open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

про неплатоспроможність

(вступна та резолютивна частина)

20 вересня 2021 року м. ТернопільСправа № 921/488/21

Господарський суд Тернопільської області у складі судді Сидорук А.М.

розглянувши матеріали справи

за заявою боржника фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 /представник боржника адвокат Півторак Володимир Михайлович, 46025, м.Тернопіль, вул.Пирогова, 2а/

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність

За участю представників сторін:

Боржника: Півторак В.М. адвокат; Шумейко О.О. - боржник

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 116,119,120,121 Кодексом України з процедур банкрутства, статтями 233, 234, 235 ГПК України, Господарський суд,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі № 921/488/21 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 .

2. Ввести процедуру реструктуризації боргів боржника.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4. Оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України оголошення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 .

5. Призначити керуючим реструктуризацією фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 арбітражного керуючого Шимечко Андрія Ярославовича, ідентифікаційний код НОМЕР_2 ; свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 738 від 08.04.2013; 48500, Тернопільська обл., м.Чортків, вул.Копичинецька, 124 "Є".

6. Заборонити фізичній особі ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 відчужувати майно.

7. Встановити керуючому реструктуризацією боржника строк до 20.10.2021 для подачі до суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів.

8. Встановити керуючому реструктуризацією боржника строк до 20.12.2021 для підготовки та подання до суду плану реструктуризації боргів боржника.

9. Призначити попереднє судове засідання на 19 листопада 2021 року о 10 год. 00 хв. Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Тернопільської області за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14 А, зал судових засідань № 2, поверх 5.

10. Зобов`язати керуючого реструктуризацією провести виявлення, складання опису майна боржника /проведення інвентаризації/ та визначення його вартості.

11. Зобов`язати контролюючий орган, визначений Податковим кодексом України, надати керуючому реструктуризацією та суду інформацію про доходи боржника та членів його сім`ї і про майно, задеклароване такими особами при перетині кордону.

12. Зобов`язати орган державної прикордонної служби надати керуючому реструктуризацією та суду інформацію про перетинання боржником та членами його сім`ї державного кордону за останні три роки.

13. Зобов`язати банківські установи, в яких відкрито рахунки боржника надати керуючому реструктуризацією та суду інформацію про залишок коштів на рахунках боржника.

14. Ухвала про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність є підставою для зупинення вчинення виконавчих дій стосовно боржника.

15. Ухвала про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника набирає законної сили з моменту її постановлення.

16. Копію ухвали надіслати рекомендованою кореспонденцією з повідомленням про вручення поштового відправлення:

- ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 ;

- адвокату Півтораку Володимиру Михайловичу, 46000, м.Тернопіль, вул..Пирогова, 2а;

- керуючому реструктуризацією арбітражному керуючому Шимечко Андрію Ярославовичу, 48500, Тернопільська обл., м.Чортків, вул.Копичинецька, 124 "Є";

- Тернопільському міському відділу державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), 46001, м.Тернопіль, вул..Князя Острозького, 14;

- Головному управлінню ДПС у Тернопільській області, вул. Білецька, 1, м. Тернопіль;

- Сектору з питань банкрутства Головного управління юстиції у Тернопільській області, м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8;

- органам, які здійснюють контроль за правильністю та своєчасністю справляння податків і зборів (обов`язкових платежів), страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування,

- місцевому суду загальної юрисдикції,

- органу державної прикордонної служби.

Суддя А.М. Сидорук

Джерело: ЄДРСР 99713568
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку