open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 496/1130/20

Провадження № 1-в/496/124/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 вересня 2021 року м. Біляївка

Біляївський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Біляївка подання начальника Біляївського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_3 відносно: ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 , засудженого 14.07.2020 року Біляївський районним судом Одеської області за ч.1 ст.263 КК України до 3 років позбавлення волі, зі ст. 75 КК України з випробуванням на 1 рік, відповідно до ст. 76 КК України на нього судом покладено обов`язок: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи та навчання або навчання; періодично з`являтись для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації,

про звільненнявід призначеногосудом покарання, суд-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_4 засуджений 14.07.2020 року Біляївський районним судом Одеської області за ч.1 ст.263 КК України до 3 років позбавлення волі, зі ст. 75 КК України з випробуванням на 1 рік, відповідно до ст. 76 КК України на нього судом покладено обов`язок: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи та навчання або навчання; періодично з`являтись для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації.

Начальник Біляївського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» звернулася до суду з поданням відносно ОСОБА_4 про звільнення від призначеного судом покарання на тій підставі, що останній до кримінальної відповідальності не притягувався. До адміністративної відповідальності був притягнутий 22.07.2020 року за ст.192 КУпАП (порушення терміну перереєстрації на мисливську зброю). За місцем проживання характеризується позитивно, про що свідчить характеристика Біляївської міської територіальної громади. Став на шлях виправлення.

В судове засідання представник відділу пробації не з`явився, але на адресу суду надіслав заяву в якій просив розглянути справу без його участі, на задоволенні подання наполягав.

Прокурор до судового засідання не з`явився.

ОСОБА_4 до судового засідання не з`явився, на адресу суду надіслав заяву в якій просив розглянути справу без його участі, просив звільнити його від призначеного покарання.

Відповідно до ч. 4 ст. 107 КПК України - фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Згідно ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Відповідно до ч.2 ст. 165 КВК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

Приймаючи до уваги, що ОСОБА_4 своєю поведінкою довів своє перевиховання, що підтверджується матеріалами справи, суд вважає можливим звільнити його від призначеного покарання відповідно до ст. 78 КК України.

Керуючись ст. 78 КК України, 372 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Подання начальникаБіляївського міськрайонноговідділу ДУ«Центр пробації»в Одеськійобласті ОСОБА_3 відносно ОСОБА_4 про звільнення від призначеного судом покарання задовольнити.

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 , засудженого 14.07.2020 року Біляївський районним судом Одеської області за ч.1 ст.263 КК України до 3 років позбавлення волі, зі ст. 75 КК України з випробуванням на 1 рік, відповідно до ст. 76 КК України на нього судом покладено обов`язок: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи та навчання або навчання; періодично з`являтись для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації - звільнити від призначеного судом покарання.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляції через Біляївський районний суд Одеської області до Одеського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99728177
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку