open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 215/5167/19

1-кп/215/234/21

У Х В А Л А

Іменем України

28 вересня 2021 року Тернівський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

в складі: головуючого, судді ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 .

Учасників кримінального провадження:

прокурора ОСОБА_3

обвинуваченого ОСОБА_4

розглянувши в відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду №1 в м.Кривому Розі кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Кривого Рогу за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.128 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

30.08.2019 р. до Тернівського районного суду м.Кривого Рогу надійшов обвинувальний акт за обвинуваченням ОСОБА_4 за ознаками зазначеного кримінального правопорушення.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений ознайомлений з правами та обов`язками передбаченими ст.42 КПК України клопотань не має.

Представник потерпілого, адвокат ОСОБА_5 12.02.2020 р. подав до суду цивільний позов потерпілого ОСОБА_6 до обвинуваченого ОСОБА_4 про стягнення майнової та моральної шкоди, просить проводити підготовчий розгляд справи в свою відсутність а.с.82.

Прокурор заявив клопотання про спільний розгляд з обвинувальним актом позовів прокурора в інтересах КП «Криворізька міська клінічна лікарня №8» та КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2» про відшкодування витрат на лікування потерпілого ОСОБА_6 .

Прокурор, і обвинувачений не заперечують проти призначення судового розгляду в відкритому судовому засіданні, позови розглядати спільно з обвинувальним актом, та вирішити по суті при судовому розгляді.

Заслухавши думки учасників кримінального провадження, суд вважає, що кримінальна справа підсудна суду, угоди не укладені, підстави для закриття провадження по справі відсутні, обвинувальний акт складено у відповідності з нормами КПК України.

Цивільні позови згідно ч.1-3 ст.128 КПК України заявлені прокурором в інтересах держави, позови витікають з обстави пред`явленого ОСОБА_4 обвинувачення, оскільки заклади охорони здоров`я в України фінансуються за рахунок Державного бюджету України та місцевих бюджетів згідно ст.18 Основ законодавства про охорону здоров`я. Позов ОСОБА_6 також витікає з обставин пред`явленого ОСОБА_4 обвинувачення тому підлягає розгляду спільно з обвинувальним актом

Керуючись ст.ст.314-317, 128 КПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_4 за ознаками кримінального правопорушення за ст.128 КК України призначити до розгляду в відкритому судовому засіданні суддею одноособово на 11листопада 2021року об15.00год. в залі №1 Тернівського районного суду м. Кривого Рогу.

Цивільні позови: прокурора в інтересах КП «Криворізька міська клінічна лікарня №8» та КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2» про відшкодування витрат на лікування потерпілого, ОСОБА_6 до обвинуваченого ОСОБА_4 по стягнення майнової та моральної шкоди разом з доданими до позову матеріалами розглядати спільно з обвинувальним актом.

Залучити до обвинувального акту матеріали кримінального провадження №42017040760001767.

В судове засідання викликати обвинуваченого, повідомити потерпілого, представника потерпілого, цивільних позивачів та прокурора.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Джерело: ЄДРСР 99922780
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку