open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 445/2184/14-к

Провадження № 1-в/445/78/21

У Х В А Л А

про продовження адміністративного нагляду

21.09.2021 Золочівський районний суд Львівської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши подання т.в.о. начальника Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про продовження адміністративного нагляду:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,українцю, громадянину України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

в с т а н о в и в :

21.09.2021 до Золочівського районного суду Львівської області надійшло подання т.в.о. начальника Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про продовження адміністративного нагляду ОСОБА_4 , востаннє судимому 10.05.2018 вироком Золочівського районного суду Львівської області за ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 263, ст. 70 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки. Після звільнення з місць позбавлення волі, протягом погашення судимості та перебування під адміністративним наглядом ОСОБА_4 на шлях виправлення не став, вчиняє адміністративні правопорушення. 31.05.2021 Золочівським РВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_4 було складено адмінпротоколи за ч. 1 ст. 187 КУпАП, за ч. 2 ст. 87 КУпАП

Вивчивши матеріали подання, заслухавши думку ОСОБА_4 , який не заперечив проти задоволення подання, приходжу до висновку, що подання підлягає до задоволення, виходячи з наступного.

Ухвалою Золочівського районного суду Львівської області від 22.03.2021 продовжено ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адміністративний нагляд на строк - 6 (шість) місяців та встановлено наступні обмеження:

1. заборонити вихід з будинку (квартири) за місцем проживання ( АДРЕСА_2 ) з 23 год. 00 хв. по 05 год. 00 хв;.

2.заборонити виїзд в особистих справах за межі Золочівського району Львівської області без відома Золочівського РВП ГУНП у Львівській області;

3.реєструватися в Золочівському ВП ГУНП у Львівській області два рази на місяць (перших та третій понеділки);

4. заборонити перебування в місцях підприємств торгівлі і громадського харчування, де продаються на розлив спиртні напої.

Постановами Золочівського районного суду Львівської області від 14.06.2021, 18.06.2021, 02.07.2021, 27.08.2021 ОСОБА_4 притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 187 КУпАП та за ч. 2 ст. 187 КУпАП.

У відповідності до ст.6 ЗУ "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі", у разі, коли є підстава вважати, що особа, щодо якої встановлено адміністративний нагляд, залишається небезпечною для суспільства, адміністративний нагляд за поданням відповідного органу Національної поліції може бути продовжено у визначеному цим Законом порядку кожного разу ще на шість місяців, але не більше терміну, передбаченого законом для погашення або зняття судимості.

Таким чином, враховуючи те, що ОСОБА_4 протягом встановленого строку адміністративного нагляду на шлях виправлення не став, систематично порушував, встановлені йому ухвалою Золочівського районного суду Львівської області від 22.03.2021 року обмеження, вчиняв адміністративні правопорушення, передбачені ч.1, ч. 2 ст. 187КУпАП, за які його було притягнуто до адміністративної відповідальності, що свідчить про те, що він залишається небезпечним для суспільства, приходжу до висновку про необхідність продовження йому адміністративного нагляду із визначенням необхідних обмежень, для створення йому умов, які б сприяли його виправленню і перевихованню, забезпечили правову поведінку і неможливість вчинення нових порушень закону.

Керуючись ст. 6 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі", суддя

у х в а л и в :

подання т.в.о.начальника ЗолочівськогоРВП ГУНП уЛьвівській області ОСОБА_3 про продовженняадміністративного нагляду ОСОБА_4 - задовольнити.

Продовжити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,українцю, громадянину України, проживаючому за адресою: АДРЕСА_1 , адміністративний нагляд на строк 6 (шість) місяців, встановивши наступні обмеження:

1. заборонити вихід з будинку (квартири) за місцем проживання АДРЕСА_1 з 22 год. 00 хв. по 06 год. 00 хв.;

2. заборонити виїзд в особистих справах за межі Золочівського району без відома Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області;

3. реєструватися в Золочівському РВП ГУ НП у Львівській області чотири рази місяць (перших чотири понеділка);

4. заборонити перебувати в місцях підприємств торгівлі і громадського харчування, де продаються на розлив спиртні напої.

Копію постанови надіслати в Золочівський РВП ГУ НП у Львівській області для виконання.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом 7 днів з дня її винесення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99799115
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку