open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 455/1421/21

Провадження № 1-в/455/40/2021

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 вересня 2021 року м. Старий Самбір

Суддя Старосамбірського районного суду Львівської області ОСОБА_1 , секретар судового засідання ОСОБА_2 , з участю представника відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, ОСОБА_3 , розглянувши подання начальника відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, про встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, уродженця та жителя АДРЕСА_1 , неодруженого, непрацюючого, з професійно-технічною освітою, раніше неодноразово судимого, зокрема останній раз за вироком Старосамбірського районного суду Львівської області від 14.11.2016 року за ч.1 ст.125, ч.1 ст.186 КК України - 4 (чотири) роки позбавлення волі, звільнений з ДУ «Личаківська виправна колонія №30» 22.03.2021 року,

В С Т А Н О В И В :

14.09.2021 року нальник відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області звернувся до суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 , покликаючись на те, що останній має непогашену судимість, на шлях виправлення не став, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

В судовому засіданні ОСОБА_4 заперечив частково проти встановлення відносно нього адміністративного нагляду. Додатково пояснив, що не матиме фінансової можливості щотижня з`являтися для реєстрації в орган поліції, обіцяв надалі виправитися, не вчиняти жодних неправомірних вчинків чи кримінальних правопорушень.

Представник відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 подання підтримав та пояснив, що ОСОБА_4 неодноразово притягався до адміністративної відповідальності: ч.2 ст.44-3 КУпАП 30.03.2021 року, ,за ч.1 ст.178 КУпАП 24.06.2021 року, за ч.1 ст.51 КУпАП 02.09.2021 року. Неодноразово в усній та письмовій формах попереджався про припинення вчинення правопорушень та можливості встановлення відносно нього адміннагляду. Останній належних висновків не зробив, а тому відносно ОСОБА_4 слід встановити адміністративний нагляд. Обмеження будуть його дисциплінувати, унеможливлять ведення ним антигромадського способу життя та скоєння злочинів, сприятимуть в проведенні з ним профілактичних бесід з метою встановлення на правильний шлях. Тому просить встановити відносно ОСОБА_4 адміністративний нагляд терміном на 1 (один) рік із такими обмеженнями реєстрація в поліції кожного вівторка на 10.00 годину, для забезпечення ефективного профілактичного впливу, проведення індивідуальної профілактичної роботи, заборона виходу з будинку з 22.00 години по 06.00 годину, з метою недопущення порушення громадського порядку в нічний час, заборона виїзду за межі території Самбірського району Львівської області без дозволу поліції.

Заслухавши пояснення ОСОБА_4 , представника відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 , вивчивши матеріали, які додані до подання про встановлення адміністративного нагляду та, беручи до уваги характеристику з місця проживання, яка є посередньою, а також недостатність в поданні обгрунтувань таких обмежень, як реєстрація в поліції кожного вівторка місяця на 10.00 годину, подання слід вважати частково підставним.

А тому, керуючись п. «в» ч.1 ст.3, п. «в» ч.1 ст.4, ст.ст. 5,6,10 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», суддя

П О С Т А Н О В И В :

Подання про встановлення адміністративного нагляду, - задовольнити частково.

Встановити відносно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адміністративний нагляд терміном на 1 (один) рік із такими обмеженнями:

- з`являтися для реєстрації до відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області два рази на місяць (другого та четвертого вівторка місяця) на 10.00 годину;

- заборонити вихід з будинку з 23.00 години по 06.00 годину за місцем його постійного проживання;

- заборонити виїзд за межі території Самбірського району Львівської області без дозволу Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На постанову суду може бути подана апеляція до Львівського апеляційного суду через Старосамбірський районний суд Львівської області протягом 15-ти діб з моменту її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99695536
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку