open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №127/18119/21

Провадження №1-кс/127/8257/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 вересня 2021 року м. Вінниця

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області ОСОБА_1 ,за участюсекретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши увідкритому судовому засіданні в залі суду в м. Вінниці клопотання адвоката ОСОБА_3 про проведення судового засідання по розгляду його скарги в інтересах ОСОБА_4 на бездіяльність Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за його заявою від 05 липня 2021 року в дистанційному режимі відеоконференції,-

В С Т А Н О В И В:

10 вересня 2021 року до Вінницького міського суду Вінницької області надійшло клопотання адвоката ОСОБА_3 , в якому він просить, відповідно до ст. 336 КПК України, провести судове засідання по розгляду його скарги в інтересах ОСОБА_4 на бездіяльність Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за його заявою від 05 липня 2021 року в режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення.

Дослідивши матеріали скарги, слідчий суддя прийшов до наступного висновку.

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Згідно із Законом України «Про внесеннязміни допункту 20-5розділу XI«Перехідні положення»Кримінального процесуальногокодексу Українищодо особливостейсудового контролюза дотриманнямправ,свобод таінтересів осібу кримінальномупровадженні тарозгляду окремихпитань підчас судовогопровадження наперіод діїкарантину,встановленого КабінетомМіністрів Україниз метоюзапобігання поширеннюкоронавірусної хвороби(COVID-19)» розгляд питань, віднесених до повноважень слідчого судді, суду (крім розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою) за його рішенням, прийнятим з власної ініціативи або за клопотанням сторони кримінального провадження, може бути проведено у режимі відеоконференції, про що повідомляються сторони кримінального провадження у порядку, визначеному статтею 135 цього Кодексу. Слідчий суддя, суд не має права прийняти рішення про проведення судового засідання щодо розгляду клопотання про продовження строку тримання під вартою у режимі відеоконференції, в якому поза межами приміщення суду перебуває підозрюваний (обвинувачений), якщо він проти цього заперечує.

Проведення судового засідання у режимі відеоконференції, у тому числі під час судового провадження, здійснюється на умовах, визначених абзацом сьомим цього пункту, з дотриманням правил, передбачених частинами третьою - дев`ятою статті 336 цього Кодексу.

На підставі викладеного, з метою дотримання карантинних обмежень та забезпечення оперативності судового провадження та розумних строків розгляду скарги, слідчий суддя вважає за необхідне провести судове засідання з розгляду скарги адвоката ОСОБА_3 в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів у системі відеоконференцзв"язку «EASYCON» за Інтернет посиланням на сайт https://vkz.court.gov.ua//.

Керуючись ст.ст. 336, 309 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання адвоката ОСОБА_3 задоволити.

Судове засідання щодо розгляду скарги адвоката ОСОБА_3 в інтересах ОСОБА_4 на бездіяльність Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за його заявою від 05 липня 2021 року, яка призначена на 12.00 год. 24 вересня 2021 року, здійснювати у дистанційному режимі відеоконференції між Вінницьким міським судом Вінницької області та адвокатом ОСОБА_3 з використанням його власних технічних засобів у системі відеоконференцзв"язку «EASYCON» за Інтернет посиланням на сайт https://vkz.court.gov.ua//.

Копію ухвали надіслати адвокату ОСОБА_3 на електронну адресу: ІНФОРМАЦІЯ_1 для організації проведення відеоконференції відповідно до вимог ст. 336 КПК України. Хід і результати процесуальних дій, проведених в режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Джерело: ЄДРСР 99867162
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку