою понад 300 кг не| | |для забою | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0102 90 90 00 |несвійські види | 50 | |великої рогатої | | |худоби живої | | ---------------------+---------------------+--------------------| |Вівці живі: | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0104 10 10 00 |вівці чистопородні | 50 | |(чистокровні) | | |племінні тварини | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0104 10 30 00 |ягнята (віком до | 50 | |одного року) | | ---------------------+---------------------+--------------------| 0104 10 80 00 |інші живі вівці, крім| 50 | |чистопородних | | |(чистокровних) | | |племінних тварин та | | |ягнят (віком до | | |одного року) | | ---------------------+---------------------+--------------------| 4101 |Шкури необроблені | 30 | |великої рогатої | | |худоби або тварин | | |родини конячих (свіжі| | |або солоні, сушені, | | |оброблені вапном, | | |протравлені чи | | |консервовані іншим | | |способом, але не | | |дублені, не вироблені| | |під пергамент і не | | |піддані подальшій | | |обробці), з волосяним| | |покровом або без | | |волосяного покрову, | | |спилок або неспилок | | ---------------------+---------------------+--------------------| 4102 |Необроблені шкури | 30 | |овець або шкури ягнят| | |(свіжі або солоні, | | |сушені, оброблені | | |вапном, зольні, | | |пікельовані чи | | |консервовані іншим | | |способом, але не | | |дублені, не вироблені| | |під пергамент і не | | |піддані подальшій | | |обробці), з вовняним | | |покровом або без | | |вовняного покрову, | | |спилок або неспилок, | | |крім зазначених у | | |примітці 1 в) до | | |групи 41 згідно з | | |УКТЗЕД ( 2371б-14 ) | | ---------------------+---------------------+--------------------| 4103 90 00 00 |Шкури та шкіри | 30 | |необроблені | | |(шкірсировина) (свіжа| | |або солона, сушена, | | |оброблена вапном, | | |зольна, пікельована | | |чи консервована іншим| | |способом, але не | | |дублена, не вироблена| | |під пергамент і не | | |піддана подальшій | | |обробці), з волосяним| | |покровом або без | | |волосяного покрову, | | |спилок або неспилок, | | |крім зазначених у | | |примітках 1 б) або | | |1 в) до групи 41 | | |згідно з УКТЗЕД | | |( 2371б-14 ), крім | | |кіз або козенят та | | |плазунів. | | -----------------------------------------------------------------
Починаючи з 1 січня року, що настає після вступу України до
Світової організації торгівлі:
ставка вивізного (експортного) мита на товари за кодами
згідно з УКТЗЕД ( 2371а-14 ) 0102900500, 0102902100, 0102902900,
0102904100, 0102904900, 0102905100, 0102905900, 0102906100,
0102906900, 0102907100, 0102907900, 0102909000, 0104101000,
0104103000, 0104108000 щороку зменшується на 5 відсоткових пунктів
до значення 10 відсотків;
ставка вивізного (експортного) мита на товари за кодами
згідно з УКТЗЕД ( 2371б-14 ) 4101, 4102, 4103 90 00 00 щороку
зменшується на 1 відсотковий пункт до значення 20 відсотків.

Президент України Л.КУЧМА
м. Київ, 7 травня 1996 року

N 180/96-ВР

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: