open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 454/3390/21

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13.09.2021 року Сокальський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Сокалі подання начальника Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області полковник поліції ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду раніше судимому ОСОБА_4 ,-

в с т а н о в и в:

Начальник Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області полковник поліції ОСОБА_3 звернувся до суду з поданням про встановлення ОСОБА_4 адміністративного нагляду терміном на 1 (один) рік із застосуванням наступних обмежень:

- Заборона виїзду в особистих справах за межі району (міста) без відома поліції.

- Реєстрація в поліції чотири рази на місяць.

- Заборона відвідувати місця, де продають алкогольні напої на розлив.

Подання мотивує тим, що Громадянин ОСОБА_4 , 1966 р.н., раніше засуджений за ст.152 ч.З КК України, формально підпадає під дію Закону України Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі.

Після звільнення з місць позбавлення волі громадянин ОСОБА_4 проявив себе із негативної сторони, ніде не працює, чотири рази притягувався за порушення адміністративного законодавства, а саме:

- 06.09.2021 року громадянин ОСОБА_4 був притягнутий до адміністративної відповідальності по ст. 175-1 ч.І КУпАП, та Червоноградським РВП ГУ НП у Львівській області накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження.

- 07.09.2021 року громадянин ОСОБА_4 був притягнутий до адміністративної відповідальності по ст.178 ч.І КУпАП, та Червоноградським РВП ГУ НП у Львівській області накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження.

- 07.09.2021 року громадянин ОСОБА_4 був притягнутий до адміністративної відповідальності по ст.182 ч.І КУпАП, та Червоноградським РВП ГУ НП у Львівській області накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження.

- 08.09.2021 року громадянин ОСОБА_4 був притягнутий до адміністративної відповідальності по ст.178 ч.2 КУпАП, та Червоноградським РВП ГУ НП у Львівській області накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму 51 грн. Враховуючи вищенаведене і те, що громадянин ОСОБА_4 вперто не бажає стати на

шлях виправлення, ніде не працює, та на підставі викладеного керуючись пунктом В

статті 3 Закону України Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць

позбавлення волі.

ОСОБА_4 в судове засідання прибув, проти задоволення подання не заперечує.

У судове засідання від представник Червоноградського ВП №2 ВП ГУ НП у Львівській області прибув, просить подання задоволити.

Вивчивши матеріали справи, суд вважає, що подання підлягає до задоволення з наступних підстав.

Згідно ст. 1 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі ", адміністративний нагляд встановлюється з метою запобігання вчиненню злочинів окремими особами, звільненими з місць позбавлення волі, і здійснення виховного впливу на них.

Відповідно до ст. 6 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі ", адміністративний нагляд встановлюється у визначеному статтею 5 цього Закону порядку терміном від одного року до двох років і не може перевищувати термінів, передбачених законом для погашення абои зняття судимості.

- Згідно ст. 10 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі ", до осіб, щодо яких встановлено адміністративний нагляд», за постановою суду можуть бути застосовані частково або у повному обсязі такі обмеження:

- Заборона виїзду в особистих справах за межі району (міста) без відома поліції.

- Реєстрація в поліції чотири рази на місяць.

- Заборона відвідувати місця, де продають алкогольні напої на розлив.

Судом встановлено, що ОСОБА_4 під час перебування на профілактичному обліку в органах внутрішніх справ на вжиті до нього профілактичні заходи з боку дільничного інспектора не реагує, вчиняє адміністративні правопорушення передбачені ст.ст. 175-2 ч.1, 178 ч.1, 182 ч.1, 178 ч.2 КУпАП, що підтверджується матеріалами справи.

Надані Червоноградським ВП №2 ГУНП у Львівській області докази свідчать про необхідність встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_4 з метою запобіганню вчинення ним злочинів та адміністративних правопорушень і здійснення виховного впливу на нього.

Керуючись ст. ст. 3, 5, 6, 10 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі ", -

п о с т а н о в и в:

Подання начальника Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області полковник поліції ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду задовольнити.

Встановити ОСОБА_4 терміном на 1 (один) рік та встановити слідуючі обмеження:

- Заборона виїзду в особистих справах за межі району (міста) без відома поліції.

- Реєстрація в поліції чотири рази на місяць.

- Заборона відвідувати місця, де продають алкогольні напої на розлив.

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Львівської області протягом 15 діб з моменту її постановлення.

Головуючий: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99561635
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку