open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №718/2226/21

Провадження №1-в/718/44/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.09.2021 року м. Кіцмань Чернівецької області

Кіцманський районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретарки судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши подання фахівця 1 категорії Чернівецького районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення від покарання, призначеного вироком суду по закінченню іспитового строку, ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,уродженця с.НижніСтанівці Кіцманськогорайону Чернівецькоїобласті,проживає та зареєстрованийза адресою: АДРЕСА_1 ,українця,громадянина України,із середньоюспеціальною освітою,неодруженого,не працює,засудженого вирокомКіцманського районного судуЧернівецької області09.09.2019року зач.ч.2,3ст.185КК Українина підставіст.70КК Українидо 3-хроків 6-тимісяців позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням з визначеним іспитовим строком 2 роки, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло подання фахівця 1 категорії Чернівецького районного сектору № 4 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення від покарання, призначеного вироком суду по закінченню іспитового строку, ОСОБА_4 ,засудженого вирокомКіцманського районного судуЧернівецької області09.09.2019року зач.ч.2,3ст.185КК Українина підставіст.70КК Українидо 3-хроків 6-тимісяців позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням з визначеним іспитовим строком 2 роки.

В поданні зазначено, що ОСОБА_5 протягом іспитового строку показав себе з хорошої сторони, добре характеризується за місцем проживання, дотримувався виконання індивідуального плану роботи, нового злочину не вчинив, до кримінальної відповідальності не притягувався. Однак 27.02.2021 року постановою інспектора УПП в Чернівецькій області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 122 ч.1 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді 255 грн штрафу. 13.03.2021 року працівниками поліції притягнутий до адмінвідповідальності за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 121 ч.6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді 170 грн штрафу. Постановою поліцейського СРПП Вижницького РВ притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 125 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді попередження. З приводу вчинення цих правопорушень у засудженого відібрано письмове пояснення та проведено профілактичну бесіду. В подальшому засуджений до адміністративної відповідальності не притягувався, громадського порядку не порушував.

Обов`язки, покладені на нього судом відповідно до ст. 76 КК України, виконав.

З метою встановлення ризиків скоєння нового кримінального правопорушення під час іспитового строку, а також виявлення соціальних потреб, із засудженим проводилось інтерв`ювання. За результатами опитування встановлено, що ризик вчинення повторного кримінального правопорушення ОСОБА_4 є низьким.

Іспитовий строк закінчився 09.09.2021 року.

Прокурор, представник Чернівецького районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області підтримали подання, вважали за можливе звільнити ОСОБА_4 від відбування призначеного покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку, про що подали письмові заяви, а також просили провести розгляд за їхньої відсутності.

Засуджений ОСОБА_4 наполягав на задоволенні подання, про що подав письмову заяву та просив розглянути справі без його присутності.

Згідно з ч. 2ст. 165 КВК України: після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням уповноваженого органу з питань пробації звільняється судом від призначеного йому покарання, нагляд припиняється і засуджений знімається з обліку в зазначеному органі.

Дослідивши подання та його письмові матеріали, суд дійшов висновку, що подання фахівця 1 категорії Чернівецького районного сектору 4 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення ОСОБА_6 від покарання, призначеного вироком суду по закінченню іспитового строку, підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст.537,539 КПК України,ст.78 КК України,165 КВК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Подання фахівця 1 категорії Чернівецького районного сектору 4 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення від покарання, призначеного вироком суду по закінченню іспитового строку, ОСОБА_4 - задовольнити.

Звільнити від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку ОСОБА_4 ,засудженого вирокомКіцманським районним судомЧернівецької області09.09.2019року зач.ч.2,3ст.185КК Українина підставіст.70КК Українидо 3-хроків 6-тимісяців позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням з визначеним іспитовим строком 2 роки.

Ухвала може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом семи діб з дня її ухвалення через Кіцманський районний суд Чернівецької області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99691260
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку