МІНІСТЕРСТВО ТОРГІВЛІ СРСР
ЗАТВЕРДЖЕНОНаказ Мінторгу СРСР
Лист Держбуду СРСР
31.08.1988 N АЧ-3251-6/5
ЗМІНИдо Розділу 42 "Підприємства торгівлі
та громадського харчування" Збірника цін
на проектні роботи для будівництва
1. Вказівки щодо застосування цін:
1. Пункт 3 викласти в новій редакції: "3. Вартість робіт з вибору площадки (траси) для будівництва
визначається за цінами на розроблення проекту відповідного об'єкта
з коефіцієнтом 0,06".
2. Пункт 5 виключити.
3. Пункти 6 і 7 перейменувати в пункти 5 і 6, увівши пункт 7
такого змісту: "7. При проектуванні об'єктів торгівлі та громадського
харчування без вбудованих приміщень, перелічених у п. 2а, вартість
визначається за цінами Збірника з коефіцієнтом 0,9".
2. Ціни на розроблення проектно-кошторисноїдокументації
4. Таблиця 42-1. Пункт 4, гр. 4 - замість "39848" читати
"19848"; у гр. 5 - замість "4406" читати "6406".
5. Таблиця 42-2: а) доповнити пунктами 1а, 4а, 7а такого змісту:
------------------------------------------------------------------ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | |Склади продовольчих | | | | | | | |товарів | | | | | | | |одноповерхові, | | | | | | | |складською площею, | | | | | | | |кв.м: | | | | | | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | 1а |від 400 до 1200 | кв.м |13620 | 17,1 | 0,30 | 1,15 | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | |Склади | | | | | | | |непродовольчих | | | | | | | |товарів | | | | | | | |одноповерхові, | | | | | | | |складською площею, | | | | | | | |кв.м: | | | | | | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | 4а |від 400 до 1200 | - " - |10576 | 13,1 | 0,29 | 1,14 | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | |Склади змішаних | | | | | | | |товарів | | | | | | | |одноповерхові, | | | | | | | |складською площею, | | | | | | | |кв.м: | | | | | | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | 7а |від 400 до 1200 | - " - |12111 | 15,2 | 0,30 | 1,15 | ------------------------------------------------------------------
б) доповнити приміткою 4 такого змісту: "4. При проектуванні складів продовольчих товарів без
холодильних камер до цін п. п. 1 - 3 застосовувати коефіцієнт
0,85".
6. Таблиця 42-3. Пункт 8 доповнити показниками:
------------------------------------------------------------------ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | |Вуглекислотні | | | | | | | |виробництва | | | | | | | |(станції, цехи, | | | | | | | |установки, заводи | | | | | | | |сухого льоду) з | | | | | | | |використанням як | | | | | | | |вихідної сировини | | | | | | | |димових газів | | | | | | | |продуктивністю | | | | | | | |т/добу: | | | | | | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | 8 |від 1 до 5 | т/добу |18885 | 377 | 0,25 | 1,13 | |----+--------------------+--------+------+------+-------+-------| | 8а |від 5 до 30 | - " - |33660 | 822 | 0,25 | 1,13 | ------------------------------------------------------------------