open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 383/650/21

Номер провадження 1-кп/383/133/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення судового розгляду

16 вересня 2021 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючої судді - ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю:

прокурора ОСОБА_3 ,

неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 ,

законного представника неповнолітнього ОСОБА_4 ОСОБА_5 ,

захисника неповнолітнього обвинуваченого адвоката ОСОБА_6 ,

потерпілих ОСОБА_7 та ОСОБА_8 ,

представника службиу справахдітей ОСОБА_9 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області обвинувальний акт у кримінальному провадженні №12021121170000039 відносно

неповнолітнього ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця громадянина України, уродженця с. Веселівка Кропивницького району Кіровоградської області, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , неодруженого, освіта загальна середня, раніше не судимого,-

за ознаками, кримінального правопорушення проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

08 липня 2021 року до Бобринецького районного суду Кіровоградської області надійшов обвинувальний акт у вищевказаному кримінальному провадженні.

Ухвалою суду від 20.08.2021 року справу призначено до підготовчого судового засідання.

В підготовчому судовому засідання заслухавши думку прокурора, захисника та інших учасників процесу, та вивчивши обвинувальний акт, суд вважає, що справа підлягає призначенню до судового розгляду з наступних підстав.

Згідно з наданим до суду обвинувальним актом, складеним відповідно до вимог КПК України, дане кримінальне провадження підсудне Бобринецькому районному суду Кіровоградської області.

Зазначене судове засідання, з урахуванням принципу гласності та відкритості судового провадження, слід проводити відкрито, обмеження щодо цього, передбачені ч.2 ст.27 КПК України, відсутні.

Підстав для закриття кримінального провадження або повернення обвинувального акту прокуророві судом не встановлено.

Клопотань про обрання запобіжного заходу щодо обвинуваченого не надходило.

В підготовчому судовому засіданні учасники судового провадження проти призначення судового розгляду не заперечували, клопотань які б перешкоджали призначенню судового розгляду не заявили.

Відповідно до п. 2 ч. 3 та ч. 5 ст. 315, ст.ст. 485, 487, 496 КПК України, суд зобов?язує представника служби у справах дітей надати до суду інформацію про особу неповнолітнього ОСОБА_4 в тому числі з урахуванням відомостей отриманих від відділу ювенальної превенції Відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області (звіт про неповнолітнього).

Суд, визначивши дату та місце проведення судового розгляду, вчинивши всі необхідні дії для підготовки справи до судового розгляду, вважає можливим закінчити підготовче провадження та призначити судовий розгляд.

Керуючись ст.ст. 314-316 КПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Призначити кримінальнепровадження відноснонеповнолітнього ОСОБА_4 ,обвинуваченого увчиненні кримінальногоправопорушення -проступку передбаченого ч.1ст.125 ККУкраїни, до судовогорозгляду,суддею одноособовоу відкритомусудовому засіданнів залісудових засідань Бобринецького районногосуду Кіровоградськоїобласті на 11год.00хв.21вересня 2021року.

В судовезасідання викликатипроцесуального прокурораБобринецького відділуЗнам`янської окружноїпрокуратури Кіровоградськоїобласті,неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 ,законного представниканеповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_5 ,захисника неповнолітньогообвинуваченого адвоката ОСОБА_6 ,потерпілих ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , представника служби у справах дітей Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та представника відділу ювенальної превенції Відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області.

Явку неповнолітнього ОСОБА_4 та його законного представника ОСОБА_5 визнати обов`язковою.

Службі у справах дітей Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області надати до суду інформацію про особу неповнолітнього ОСОБА_4 в тому числі з урахуванням відомостей отриманих від відділу ювенальної превенції Відділення поліції №3 (м. Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області (звіт про неповнолітнього).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99643975
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку