open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
Чинна
                             
                             
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Департамент митно-тарифного регулювання
Л И С Т
24.07.2009 N 14/1015-ЕП
Начальникам регіональних

митниць

Начальникам митниць

Щодо критерію достатньої переробки цукрових сиропів

Пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 13.05.06
N 670 ( 670-2006-п ) "Деякі питання торгівлі окремими видами
цукрової продукції" встановлено, що операції змішування, у тому
числі розбавлення водою, додавання ароматизаторів, какао,
будь-яких інших речовин, не визнаються такими, що відповідають
критерію достатньої переробки при визначенні країни походження
продуктів переробки цукру-сирцю і цукру білого, які ввозяться на
митну територію України (у тому числі на умовах угод про вільну
торгівлю), якщо продукти такої переробки класифікуються за кодами
згідно з УКТЗЕД ( 2371а-14 ) 1702, 1704, 1806 та 2106.
Державною митною службою України разом з Міністерством
економіки України та Міністерством агарної політики України
опрацьовано питання щодо розповсюдження дії пункту 3 постанови
Кабінету Міністрів України від 13.05.06 N 670 ( 670-2006-п ) на
сиропи ароматизовані з додаванням барвників при ввезенні їх на
митну територію України на умовах угод про вільну торгівлю,
укладених Україною з країнами СНД.
За результатами розгляду повідомляємо, що цукрові сиропи
підпадають під дію вищезазначеної постанови за умови, якщо при
виробництві сиропів: використовується сировина/компоненти іноземного походження (у
графі 9 сертифіката походження форми СТ-1 ( 997_484 )
проставляється літерна позначка "Д" та перші чотири знаки коду
товарної номенклатури); виконується одна із операцій пункту 3 постанови.
Директор Департаменту
митно-тарифного регулювання В.І.Демченко
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua

  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено: