open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 713/1967/21

Провадження №1-в/713/53/21

УХВАЛА

іменем України

17.06.2021 м. Вижниця

Вижницький районний суд Чернівецької області в складі: головуючого судді ОСОБА_1 , за участі секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Вижниця клопотання фахівця ІІ категорії Вижницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення від покарання у зв`язку із закінченням строку випробувального терміну:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Вашківці Вижницького району, Чернівецької області та жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, із середньою освітою, не одруженого, не працюючого, раніше не судимого , засудженого 09.09.2019 року Кіцманським районним судом Чернівецької області за ст.185 ч. 3, ст.185 ч.2 КК України з застосуванням ст.70, ч.1,4 КУпАП до 3 (трьох) років 6 (шість) місяців позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого з іспитовим строком на 2 (два) роки ,-

ВСТАНОВИВ:

До Вижницького районного суду Чернівецької області надійшло клопотання фахівця ІІ категорії Вижницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 у зв`язку із закінченням строку випробувального терміну.

Посилався на те, що за час перебування на обліку у Вижницькому районному секторі з питань пробації, поводив себе задовільно, нового кримінального правопорушення, не вчинив до адміністративної відповідальності не притягувався, по місцю проживання характеризується добре.

Фахівець ІІ категорії Вижницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 , в судове засідання не з`явився. В адресованій суду заяві клопотання підтримав, просив його задовольнити в повному обсязі та розглядати справу у його відсутність.

Прокурор в письмовій заяві клопотання підтримав, вважав, що є підстави для його задоволення просить справу розглядати у його відсутність.

Засуджений ОСОБА_4 в судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи . В адресованому суду клопотанні просив розглядати справу у його відсутності.

Дослідивши клопотання, перевіривши матеріали особової справи, суд дійшов до висновку, що клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Судом встановлено, що ОСОБА_4 засуджений 09.09.2019 року Кіцманським районним судом Чернівецької області за ст.185 ч. 3, ст.185 ч.2 КК України з застосуванням ст.70, ч.1,4 КУпАП до 3 (трьох) років 6 (шість) місяців позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільненого з іспитовим строком на 2 (два) роки .

За час перебування на обліку у Вижницького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, ОСОБА_4 по місцю проживання характеризується добре, нового кримінального правопорушення не вчинив, до адміністративної відповідальності не притягувався.

Відповідно до п.9 ч.1 ст.537 КПК України, під час виконання вироків суд, визначений частиною другою статті 539 цього Кодексу, має право вирішувати питання про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку.

На підставі ст.78 КК України, ст.165 КВК України та керуючись ст.ст.395, 537, 539 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання фахівця ІІ категорії Вижницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області ОСОБА_3 про звільнення від покарання у зв`язку із закінченням строку випробувального терміну: ОСОБА_4 , задовольнити.

Звільнити ОСОБА_4 від призначеного покарання у зв`язку із закінченням строку випробувального терміну призначеного вироком Вижницького районного суду Чернівецької області від 09.09.2021 року у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст.185 ч. 3, ст.185 ч.2 КК України.

Ухвала може бути оскаржена через Вижницький районний суд Чернівецької області до Чернівецького апеляційного суду протягом 7 днів з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99691197
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку